Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Violent Online # 125 Cap # Open Beta # Orginal Files ZAPRASZAM

netiv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak Jak jest napisane ze dzisiaj Startuje Beta test tak wiec wszystkiego mozecie sie spodziewac i nie pisze fail itp itd

579571423327107377857.png

Opublikowano

odpalasz lanchera czekas 5s, jeżeli nie działa - dajesz exit i znowu odpalasz, aż zadziała

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

też zobacze cóż to za server, chętnie dołącze do gildi, będę miał nick AC9312 :)

btw, dlaczego żaden link na stronie nie działa zeby pobrać?

Opublikowano

Zaczynam tam grę, jednak mam pytanie, bo strasznie mnie nurtuje mimo, że "niby" znam na nie odpowiedź, ale chce się upewnić.

Czy jeśli teraz w trakcie Beta testów będę grał, to po starcie moja postać nie zniknie i nic nie stracę?

Opublikowano

Zaczynam tam grę, jednak mam pytanie, bo strasznie mnie nurtuje mimo, że "niby" znam na nie odpowiedź, ale chce się upewnić.

Czy jeśli teraz w trakcie Beta testów będę grał, to po starcie moja postać nie zniknie i nic nie stracę?

tak jak wyzej napisalem po oficjalnym starcie postacie wyexpione w ciagu bety nie zostana usuniete :)

Opublikowano

Netiv jaka twoja gildia sie nazywa? Jak cos moj nick : TNT

TheWinnerS napisz odrazu po wejsciu do gry :) I smialo mozecie pisac w sprawie gilidi nick Netiv

Nowicjusz
Opublikowano

Tylko musze wyjsc z tej co mam bo jakis turek mnie dodal xD
TheWinnerS pamietam ta gildie kiedys w niej bylem tylko nie wiem na jakim serwie.

Opublikowano

Po 1 : Server jak jest Off / Check To GMowie coś robią

Po 2 : To sa Beta Test Tak jak Netiv napisał , Więc nie dziwcie się że dostajecie DC itd , że Teleportnąć się nie możecie ,

a jak się nie możecie Teleportnąć To oznacza to jedno : Server Check !.

Po 3 Nie wiem Czy to prawda czy blef , że postacie nie zostaną usunięte po Betach , Ale wydaje mi się że raczej zostaną usunięte ,

Ale dlaczego ? To sobie sami odpowiedzcie na pytanie mi się tutaj nie chce rozpisywać , dlaczego itd... :)

Na Purrity jak grałem to tam grało 1200/1500 osób, i też GM pisał że nie będzie Wipe po BT , a co się okazało ? że był Wipe :)

Dziękuje i życzę miłego grania.

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Tylko musze wyjsc z tej co mam bo jakis turek mnie dodal xD

TheWinnerS pamietam ta gildie kiedys w niej bylem tylko nie wiem na jakim serwie.

Mozliwe ze z FornaX np :D

Opublikowano

hahahahahaha to teraz otweiranie serverow na tym polega ze beta testy ? na 100% usuna postacie.. wczesniej nikt na to nie wpadl otwierali serva padal i ludzie wyzywali a teraz beta testy nazwali to a bug za bugiem kurwa -.-

!!!! Grozisz MI !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...