Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Violent Online # 125 Cap # Open Beta # Orginal Files ZAPRASZAM

netiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz Mbot na csro pliki ;p On na pewno działa....

Ok nie działa ! Może tylko Butterfly Wizard 1.155

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server działa, jest w fazie beta, poza tym widac, że im zależy na naprawieniu wszystkiego. Jakieś postępy widac z resztą.

Mam pytanie z innej beczki, ktoś się pytał czy wie(najlepiej na pewno) czy "proof stone" są 100% czy też mają przydzieloną inna wartośc % szczęścia na wbicie.

29979.gif
Nowicjusz
Opublikowano

Na swoje pytanie sam sobie odpowiedziales -.-"
Nie posiadamy informacji co robia i kiedy skoncza

Opublikowano

Na ten moment są prowadzone naprawy nad dc'em na mapkach i relogiem automatycznym, prawdopodobnie chodzi o b1-b3 przejścia i dead po którym następuje automatyczny relog postaci do głównego panelu wybierania.

A co do reszty to nie mam pojęcia, długo im to już zajmuję, dłużej niż zwykle, ale pewnie problem jest poważniejszy ,dlatego tak długo trwa inspekcja w tym przypadku.

Musimy byc cierpliwi :)

Co do wypowiedzi, czy warto grac tutaj: Odpowiem, że tak, chodź długa droga przed nami, aby server był idealny dla wszystkich

(bez problemowy)

29979.gif
Nowicjusz
Opublikowano

to mówicie ze zaden bot tu nie dziala ? :)

Dzialaja tylko platne :) Dla wielu graczy jest tak lepiej mozna tworzyc pt, latac na uniqaty itd.

Opublikowano

działa tylko 1 chinski bot ale jest strasznie ch... więc trzeba expić ręcznie :) Więcej zabawy xD

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Na pewno nie pobiera Ci prędkością 120kb/s skoro pobrałeś/aś to w 15-20min. 1,6gb nigdy nie pobierze się w 15-20min z prędkością 120kb/s...to nie logiczne -.-

Opublikowano

ma się te programy :D

Mi chodziło o to ,że normalnie mam taką prędkość ,a jest wieleee programów ,które cały transfer pakują w ściąganie jednak musisz nic nie robić u mnie było 1,3 mb /sec

Opublikowano

Jeżeli masz neta 1mb to nie wyciągniesz 1,3mb/s downloadu. nie ma szans. Musisz mieć lepszy internet, lub jakąs neostradę w której da sięominąć zabezpieczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...