Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Theris.pl

Boxxy

Średnie obrażeń/umiejętności w broniach epickich?  

436 użytkowników zagłosowało

1. 1. Usun?? ?rednie obra?e?/umiej?tno?ci w ca?ym systemie ulepsze??

• Tak, jestem za usuni?ciem ?rednich ze wszystkich epickich broni
    • Nie, jestem za tym aby zostawi? ?rednie, w ten sposób przedmioty b?d? si? wyró?nia?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się naprawdę dobry Medium (na to liczyłem). Mam nadzieję, że nie będzie dużo bugów. A jak jakieś będą to zostaną szybko naprawione. Życzę powodzenia na Starcie..

Opublikowano

sr i um zostawić! -.-

Zmiana u npc, więc nie każdy będzie miał 20um i luda. ; )

Bronie będą się wyróżniać ; p

Chciałbym się dowiedzieć na jakiej zasadzie będzie ta zmiana u npc?

Tzn. Pojawi się okienko, czy będzie trzeba przeciągać broń na npc i tak w kółko?

70489962284954469327.png

Opublikowano

sr i um zostawić! -.-

Zmiana u npc, więc nie każdy będzie miał 20um i luda. ; )

Bronie będą się wyróżniać ; p

Chciałbym się dowiedzieć na jakiej zasadzie będzie ta zmiana u npc?

Tzn. Pojawi się okienko, czy będzie trzeba przeciągać broń na npc i tak w kółko?

Bylo kilka stron wczesniej raz przeciagasz i naciskasz przycisk zmiany.

Opublikowano

Bylo kilka stron wczesniej raz przeciagasz i naciskasz przycisk zmiany.

Czyli będzie to na takiej zasadzie?

Przeciągasz item na npc,

Dajesz zmiana bonusu, wyświetla się "gdzieś tam" jakie bony są aktualnie

i znów dajesz zmiana bonu?

70489962284954469327.png

Opublikowano

42 do 31 chyba jednak usunął .. ;d wszyscy Kochamy Silverka ;* Silver w EKipie = Upadek servera ^^ za duzo ludzi go zna :)

Boxxy napisał już na początku o dostępie ekipy, poza tym Silver ma tylko prawa na ts3 chyba :D

Zaufane

osoby sprzed dwóch-trzech lat, ale będziemy otwarci również na tych

nowych graczy, każdy ma szansę i nie trzeba nikogo skreślać, jaka jest

dana osoba okaże się po czasie.

Natomiast jeśli chodzi o

jakiekolwiek przedmioty z navi, zsyłanie potworów, rozdawanie

przedmiotów, sprzedaż przedmiotów/yang etc. przez Administracje, nie

wchodzi w grę.

GM będzie pozbawiony takich praw, będzie mógł się tylko przenieść do gracza i zostać niewidzialnym, ewentualnie coś napisać.
Opublikowano

Kto chcę inną formę zmieniana bonów, łapka w górę po to jest denerwujące' odczekaj 1 sekunde' i zniechęca mnie to od grania

wolf.gif

Opublikowano

Boxxy napisał już na początku o dostępie ekipy, poza tym Silver ma tylko prawa na ts3 chyba :D

Oddaje Honor ;) Lecz Silver na TSie odstrasza ludzi .. wszyscy go znamy i na niego ... ;d Jestę Raperę ;d

suiyko a co juz BSa chialo SIe wlaczyc .. co do zmienienia bonusow jest dobrze i prosze tego nie zmieniac .. Anty BS ..

sygnatura3.png

Opublikowano

Powtórze - npc to nie jest żadne zabezpieczenie przed bs'em na mpc jest pełno botów do
npc. Lepiej zróbcie zwykłe zmianki w shopie bo ten npc odpycha nowych
graczy (to po prostu niewygodne bo najczęściej zmienia się bony podczas
expienia, npc to uniemozliwia. a jak ktoś boci to i tak znajdzie
obejście, bezsens)

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Dodajcie moze takie npc który zmienia bony tak jak na Triad**.Albo usuńcie to odczekaj 1 sekundę .

wolf.gif

Opublikowano

Powtórze - npc to nie jest żadne zabezpieczenie przed bs'em na mpc jest pełno botów do

npc. Lepiej zróbcie zwykłe zmianki w shopie bo ten npc odpycha nowych

graczy (to po prostu niewygodne bo najczęściej zmienia się bony podczas

expienia, npc to uniemozliwia. a jak ktoś boci to i tak znajdzie

obejście, bezsens)

Albo chociaż przenieść tego npc na bezpieczną strefę bo jak wpadną boty to będą zabijać specjalnie i tyle będzie z bonowania . .

Opublikowano

Dodajcie moze takie npc który zmienia bony tak jak na Triad**.Albo usuńcie to odczekaj 1 sekundę .

Wchodzą maksymalne wartości bonusów, nie trzeba jakoś specjalnie mieszać, żeby trafić dobre bonusy.

Wystarczy przenieść przedmiot na npc i zmienia nam bonusy, nie ma nic prostszego, może po prostu nie patrzysz na bonusy, które aktualnie masz w przedmiocie?

Nie popadajmy w paranoję, coś kosztem czegoś, w ten sposób ograniczamy bonus switchera, wiem że wielu osobom będzie to leżeć na sercu, ale pozostaje to tylko ignorować i walczyć z wszelakimi oszustwami.

Albo chociaż przenieść tego npc na bezpieczną strefę bo jak wpadną boty to będą zabijać specjalnie i tyle będzie z bonowania . .

Spokojnie, tak też będzie :)

LINK DO PEŁNEGO CLIENTA GRY, DWA DOSTĘPNE ŹRÓDŁA

WYBIERAMY PIERWSZY LUB DRUGI LINK

PROSZĘ NIE ZAMIESZCZAĆ CLIENTA GDZIE INDZIEJ:

OPCJA NR 1:

https://mega.co.nz/#!8dFgnKoY!UV6rVjNZNmcfmWrhK6WJ1XxeKVsP07udQeBwTQoaEAI

OPCJA NR 2:

http://m.theris.pl/Theris.pl.rar

ZAPRASZAMY NA BETA TESTY :)

Opublikowano

Wystarczy przenieść przedmiot na npc i zmienia nam bonusy, nie ma nic prostszego, może po prostu nie patrzysz na bonusy, które aktualnie masz w przedmiocie?

Ok, Stop, powoli bo po dzisiejszych egzaminach zawodowych trochę mózg boli :D

Czy dobrze rozumiem, że za każdą zmianą bonusu musimy przenosić item na npc? Czy raz przeniesiemy i będzie magiczny przycisk umożliwiający zmianę bonusów danym itemku? ^^ Przepraszam i proszę o wyrozumiałość >,<

Opublikowano

Czy dobrze rozumiem, że za każdą zmianą bonusu musimy przenosić item na npc? Czy raz przeniesiemy i będzie magiczny przycisk umożliwiający zmianę bonusów danym itemku? ^^ Przepraszam i proszę o wyrozumiałość >,<

Najgorsze jest to ze za kazdym razem musisz item przenosić na npc i czekać 1 sekundę , najlepiej by było jakby cały czas się zmieniało.

Edit:M4Sell tez się zawiodłam.

wolf.gif

Opublikowano

zara ci powiem bo będę miał clienta. jeżeli będzie trzeba za kazdym razem przeciagać item to chyba chuj mnie z ulti strzeli, bo przy tym npc będzie stało z 15 ludzi i traf na niego -,-

@edit jednak tak jest więc radze to natychmiast zmienić bo stracicie 70% graczy -,- wkurwiające to, prowokuje do używania bs'a (jest obejście na mpc) niż zabezpiecza przed nim ........

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Wbiłem na serwer i zawiodłem się. ; (

Nie powinna tak wyglądać zmiana. Powinno wyglądać tak jak mówią wyżej.

Raz przeciągnąć i naciskać tylko zmień bonus.

70489962284954469327.png

Opublikowano

Wbiłem na serwer i zawiodłem się. ; (

Nie powinna tak wyglądać zmiana. Powinno wyglądać tak jak mówią wyżej.

Raz przeciągnąć i naciskać tylko zmień bonus.

Dokładnie o to chodzi ^^

Jednak na ten przycisk zrobią BS. Jest inny sposób, męczący ale jednak.. Dać 2 takie przyciski do zmiany bonusów 1-zamknij 2-zmień bonus i losowo będą zmieniać pozycję co 5-10 kliknięć. Jakby to nic nie dało to dodać jeszcze jeden przycisk ; ) Wtedy nie ma sił, żeby ktokolwiek wymyślił na to BS'a

Opublikowano

Tak właśnie było na Pr*MT2s2.

Tylko było 4 przyciski i jeden z nich był "zmień bonus",

a reszta "zamknij"

W lewym górnym rogu wyświetlały się aktualne bony.

70489962284954469327.png

Opublikowano

Dokładnie o to chodzi ^^

Jednak na ten przycisk zrobią BS. Jest inny sposób, męczący ale jednak.. Dać 2 takie przyciski do zmiany bonusów 1-zamknij 2-zmień bonus i losowo będą zmieniać pozycję co 5-10 kliknięć.

tak bylo na almanti, ale po co kombinować lepiej niech dadza zwykle zmianki, i tak bony wchodza max to kto bedzie na bsie jechal ?? idiota tylko a utrudnia to zmienianie normalnie

d3eh5b.jpg

Opublikowano

No właśnie tak jak up niech to zmienią bo każdego pytam i każdy odpisuje ze to go wkurza.Zróbcie Ankiete

m4sell GM daje lvl itp zeby testowali

wolf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...