Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Theris.pl

Boxxy

Średnie obrażeń/umiejętności w broniach epickich?  

436 użytkowników zagłosowało

1. 1. Usun?? ?rednie obra?e?/umiej?tno?ci w ca?ym systemie ulepsze??

• Tak, jestem za usuni?ciem ?rednich ze wszystkich epickich broni
    • Nie, jestem za tym aby zostawi? ?rednie, w ten sposób przedmioty b?d? si? wyró?nia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajnie się zapowiada ale... 5 inta siły itp to za mało (chodzi głównie o inta). bo np. woj może sobie dać roski na atak, bon 50 do wartości itp. a bm czy szaman to tylko ludzie + int... a jak tego inta będzie tylko 5 to jest lipa. proponuję zrobić ten bonus normalnie (czyli 12 inta).

Jest dobrze.

Wszyscy głosować o usunięcie śr i um z broni epickich..

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Soory ale nie chce sie mi szukać wstecz pytań bo pewnie juz takie są ale zapytam sie czy:

-Macie jakies zabezpieczenia ? bo ddios na 100% bd leciał;/

-Kiedy dodacie wszystkie bronie bo w prezce nie ma łuków i sztylkow chyba^^

-I czy macie reklame jakas porządną?

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Sr i um muszą zostać. Gra będzie ciekawsza i bronie będą sie różnić, a nie każdy taka sama bron identyczne bony i wygra pvp komu nno nie padnie albo będzie miał broń wyżej ulepszoną :). Mało jest serwerów z sr i um więc na tym muszą one zostać :P

1182875655.gif

Opublikowano

Bardzo fajnie się zapowiada ale... 5 inta siły itp to za mało (chodzi głównie o inta). bo np. woj może sobie dać roski na atak, bon 50 do wartości itp. a bm czy szaman to tylko ludzie + int... a jak tego inta będzie tylko 5 to jest lipa. proponuję zrobić ten bonus normalnie (czyli 12 inta).

W misjach pobocznych będzie można zdobyć statystyki na stałe, bez obaw. :)

Kwestia rozwijania postaci będzie tutaj jak najbardziej brana pod uwagę.

LINK DO PEŁNEGO CLIENTA GRY, DWA DOSTĘPNE ŹRÓDŁA

WYBIERAMY PIERWSZY LUB DRUGI LINK

PROSZĘ NIE ZAMIESZCZAĆ CLIENTA GDZIE INDZIEJ:

OPCJA NR 1:

https://mega.co.nz/#!8dFgnKoY!UV6rVjNZNmcfmWrhK6WJ1XxeKVsP07udQeBwTQoaEAI

OPCJA NR 2:

http://m.theris.pl/Theris.pl.rar
Opublikowano

Panie i Panowie wszyscy głosujemy za usunięciem średnich !

Jest to zbędne i znacznie " przynudzi " grę ..

Bez tego gra będzie 100% lepsza :)

właśnie nie przynudzi gry bo będzie się robiło 2 bronie exp i pvp. na kazdym serwie gdzie jest 250lvl są bronie z śr.

d3eh5b.jpg

Opublikowano

właśnie nie przynudzi gry bo będzie się robiło 2 bronie exp i pvp. na kazdym serwie gdzie jest 250lvl są bronie z śr.

Do expa to mozna sobie zrobic truciaka czy co na tym serwie sie robi .. a nie bron do pvp z takim dmg zrobić do expa..

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Dokładnie sr i um muszą zostać , chyba nie graliście na serwerze gdzie są sr i um.

zróbcie ze ulepszacze tylko na +7 +8 +9 a nie od +1 ;/ I zmienianie bonów to jakaś masakra jeszcze trzeba odczekać sekunde to jest takie denerwujące zmiencie to !

wolf.gif

Opublikowano

Ludzie niech sr/um zostawia.. przynajmniej Pvp / wojny beda mieli sens bo bedzie mozna sie wyroznic bronią taka np um 20 + 10 luda A nie w 1-5 bonach kazdy ma takie sam perfekty i to jest nudne , a tak to taka bron um 20 + 10 luda to by byl szpan + Duzo warta byla myslcie tak ludzie ...

Opublikowano

Ludzie niech sr/um zostawia.. przynajmniej Pvp / wojny beda mieli sens bo bedzie mozna sie wyroznic bronią taka np um 20 + 10 luda A nie w 1-5 bonach kazdy ma takie sam perfekty i to jest nudne , a tak to taka bron um 20 + 10 luda to by byl szpan + Duzo warta byla myslcie tak ludzie ...

Przekonałeś mnie ;]

Wojny będą inne ;]

Opublikowano

Najlepiej jakby zrobili 2 zestawy broni po 15szt co 10lvli do expa (z śr, potworki kryt czy coś) i pvp (bez śr, bon na ludzi) takie rozwiązanie jest na wielu "dużych" serwerach (glador, virtual itp) ale na pewno nie zrobią bo za dużo roboty.
Co do zmianek npc, to nie jest żadne zabezpieczenie przed bs'em na mpc jest pełno botów do npc. Lepiej zróbcie zwykłe zmianki w shopie bo ten npc odpycha nowych graczy (to po prostu niewygodne bo najczęściej zmienia się bony podczas expienia, npc to uniemozliwia. a jak ktoś boci to i tak znajdzie obejście, bezsens)

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Sr i um powinny zostac poniewaz bedzie lepiej.

Majac bronie epickie bez sr i um beda sie roznic niczym albo 1 bonem bo kazdy latwo wbije perfect 4-5 bonow.

Gdy beda sr i um , szansa na te same bony jest nikla , kto wiecej spedzi na zmienianiu , albo bedzie mial szczescie , to dostanie dobra bron.

Opublikowano

Najlepiej jakby zrobili 2 zestawy broni po 15szt co 10lvli do expa (z śr, potworki kryt czy coś) i pvp (bez śr, bon na ludzi) takie rozwiązanie jest na wielu "dużych" serwerach (glador, virtual itp) ale na pewno nie zrobią bo za dużo roboty.

Ciekawy pomysł ale nie bo sie pewnie pobugują bronie..
Opublikowano

Eee a wiec niestety ale bede musial zrezygnowac z rozgrywki .. ;/ Powodzonka SilveRxMetin2 w Administracji=Porazka .. milego failu ..

A co do SR i UM To macie Racje Wojny beda ciekawsze .. ;d a + jest to ze nie ma BSa ;) Wiec klikam zeby nie usuwac ..

@up .. To jest proste na 250 lvlu bronie do pvp sie nie beda roznic .. a z um i sr bedzie lepsza opcja pvp .. ;d Wiec oddaje glos by nie usuwac ;)

Zegnam ^^

sygnatura3.png

Opublikowano

Nie widze tutaj szczerze niczego co moze wzbudzic zachwyt, no sa fajne npc ale czuje sporo bugow bedzie ( jezeli chce ktos mnie zapewnic ze nie bedzie bugow bo duzo testow itp itd to prosze sobie odpuscic) oraz niepokojna mnie te UNIKALNE WIERZCHWOCE 20 rodzai, watpie :) jezeli bedzie miodzio to kto wie...

Powodzenia ! : )

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Nie widze tutaj szczerze niczego co moze wzbudzic zachwyt, no sa fajne npc ale czuje sporo bugow bedzie ( jezeli chce ktos mnie zapewnic ze nie bedzie bugow bo duzo testow itp itd to prosze sobie odpuscic) oraz niepokojna mnie te UNIKALNE WIERZCHWOCE 20 rodzai, watpie :) jezeli bedzie miodzio to kto wie...

Powodzenia ! : )

Zaglądnij na nasze forum, masz tam screeny wszystkich wierzchowców dostępnych na serwerze, jeśli tak wątpisz. :)

Eee a wiec niestety ale bede musial zrezygnowac z rozgrywki .. ;/ Powodzonka SilveRxMetin2 w Administracji=Porazka .. milego failu ..

A co do SR i UM To macie Racje Wojny beda ciekawsze .. ;d a + jest to ze nie ma BSa ;) Wiec klikam zeby nie usuwac ..

@up .. To jest proste na 250 lvlu bronie do pvp sie nie beda roznic .. a z um i sr bedzie lepsza opcja pvp .. ;d Wiec oddaje glos by nie usuwac ;)

Zegnam ^^

Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd, w Administracji jestem tylko ja - czyli Ethiel.

Powyższy użytkownik ma tylko posadę Moderatora na TeamSpeaku (w dodatku na próbę), bo wyraził chęć zajęcia się nim.

Jak wiecie, jeden człowiek nie może mieć oko na wszystko, stąd taka decyzja, odświeżył nieco naszego TeamSpeaka więc nie widzę powodu by była to niewłaściwa osoba na ten czas.

LINK DO PEŁNEGO CLIENTA GRY, DWA DOSTĘPNE ŹRÓDŁA

WYBIERAMY PIERWSZY LUB DRUGI LINK

PROSZĘ NIE ZAMIESZCZAĆ CLIENTA GDZIE INDZIEJ:

OPCJA NR 1:

https://mega.co.nz/#!8dFgnKoY!UV6rVjNZNmcfmWrhK6WJ1XxeKVsP07udQeBwTQoaEAI

OPCJA NR 2:

http://m.theris.pl/Theris.pl.rar

ZAPRASZAMY NA BETA TESTY :)

Opublikowano

Dokładnie sr i um muszą zostać , chyba nie graliście na serwerze gdzie są sr i um.

zróbcie ze ulepszacze tylko na +7 +8 +9 a nie od +1 ;/

Musi to na rusi a w Polsce jak kto chce.

Z ankiety widać odrazu że każdy woli aby nie bylo SR i UM

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Sama prawda co do EnzerO :) Nikt go nie lubi. Zmienia nicki ciagle. ;] Pozdro Silverku :*

Szczerze ,, Ze wzgledu na Silvera ze 100 osob nie weszlo na tsa bo go nikt nie lubi ... A tak pozatym Sam jedyny chcesz serwer stawiac ? ;oo Fail x 10 conajmniej 3 GMow

Opublikowano

Ten Silver wszedzie się wbije .. prosi się wszedzie o cos :) a Twoim miejscu poszukałbym innego moda na ts bo na prawde on nie pasuje na żadne stanowisko .. Best Regards .

bez gif.

Opublikowano

Jeśli będą śr i um w epikach to będzie jedna wielka dupa! Nikt nie będzie miał szans z bodym wystarczy, że wbije 50śr+ i hituje każdego tak, że padnie na kilka uderzeń grałem na takich serwerach to bez sensu usuńcie to i dajcie normalne bony (ludzie itp.). :)

Opublikowano

CO TO MA BYĆ ŻE JAK MAM MAILA NA INTERI TO SOBIE NIE MOGĘ KONTA ZAŁOŻYĆ, MACIE TO KURWA USUNĄĆ NIE BEDĘ ROBIŁ SPECJALNEGO MAILA ŻEBY GRAĆ. POZDRO 600 !!!!!!!!

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...