Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Theris.pl

Boxxy

Średnie obrażeń/umiejętności w broniach epickich?  

436 użytkowników zagłosowało

1. 1. Usun?? ?rednie obra?e?/umiej?tno?ci w ca?ym systemie ulepsze??

• Tak, jestem za usuni?ciem ?rednich ze wszystkich epickich broni
    • Nie, jestem za tym aby zostawi? ?rednie, w ten sposób przedmioty b?d? si? wyró?nia?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się niżle.Widać, że prezentacja nie jest robiona na odwal sie ale z całym opisem gry.Mam nadzieje, że serwer nie okaże się klapą. Jeśli będzie można spokojnie grać to jestem już wasz.;)

93176798230333394383.png

Opublikowano

No to co... Czekamy na start. Mam nadzieję, że dobrze robię wybierając ten serwer. :)

Opublikowano

Czy serwer ma swojego TeamSpeak'a ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Z metalami i Kamieniami nie jest źle dropią z każdego metka +45 i bossów .Kamień Duchowy to jest g1.g2.g3itp a kamień tęczowy który dropi z metinów +90 ma 50% na wejście na P ;) I mam nadzieję ze z tymi skilami coś zrobicie zeby nie było trzeba czekać aż aura się naładuję czy skile u WP ;)

wolf.gif

Opublikowano

Jestem za tym , żeby dodać jak padasz wstawać co 1 sek i full HP. :)

A pomyslales drogi Silverku co by bylo z wojnami ? zabijesz typa a on wstaje i ubija Cie .. Jak najbardziej NIE! Ale o czym ja Pisze ;d przeciez ty na metinie sie nie znasz .. Tylko udajesz "PROSA" ktorego i tak dojade ..

Chetnie jak zdobedziemy juz 200+ lvl Wypowiem wojny twojej gildii o ile ktos CIe przyjmie ^^

sygnatura3.png

Opublikowano

A pomyslales drogi Silverku co by bylo z wojnami ? zabijesz typa a on wstaje i ubija Cie .. Jak najbardziej NIE! Ale o czym ja Pisze ;d przeciez ty na metinie sie nie znasz .. Tylko udajesz "PROSA" ktorego i tak dojade ..

Chetnie jak zdobedziemy juz 200+ lvl Wypowiem wojny twojej gildii o ile ktos CIe przyjmie ^^

Przeciez o ile pamietam na wojnach gildii zawsze sie wstaje z full hp xDD ? Jaki by byl sens wstawania z iloscia 100hp ?

Pozatym jemu chodzi podczas expienia , bo to pomaga. Po dedzie wstajesz i masz 100% hp i many.

Opublikowano

obadalem clienta od strony technicznej i musze stwierdzic ze straszna bieda bedzie na serwerze

mam nadzieje ze admin nadgoni to funkcjami ktorych brak

razerv.png

Opublikowano

Przeciez o ile pamietam na wojnach gildii zawsze sie wstaje z full hp xDD ? Jaki by byl sens wstawania z iloscia 100hp ?

Pozatym jemu chodzi podczas expienia , bo to pomaga. Po dedzie wstajesz i masz 100% hp i many.

no to ten .. no .. ;d Jestes na wojnie zabijasz typa zostaje ci 1/4 hp a on za 1 sekunde wstaje z full .. ;) Powodzenia :*

"Jedyny taki MEDIUM w Polsce"

To nie easy zeby wstawac z full ^^

sygnatura3.png

Opublikowano

Tylko jak jakiś laps ci ksuje, zabijesz go a on znów a tak to musisz go od poczadku bić żeby zabić go :)

Tylko jak jakiś laps ci ksuje, zabijesz go a on znów a tak to musisz go od poczadku bić żeby zabić go :)

no to ten .. no .. ;d Jestes na wojnie zabijasz typa zostaje ci 1/4 hp a on za 1 sekunde wstaje z full .. ;) Powodzenia :*

so close za wolno ;d

Opublikowano

To już dzisiaj!
W dniu dzisiejszym o godzinie 18:00 odbędzie się start serwera!
Specjalnie dla naszych facebook'owiczów przygotowaliśmy małą niespodziankę i zapowiedź tego - co was wkrótce czeka!

Wystarczy że udostępnisz nasz najnowszy wpis na fanpage i polubisz nasz profil a będziesz miał szansę wygrać KOD SMS o wartości 1,23 zł.
Rozlosujemy 10 takich kodów wśród wszystkich udostępniających.

Fanpage: http://facebook.com/therispl

Nie czekaj, pobierz clienta już teraz:

Opcja nr 1:

https://mega.co.nz/#!8dFgnKoY!UV6rVjNZNmcfmWrhK6WJ1XxeKVsP07udQeBwTQoaEAI

Opcja nr 2:

http://m.theris.pl/Theris.pl.rar

Rejestracja (trzeba aktywować konto na mailu):
http://theris.pl/rejestracja/

Opublikowano

"Jedyny taki MEDIUM w Polsce"

To nie easy zeby wstawac z full ^^

Kto powiedzial ze chcemy aby mozna bylo wstac po sekundzie? Tymbardziej na wojnie?

Chcemy tylko zeby bylo full hp jak sie expi i padniesz , wstajesz i full hp.

Jesli juz jest lapsem to nie bedziesz mial problemu z zabiciem go , pozatym nawet jak nie bedzie ustepowal bedzie na + dla Cb , bo Ty expisz a on tylko pada. ; )

Uwaga!

Rejestracja otwarta!

NEWS

Prosimy o ponowne zakładanie kont, cały stan graczy - konta, postacie, zostały usunięte.

Jeśli nie możecie się zalogować to prawdopodobnie wasze konto nie istnieje.

Wasze konta z ostatnich dni nie istnieją, dzisiaj musicie ponownie

dokonać rejestracji (oczywiście mogą być na ten sam adres email)!

Przypominamy o konieczności aktywacji konta poprzez adres email i

kliknięciem w link, który został nam wysłany podczas rejestracji,

dopiero wtedy konto będzie sprawne i gotowe do użytku!

Jesli mozna to wstawie news zeby potem sie nie czepiali. ;)

Opublikowano

kurrrrrrfa, a chciałem jeszcze na betę wbić zobaczyć co i jak :/

No nic, poczekam do 18.. Sam się 'przekonam' co to za serwer.

Opublikowano

Dlaczego nie mogę się zarejestrować ? Wyskakuje ''Twój KUP'' jest zbyt łatwy.. o co w tym chodzi ? Wszędzie mam takie same passsy, a tu nie mogę omg . . .

Opublikowano

Podpinam się do UP-a. Niby rozwinięte forum i tp. Ale nic nie zdzialacie bez reklamy. Niby zbawiciel to zareklamowal. Ale 1 osoba, która ma dużo nieaktywnych subów to nie ma co. Myśle, że jakiś YouTuber by się zgodził.

-Tream

-Respect

-Balantaj(on za hajs zareklamuje wszystko bez obrazy )

-Może Sh4akey ale wątpie bo on teraz kreci tylko z PL-a

-Menager ;x Zawsze coś :)

-JedeNxMetin

-PeinxPompa

-Kaspa ;x ?

-Haju

-Lisek100

Zobaczcie może ktoś z nich się skusi. Zawsze więcej graczy

Dlaczego nie mogę się zarejestrować ? Wyskakuje ''Twój KUP'' jest zbyt łatwy.. o co w tym chodzi ? Wszędzie mam takie same passsy, a tu nie mogę omg . . .

Kod pin masz ''1234'' albo coś . Daj np : 3576

;x!

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

"WoW"-Tyle co można powiedzieć o tym serwerze

Nadchodzi rewolucja w prywatnych serwerach! Oby wszystko wypaliło. Cud malinka <3

skpUo.png

Opublikowano

Macie jakąś większą reklame ? Bo troche lipa jak tylko na MPC, będzie grało 200 osób . :)

Wiesz ja pisze o tym cały czas ze słaba reklama ale Admin sobie nic z tego nie robi on liczy na graczy a co oni mogą?Zróbcie na yutubie reklamie na innych forach człowieku !

Boxxy potem sie nie zdziw ze na start bedziesz miał 200-300 graczy.Naprawdę serwer jest fajny,ale reklama to totalna porażka. I zaraz znowu napisze 'dajcie mi spokój z tą reklamą'

#Edit:Na razie żadnej reklamy nie będzie oprócz mpc (bo admin sądzi ze potem i tak przybędzie graczy) a później będzie takie wtf czemu gra tak mało graczy.Sam się przekonasz ;)

wolf.gif

Opublikowano

Ponieważ KUP - 1234567, lub same zera (0000000) jest zbyt łatwy, dlatego radzimy ustawić bardziej wymyślną kombinacje.

Zapraszamy!

Opublikowano

Oczywiścię polecam zrobić reklame na innych forach. Może i nie są rozwinięte bardzo mocno. Ale zawsze o 10/15 graczy więcej. Nigdy nic nie wiadomo. Jeśli chcecię też moge zareklamować ten server. Youtube.com/user/thesired mam 200 subów i tp. Myśle, ze ktoś przybędzie. Każdy gracz się liczy. Szczególnie, że server jest wyśmienity !

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...