Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Theris.pl

Boxxy

Średnie obrażeń/umiejętności w broniach epickich?  

436 użytkowników zagłosowało

1. 1. Usun?? ?rednie obra?e?/umiej?tno?ci w ca?ym systemie ulepsze??

• Tak, jestem za usuni?ciem ?rednich ze wszystkich epickich broni
    • Nie, jestem za tym aby zostawi? ?rednie, w ten sposób przedmioty b?d? si? wyró?nia?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nie mogę bodziem ani kowalem ulepszyc stali na inna zbroje ??

No bo nie da rady, kolejna zbrojkaa dropi z mobów tak jak kolczyki i inne.

zagram lecz mam nadzieję że sr i um zostanie.

Bez hejtu prosze , widzę co jest na ankiecie :)

Aczkolwiek gadaliśmy całą grupą z GM, który sam twierdzi że wolałby je zostawić :)

Zapraszam , na serwerze jest dużo rzeczy do zrobienia. Mam nadzieje że nie padnie ... :D

A i mam pytanko , gdzie lub z czego dropią Przepustki na nowe mapy ?

Dropią z metinów +100 albo +90 ;)

wolf.gif

Opublikowano

zagram lecz mam nadzieję że sr i um zostanie.

Bez hejtu prosze , widzę co jest na ankiecie :)

Aczkolwiek gadaliśmy całą grupą z GM, który sam twierdzi że wolałby je zostawić :)

Zapraszam , na serwerze jest dużo rzeczy do zrobienia. Mam nadzieje że nie padnie ... :D

A i mam pytanko , gdzie lub z czego dropią Przepustki na nowe mapy ? ;]

Dobra chyba jednak się rozmyśliłem z graniem na tym serwerze, kolejny serwer typu Grayst,Turor itp... // Przepustki na serwerze po co NISMO znowu chcesz zarobić dobrze ?. Wywal to, a będzie grało znacznie więcej osób .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

No ale mi wytłumacz czemu chcesz żeby usunięto sr i um ? ciekawe jak będziesz expic na mapach 150 z bronią na 75 sr no życzę ci powodzenia człowieku. System ulepszeń broni jest tak zrobiony ze potrzebne są tu sr i um. Sami zobaczycie ze potem będziecie chcieli sri i um i admin nie widzi tego ze bronie będą bez sri i um więc wiesz.Ostatnie słowo należy do niego ;)

#edit:Połowa z was nie weszła nawet na serwer i za pewnie nie grała gdzie na serwie były sr i um i od razu jesteście na nie

Ohhh oczywiscie na DiamondMT2, Elite , Pandora lataja w trutkach nawet na mapkach 200+ wiec o co placz? No ale oczywiscie problem jest bo trzeba wiecej dmg zeby po 30k odrazu moby dostawaly nie>
Opublikowano

Ohhh oczywiscie na DiamondMT2, Elite , Pandora lataja w trutkach nawet na mapkach 200+ wiec o co placz? No ale oczywiscie problem jest bo trzeba wiecej dmg zeby po 30k odrazu moby dostawaly nie>

może chodzi o to, że moby mają np.po 40k hp ? i jakoś trzeba je ubić !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Hmm dałbym Ci 100000% tylko za to, że osądzasz po obrazkach ; ) Nie wiecie jak jest w grze, a jednak musicie dodać swoje 3 grosze : )

Polecam wejść na oficjal i sprawdzić ;> Przecież pierwsi gracze, którzy wbiją ten 200 mogą luźno zgłosić, że jest mozolnie itp itd i wtedy administracja może coś zmieni w tym temacie : ) Nie ma co gdybać : ) Trzeba wbić i się przekonać : )

Niestety, zawiodę Cię. Nie oceniam serwerów po obrazkach, wiesz ? Wystarczy, że czytam..

I co mnie gra obchodzi ? To prezentacja jest, wiesz co to ? Wystarczy, że to przeczytam i oceniam.. po co mam wchodzić na grę ?

ja bym Ci dał ale 423222% za Twój głupi spam w temacie. Napisałem co mnie odstrasza, dlatego na serwer nie wejdę, coś jeszcze do mnie masz ? pisz PW . A nie zaśmiecasz temat..

5 .

Opublikowano

Nie wiem, dla mnie jak widzę takie zapowiedzi, to wydaje się, że serwer na krótki okres czasu..

Nowe teamy, pierwszy raz wgl. usłyszeć na MPC według mnie tworzą serwy na chwilę.

Nie wiem jak tutaj będzie, ale raczej nie wejdę.

Ale powodzenia.

Nowe Teamy?! Boxxyego widziałem na początku MPC z BoundMT2 bodajże. Serwer dość ciekawy, życzę powodzenia.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Mowiszo boosach? I czy byles na becie. wdziales 40?

w ogóle cie nie zrozumiałem....

nie - nie mówie o bossach.

tak - byłem na becie.

(>?)

Dostałem od GM 100lvl ,ale nie przepustkę :) Następnie wyszedłem bo po prostu nie miałem czasu.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Niestety, zawiodę Cię. Nie oceniam serwerów po obrazkach, wiesz ? Wystarczy, że czytam..

I co mnie gra obchodzi ? To prezentacja jest, wiesz co to ? Wystarczy, że to przeczytam i oceniam.. po co mam wchodzić na grę ?

ja bym Ci dał ale 423222% za Twój głupi spam w temacie. Napisałem co mnie odstrasza, dlatego na serwer nie wejdę, coś jeszcze do mnie masz ? pisz PW . A nie zaśmiecasz temat..

5 .

ehem.. Wyluzuj.. Pisałem to żartobliwie :P

SPAM

Czy te spoty w m1 chociaż będą zmniejszone? Ci ze słabszym sprzętem nerwicy dostaną bo strasznie im będzie lagować : )

Opublikowano

Mam pytanko czy ten klient ze strony już mozna smialo pobierać na oficjalny start?

Opublikowano

http://iv.pl/images/96964406673642637853.jpg taki tam dziwny przedsmak przed jutrzejszym startem. :P

Antyspam: Grałem na becie, jest świetnie (no, może poza łowieniem, bo to sztuka na tym serwerze). ale nie znalazłem większych problemów, i nie mogę się doczekać jutra. zachęcam wszystkich. Smilee. xD

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

w ogóle cie nie zrozumiałem....

nie - nie mówie o bossach.

tak - byłem na becie.

(>?)

Dostałem od GM 100lvl ,ale nie przepustkę :) Następnie wyszedłem bo po prostu nie miałem czasu.

Pytalem czy maja na 100% 40k hp okolo..
Opublikowano

http://iv.pl/images/96964406673642637853.jpg taki tam dziwny przedsmak przed jutrzejszym startem. :P

Antyspam: Grałem na becie, jest świetnie (no, może poza łowieniem, bo to sztuka na tym serwerze). ale nie znalazłem większych problemów, i nie mogę się doczekać jutra. zachęcam wszystkich. Smilee. xD

Dołączam się do tego komentarzu, liczę że jutro start :)

Ciekawe jak z magicznymi metalami ?

Czy all będzie dropić z metków, bo taki szaman będzie miał przesrane troszkę za przeproszeniem

Ludzie narzekacie na bronie że ciężko będzie ubić moba 40k hp, na privie pewnym moby miały 30k hp a ja truta 35 sr z max na nieumarłe (bon działajacy na nich) waliłem po 8-9k więc w czym problem ? Nie mówiąc o tym że są tutaj 6 7 na potwory atak itp

Opublikowano

Em mam pytanie: Będą magiczne metale?

Jestem ciekaw jak bedzie z dropem kamyków duchowych..

Ależ proszę : )

Kamienie duchowe zdobędziemy z bossów/metinów do 90 poziomu potwora, w przypadku

metinów od 75 poziomu metina, oraz z każdego bossa.

Tęczowe kamienie zdobędziemy z bossów/metinów powyżej 90 poziomu potwora.

Przedmioty te dropią za każdym razem, pod warunkiem że nie mamy zbyt wysokiego poziomu w stosunku do potwora.

magiczne metale dropią z metinów/bossów oraz zdarzy się, że z lepszego potwora zaczynając od nowych expowisk.

Opublikowano

Prezentacja dość ładnie wykonana i serwer też wydaje się być godny uwagi :)

Opublikowano

Jestem za tym , żeby dodać jak padasz wstawać co 1 sek i full HP. :)

Dokładnie , przemyślcie to

Jestem za

Opublikowano

Troche beka, że wchodzą max bony, każdy będzie miał takie same eq i pvp będzie kto ma większy lvl.

Dodaj do tego wykonane misje - a dokładniej bonusy z tych misji (biolog, fabularne, poboczne), oraz resztę ekwipunku, w tym różne średnie w broni, a do tego skille wzmacniające (Berserker, Defender, Magic)

Wówczas postać będzie mogła się wyróżniać na prawdę w wielu płaszczyznach. :)

Do tego wszystkiego można jeszcze dodać mikstury z zielarstwa, i inne 'buffy'.

Jutro start o 18 czy jak Admin?

Dodacie żeby dodać jak padasz wstawajesz co 1 sek i full HP??

Tak, piątek 18:00 o ile wszystko pójdzie po naszej myśli.
Póki co nie, bo wstawanie z full hp po jednej sekundzie, to lekka przesada, ale pomyślimy.
Zapraszamy serdecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...