Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Theris.pl

Boxxy

Średnie obrażeń/umiejętności w broniach epickich?  

436 użytkowników zagłosowało

1. 1. Usun?? ?rednie obra?e?/umiej?tno?ci w ca?ym systemie ulepsze??

• Tak, jestem za usuni?ciem ?rednich ze wszystkich epickich broni
    • Nie, jestem za tym aby zostawi? ?rednie, w ten sposób przedmioty b?d? si? wyró?nia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra nawet daruje sobie ten exp... Szanse na % ... dropenie.. ulepki itp No bonowanie mógłbyś zmienić -,-

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra nawet daruje sobie ten exp... Szanse na % ... dropenie.. ulepki itp No bonowanie mógłbyś zmienić -,-

Po to trwają teraz beta testy, że jeśli zauważysz coś według ciebie nieodpowiedniego, powinieneś napisać sugestię np. zwiększenia dropu czegoś, ale faktycznie - jeśli pograłeś chwilę,

to nawet nie miałeś okazji wszystkiego przetestować, ale do wypowiedzi na temat serwera pierwszy w kolejce.

Ale oczywiście drop jest obfity i zadowalający, co potwierdzą gracze, którzy uczestniczą aktualnie w testowaniu.

Zachęcam do rozejrzenia się jednak, i oparciu swojej wypowiedzi na nieco bardziej konstruktywnej krytyce.

Pozdrawiam serdecznie, Ethiel / Boxxy.

Opublikowano

Po to trwają teraz beta testy, że jeśli zauważysz coś według ciebie

nieodpowiedniego, powinieneś napisać sugestię np. zwiększenia dropu

czegoś, ale faktycznie - jeśli pograłeś chwilę,

to nawet nie miałeś okazji wszystkiego przetestować, ale do wypowiedzi na temat serwera pierwszy w kolejce.

Ale oczywiście drop jest obfity i zadowalający, co potwierdzą gracze, którzy uczestniczą aktualnie w testowaniu.

Zachęcam do rozejrzenia się jednak, i oparciu swojej wypowiedzi na nieco bardziej konstruktywnej krytyce.

A co mnie jakieś testowanie...? Ja chce normalnie bony zmieniać a nie przeciągać te pieprzone itemy na npc.. Po 5minutach grać się odechciewa. Te swoje przemyślenia i jakieś historyjki o tym że serwer na wiele wiele miesiecy + jakies że nie wiem jak jest to sobie daruj... Bo od tego jest prezentacja żeby zachęcić graczy.

Opublikowano

Marudzicie tylko z tym bonowaniem. A teraz na chłopski rozum. Podczas normalnego bonowania co robisz? Przeciągasz zmiankę na item.. To jest prawie to samo. Ustawiasz sobie item na pierwszym miejscu, okienko ekwipunku dajesz blisko npc i mieszasz - nie widać żadnej różnicy : ) Na wszystko jest jakiś sposób : )

Opublikowano

Nikt szumu nie robi z Tym bonowaniem Tylko Ty..

i Ja.. :) .

Nie zagram ze względu na system bonowania i ''mozolne'' expienie, o systemie ulepszania już nie wspomnę.. nie mam chęci bawić się w ulepszanie 1 itemka 5545h, tak wiem.. poleci 5% za.. no właśnie za co (?) za wypowiedź, wybieram konkurencję, dzięki .

Opublikowano

Powiem tak to nie jest żaden hard, serwer jest naprawdę dobry. Zwiększono drop z bossów i metinów i na pewno wam nie zabraknie metali czy kamieni duchowych.Z tym bonowaniem nie jest tak ciężko to jest tak jak napisał aray, serwer zapowiada się naprawdę bardzo dobrze.Są fajne misje zostało poruszone rybołówstwo i górnictwo wielki + co mogę powiedzieć Zapraszam !

wolf.gif

Opublikowano

Z tego co widze to serwer godny uwagi wszystko ładnie dopasowane jedym słowem. POLECAM!!

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

i Ja.. :) .

Nie zagram ze względu na system bonowania i ''mozolne'' expienie, o systemie ulepszania już nie wspomnę.. nie mam chęci bawić się w ulepszanie 1 itemka 5545h, tak wiem.. poleci 5% za.. no właśnie za co (?) za wypowiedź, wybieram konkurencję, dzięki .

Hmm dałbym Ci 100000% tylko za to, że osądzasz po obrazkach ; ) Nie wiecie jak jest w grze, a jednak musicie dodać swoje 3 grosze : )

Polecam wejść na oficjal i sprawdzić ;> Przecież pierwsi gracze, którzy wbiją ten 200 mogą luźno zgłosić, że jest mozolnie itp itd i wtedy administracja może coś zmieni w tym temacie : ) Nie ma co gdybać : ) Trzeba wbić i się przekonać : )

Opublikowano

Dobra ale wiesz ile to będzie bonowanie całego eq do pvp i expa? Co z tego że wszystko max. Jeden item zeby wybonowac to ponad 1500zmian. A kolce przy farcie ponad 2000..

Opublikowano

Serwer fajny tylko że daj zmianki do handlazy a nie u jakiegos npc bo poco stac i klakac na bony jak nikomu sie niechce to jest minus tego serwa

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Nie wiem, dla mnie jak widzę takie zapowiedzi, to wydaje się, że serwer na krótki okres czasu..

Nowe teamy, pierwszy raz wgl. usłyszeć na MPC według mnie tworzą serwy na chwilę.

Nie wiem jak tutaj będzie, ale raczej nie wejdę.

Ale powodzenia.

Opublikowano

1.Zmianki do handlarzy

2.Usunac SR i UM

3.Ogarnac te brylki ;x nie moze byc 1 tylko 5 z painta ? ;o

I odrazu wiecej graczy .. + czeste eventy i zainteresowanie serverem wzrasta

sygnatura3.png

Opublikowano

Nie wiem, dla mnie jak widzę takie zapowiedzi, to wydaje się, że serwer na krótki okres czasu..

Nowe teamy, pierwszy raz wgl. usłyszeć na MPC według mnie tworzą serwy na chwilę.

Nie wiem jak tutaj będzie, ale raczej nie wejdę.

Ale powodzenia.

Dobra wypierdalaj na tego twojego zjebanego Triadora..

1.Zmianki do handlarzy

2.Usunac SR i UM

3.Ogarnac te brylki ;x nie moze byc 1 tylko 5 z painta ? ;o

I odrazu wiecej graczy .. + czeste eventy i zainteresowanie serverem wzrasta

1.Nie potrzeba bo i tak wchodzą max wiec 30min roboty i masz ;) Tylko trzeba chęci

2.Jestem za !

3.A co Ci te bryłki przeszkadzają ?Na 200lvl+ tyle bedziesz mial kasy że zamiast 30b kupisz z 5i tym bedziesz handlować ;]

Opublikowano

Wszystko wydaje się fajnie pięknie lecz zobaczymy jak wypali ze startem :). Co do zmianek to nic nie zmieniajcie bo 3/4 płaczków tylko czeka żeby BS'a odpalić =). + Warto było by usunąć te sr i um.

Po za tym co napisałem wszystko jest można powiedzieć idealne

Powodzenia na starcie :)

bez gif

Opublikowano

Powiedzcie mi czemu mają usunąć sr i um, nie rozumiecie ze bez um i sr to wgl nie opłaca się robić new broni kazda bedzie taka sama ludzi ogarr !

wolf.gif

Opublikowano

Jak dla mnie server fajny i mogę polecić :) !

Śr i Um w broniach DO PVP powinny zostać USUNIĘTE.

Zmianki u zmieniacza mogą być bo przynajmniej nie będzie BS'ow :) ale jak zrobicie tak będzie :P

Opublikowano

Powiedzcie mi czemu mają usunąć sr i um, nie rozumiecie ze bez um i sr to wgl nie opłaca się robić new broni kazda bedzie taka sama ludzi ogarr !

Każdy ma swoje zdanie lecz po to jest ankieta że sprawdzić jakie jest zdanie gracz. Wychodzi na to że zostaną sr i um usunięte.

126 za Tym żeby było usunięte

73 żeby zostało.

Więc raczej zostanie usunięte.

Opublikowano

Każdy ma swoje zdanie lecz po to jest ankieta że sprawdzić jakie jest zdanie gracz. Wychodzi na to że zostaną sr i um usunięte.

126 za Tym żeby było usunięte

73 żeby zostało.

Więc raczej zostanie usunięte.

No ale mi wytłumacz czemu chcesz żeby usunięto sr i um ? ciekawe jak będziesz expic na mapach 150 z bronią na 75 sr no życzę ci powodzenia człowieku. System ulepszeń broni jest tak zrobiony ze potrzebne są tu sr i um. Sami zobaczycie ze potem będziecie chcieli sri i um i admin nie widzi tego ze bronie będą bez sri i um więc wiesz.Ostatnie słowo należy do niego ;)

#edit:Połowa z was nie weszła nawet na serwer i za pewnie nie grała gdzie na serwie były sr i um i od razu jesteście na nie

wolf.gif

Opublikowano

Bardzo dobrze, że serwer startuje, ponieważ będę miał trochę urozmaiconą grę, gdyż gram aktualnie na hard [triador.pl], a tutaj Easy [Theris.pl] BARDZO DOBRE rozwiązanie może jakiś Easy w końcu się utrzyma ...

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

zagram lecz mam nadzieję że sr i um zostanie.

Bez hejtu prosze , widzę co jest na ankiecie :)

Aczkolwiek gadaliśmy całą grupą z GM, który sam twierdzi że wolałby je zostawić :)

Zapraszam , na serwerze jest dużo rzeczy do zrobienia. Mam nadzieje że nie padnie ... :D

A i mam pytanko , gdzie lub z czego dropią Przepustki na nowe mapy ? ;]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...