Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] 70 Lvl W Cod6 To Nie Problem Zajżyj

mafex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra poprostu jak zrobić żeby nie wyskakiwał ten głupi błąd że nie mam playerstats.txt jak mam... Używam playerstats.txt od 3carats i nie działa :(

15308_19_02_09_6_06_59.png
  • Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Dobra poprostu jak zrobić żeby nie wyskakiwał ten głupi błąd że nie mam playerstats.txt jak mam"

no właśnie ja też tak mam, dlatego nie mogę zrobić nawet pierwszego hacka i ciągle lecę bez niego....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem. Wszystko mi działa - playerstats.txt, jakikolwiek by nie był to jest. Daję sobie 70lvl 5 prestiż (próbowałem też playerstats'y z 3,4 i 6 prestiżem, od różnych ludzi) i pięknie śmiga ale .. nie mam nic, można powiedzieć. Tzn. bronie do 70 lvl są, ale bez dodatków. Kiedyś zrobilem tak, że miałem all, prestiz 2, lvl 70, all emblematy, tytuły, dodatki i skórki do broni. Potem zrobił mi się dziwny bug (70lvl 10prestiż z samymi 0 w koszarach..) więc chciałem naprawić. No i mam taki problem.

PS: Coś mi znowu się z..ało. Mam ciągle: "Twoje dane pochodzą ze starej wersji gry. Aby kontynuować, musisz skasować swoją rangę i odblokowania"...!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zobaczcie to, prestiż 10, level 70 z innego źródła

-EAM.exe

-playerstats

http://rapidshare.com/files/380486194/EAM.rar.html

Nadal nie działa, nie wiem o co chodzi, napisze wszystko co robiłem.

1.Zrobiłem sobie 70 lvl 10 prestiż programem Melodia Trainer coś tam.

2.Chciałem all odblokowane, ściągnąłem to co podałeś - EAM i nic innego.

3.Wypakowałem na pulpit, włączyłem grę, na etapie gry jest Graj, Opcje, Menu Główne, Wyjście.

4.Tab + Alt i odpaliłem EAM.

5.Nadusiłem "Import Stats" i niespodziewanie..."File not found: playerstats.txt"

6.A co ciekawsze, gdy zrobiłem "Reset Stats" to było "File not found: resetstats.txt

No prosze Was, co ja mam do diabła zrobić...

#Edit: Pomożcie proooooooosze :(

Opublikowano

Wbić samemu LVL.

A tak serio to nie wiem. Mój kumpel tak miał to mu pomogłem ale on po prostu nie zgrał statów do folderu z EAM. Zrobiłem mu tak. Utworzyłem nowy folder na pulpicie, zgrałem EAM i staty do niego. Dałem gre, potem eam zaznaczyłem ptaszkiem IMPORTS/EXPORTS i potem IMPORT STATS i było git. Potem tylko usunąłem foldery aby mu lvl nie wracał do tego samego po wyjściu z gry więc sam nie wiem....

EDIT: Jeśli zrobiłeś tak jak kolega Ci radził na zdjęciu to nie zaznaczył on IMPORT/EXPORTS STATS, jak to zaznaczysz to dopiero klikasz import.

EDIT2: Aby ci rozjaśnić trochę to użyłem zdjęcia kolegi i zaznaczyłem co masz zaznaczyć

70390853251107564450.jpg

Opublikowano

Wbić samemu LVL.

A tak serio to nie wiem. Mój kumpel tak miał to mu pomogłem ale on po prostu nie zgrał statów do folderu z EAM. Zrobiłem mu tak. Utworzyłem nowy folder na pulpicie, zgrałem EAM i staty do niego. Dałem gre, potem eam zaznaczyłem ptaszkiem IMPORTS/EXPORTS i potem IMPORT STATS i było git. Potem tylko usunąłem foldery aby mu lvl nie wracał do tego samego po wyjściu z gry więc sam nie wiem....

EDIT: Jeśli zrobiłeś tak jak kolega Ci radził na zdjęciu to nie zaznaczył on IMPORT/EXPORTS STATS, jak to zaznaczysz to dopiero klikasz import.

EDIT2: Aby ci rozjaśnić trochę to użyłem zdjęcia kolegi i zaznaczyłem co masz zaznaczyć

70390853251107564450.jpg

Nadal to samo -.-

#Edit ale zaraz, zaraz...jak zgrać? Ja ściągnąłem od 3Carats gotowca, włączyłem calla, tab + ctrl,

Import Stats i błąd...

Opublikowano

08895316773911755029_thumb.jpg

możne Infinity Ward zapodało jakąś nową aktualizacje do codmw2 w celu zabezpieczenia przed piratami, nie wiem, może trzeba czekać na nową aktualna wersję EAM, jak znajdę coś nowego to napiszę co i jak

03843833865208090768.png
Opublikowano

Już wiem, zrob nowy folder wsadź tylko EAM i playerstats.txt i działa ;)

Mam dużą prośbe, mógłby mi ktoś zrobić 45 lvl z wszystkim odblokowanym co możliwe na ten lvl (tytuły,emblematy, bronie dodatki) BARDZO BYM PROSIŁ :)

Opublikowano

Dobra mam już , inna wielka prośba, co zrobić zeby mi sie zapisywało jak wyjde z calla?! Bo robie sobie 45, wychodze wchodze i mam 70 ! Co jest?

Opublikowano

"Już wiem, zrob nowy folder wsadź tylko EAM i playerstats.txt i działa"

masz racje, podziałało :P

a co do twojego nowego problemu to może po prostu za krótko grałeś po zmienieniu statów, zawsze jeden pełny DM trzeba zagrać i wtedy zaskakuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie działa mi , robię wszystko co trzeba!

1.Usuwam w userdata/cyferki foldery 7 i 10190.

2.Import stats.

3.Wchodze do gry 1 dm wychodze

4.wchodze jeszcze raz i gowno, nadal 70!!!!!! Co zrobić?!??!??! bo za każdym razem nic nie mam!

Opublikowano

Mam problem bo pobralem to i wlanczam ten mega unlocker i tu pisze takie cos call of duty : Monder warfare 2 is not decet memory . The game must be started before the mega unlocker becomes active. Prosze pomuszcie plis !!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up pewnie zła wersja hacka.... musi być z końcówką 84.

No prosze niech ktoś powie jak to zrobić żeby się zapisywało!!!

GG:9842061 - piszcie nawet jak niedostepny!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...