Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] 70 Lvl W Cod6 To Nie Problem Zajżyj

mafex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej a ja mam takie pytanko ustwailem se ze gralem 1 036 800 sekund = 12 dni a ile mam ustwaic killow, wygranych, itd? a jak juz ktos moze to chcialbym 10 prestige i 70 lvl dziex xD tylko potem gdzie mam dac ten plik txt jakas dokladan sciezka?

Uczeń
Opublikowano

Ej a ja mam takie pytanko ustwailem se ze gralem 1 036 800 sekund = 12 dni a ile mam ustwaic killow, wygranych, itd? a jak juz ktos moze to chcialbym 10 prestige i 70 lvl dziex xD tylko potem gdzie mam dac ten plik txt jakas dokladan sciezka?

Przeczytaj najpierw pierwszy post tego tematu. Ściągnij program i sobie ustaw.

A na killach i deadach możesz się wzorować na tym: http://www.callofduty.pl/forum/viewtopic.php?t=15467

097ff26d5d5d492f81283b01f46ca7dc.0.gif

modern-warfare-2.jpg

Uczeń
Opublikowano

Chodzi o tego hacka bo dzisiaj rano o 7:00 był patch 1.84 i hack na lvl nie działa

Jeśli ktoś odpowie google nie boli lub www.google.pl to daje -

Chodzi mi o hacka który działa prosze o wstawienie linka

daje 2 + i 5

Dzięki

Musisz troszkę poczekać, jak update był z rana. Może już jutro będą hacki.

A o dziwo mój wh działa, i miewa się dobrze. :lol:

modern-warfare-2.jpg

Opublikowano

Jutro Wstawię na tego 184.

________________________________________________________________________________________

SyS kogo obchodzi to że twój Aim bot czy tam WH działa jak masz to wstaw łaskę robisz że ludzie będą cie prosić.

Pomogłem Daj *5 ;)

33343.png32094.jpg

32506.png28123.jpg

Uczeń
Opublikowano

Jutro Wstawię na tego 184.

________________________________________________________________________________________

SyS kogo obchodzi to że twój Aim bot czy tam WH działa jak masz to wstaw łaskę robisz że ludzie będą cie prosić.

Ja tylko odpowiedziałem gościowi, że musi zaczekać, aż wyjdą aimy i wh. I przy okazji napisałem, że mój działa, ale nie dam bo jest płatny. (tego faktycznie nie dopisałem).

modern-warfare-2.jpg

Opublikowano

siemka ja jeszcze raz chciałbym staty dla kuzyna chce ten prestiz co jest w emblematach na 4 stronie ten po prawo od tej krecocej czachy ta taka zlota kula to ten prestiz i 15lvl da sie zrobic ze statami czasem itp

Opublikowano

dołączam się do prośby,najlepiej na mega unlockera , mi zależy na 45 lvl'u

pozdro

P.S-(wiem że jest ale nie moge ściągnąć bo jest na share cash z której tylko wybrańcom się udaje cokolwiek pobrac :D)

więc jeśli komuś się udało to proszę o wrzucenie na jakiegoś darmowego up'a najlepiej na przeklej.pl

filmiki są na youtube co do hacków,ale niestety wszystkie linki na share cash,więc proszę wrzućcie na darmowego i bezproblemowego up'a, z góry THX,za pomoc dam 5

Opublikowano

Siema mam pytanie do tego fragemntu

Gdzie trza zrobic nowy notatnik pod tytulem playerstats.txt co mam tam zrobic?? i co dalej

Szkoda mi innych gierek i wole miec 100% pewnosci

Opublikowano

kurna zrobiles przez przypadek 70 lvl 10 prestizu, i teraz jak wlaczam gre to mam nadal 70 lvl 10 prestizu(nawet jak usune te wszystkie foldery i te gówna :/)

Ktoś wie jak to usunac? wszystko pousuwalem i nie dziala

prosilbym o instrukcje jak to dokladnie usunac

@edit usunąłem

ale prosiłbym o staty 70 lvl 0 prestiz all na maxa plox

Opublikowano

A ja mam pytanie czemu Mega unlocker mi już nie działa? Chciałem dać 3 prestiż i przejść na 4 prestiż samemu a to nie wykrywa już gry w ogóle

Edit: Dobra już wiem. Aktualizacja, Ma ktoś ten program na 1.0.184?

Gość Mounthains
Opublikowano

przenoszę do odpowiedniego działu

Opublikowano

Boże ludzie czytać nie umiecie? Jest powiedziane. Hack działa na wersje 182 a teraz weszła 184 więc nic nie zrobicie z hackiem, nie bedzie działać nooby...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...