Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] 70 Lvl W Cod6 To Nie Problem Zajżyj

mafex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! all

Zrobi mi ktoś miły :

Lvl 64 , 2 prestiż ------------------------------- HELLLLOŁ TAKIE FORUM A NIKT NIE POMOŻE ?

Dobry czas , i staty

Enemblaty i tytuły : tutaj albo żeby zostały te co mam albo zróbcie wszystkie jak chcecie .

Dodtaki do broni : wszystko odblokowane .

I napiszcie jak mam to zrobić bo z filmiku nie kumam lub napiszcie jak to zrobić a ja pobiore jakiś prestiż z forum porszę POMOCY !

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej mam pytanie jak posutawiam wszystko po 0 i pierwszy emeblant i tytuł 0 czasu gry to nie zbanują mnie będe miał tylko tak jak bym zaczoł grę ?

Opublikowano

Ej mam pytanie jak posutawiam wszystko po 0 i pierwszy emeblant i tytuł 0 czasu gry to nie zbanują mnie będe miał tylko tak jak bym zaczoł grę ?

Po co sie tak bawic? Jest podklejony temat jak zresetowac lvl, najlepiej uzyj tego.

Zbanowac cie nie moga za to bo vac nie patrzy na staty tylko skanuje w poszukiwaniu zmian kodu.

Opublikowano

Po co sie tak bawic? Jest podklejony temat jak zresetowac lvl, najlepiej uzyj tego.

Zbanowac cie nie moga za to bo vac nie patrzy na staty tylko skanuje w poszukiwaniu zmian kodu.

Nie działa mi ten sposób :)

Opublikowano

Mi nie działa mam ten lvl co miałem :/

Kliknij w EAM "delete steam's local player stats", kiedys tego uzywalem i dzialalo.

Opublikowano

Kliknij w EAM "delete steam's local player stats", kiedys tego uzywalem i dzialalo.

Mi to nie działą a i mam pytanie zrobiłem sobie w PSE wszystko klikam import stats , sucefles stats wchodze w gre mam to co miałem :/ ? wtf

Opublikowano

Mam pytanie zrobiłem se 1 prestiż i 70lv i 56 dni gry tak noobsko staty ustawiłem troche na lamusa żeby nie było do czego sie przyczepić... bez tego edytora jechałem 30 godzin i mam te 30 godzin napisane w steamie a w codzie mam 56 dni czy za to bana nie dostane za taką różnice czasu?? prosze o fast reply :) za pomoc leci plusior :) albo jakie staty ustawić na 30 godzin gry żeby było dobrze...? (przypominam 30 godzin mam na steamie...

Opublikowano

Jak to naprawić wchodzę w Eam klikam import stats wchodze do gry mam ten 70 lvl i wszystko przy następnym włonczeniu gry mam ten lvl co przed użyciem Eam ?

Opublikowano

Jak to naprawić wchodzę w Eam klikam import stats wchodze do gry mam ten 70 lvl i wszystko przy następnym włonczeniu gry mam ten lvl co przed użyciem Eam ?

Nie ustawiaj statow mniejszych od tych co masz.

Opublikowano

Wszystko działa.git! + dla ciebie :)

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Siema ja mam problem wchodzę w PSE ( aha sory i mam PSE tego kolesia na youtube z jego downloadu bo ty masz jakiś inny ;p ) klikam open i co mam wybrać jakiś playerstats ten co ty masz na linku ? czy nic nie klikać nie czaje.Nic z tego filmu nie rozumiem. a w tym EAM bez robienia tego PSE xD klikalem import playerstats to mam playerstats.exe not found. A i jak włączam EAM to wychodzi mi komunikat to zostawić jak jest czy wrzucić to do folderu z mf2? xD

Każdą pomoc będę wynagradzał + :) chociaż nie wiem czy ktoś pomoże

Oj prawie zapomniałem, nie mam oryginalnej gry mam tam jakiegoś patcha i mogę grać przez mu .

Z góry Dziękuję

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Opublikowano

Siema ja mam problem wchodzę w PSE ( aha sory i mam PSE tego kolesia na youtube z jego downloadu bo ty masz jakiś inny ;p ) klikam open i co mam wybrać jakiś playerstats ten co ty masz na linku ? czy nic nie klikać nie czaje.Nic z tego filmu nie rozumiem. a w tym EAM bez robienia tego PSE xD klikalem import playerstats to mam playerstats.exe not found. A i jak włączam EAM to wychodzi mi komunikat to zostawić jak jest czy wrzucić to do folderu z mf2? xD

Każdą pomoc będę wynagradzał + :) chociaż nie wiem czy ktoś pomoże

Oj prawie zapomniałem, nie mam oryginalnej gry mam tam jakiegoś patcha i mogę grać przez mu .

Z góry Dziękuję

Alteriwnet? Jesli tak to lepiej uzyj tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/160722-alteriwnet-v1337-hack-v10-final/

Opublikowano

Witam ja niestety jestem w tym temacie zielony i nie umiem zrobić tego 10 prestiżu proszę was o pomoc moje gg 735736 bardzo proszę ponieważ nie rozumiem skąd mam wsiąść ten folder ze statystykami proszę jeszcze raz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siema all. mafex czy mógłbys mi zrobic staty 52lvl 3 prestiż i w broniach wszystkie i staty według uznania.ale prosił bym ci żebyś mi to zrobił na alteriwnet bo z tego co czytałem to wszystie som na normalnego originała.jak co pisz na gg to sie doadamy 13423659.odp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, panowie wczoraj zrobiłem sobie paczki DLC1 i DLC2 , dzis odpalam EAM.exe oraz playerstats od Mafexa i pisze mi ze musze wziac latest version czy cos takiego. i program zostanie zamkniety.pomozcie mi zeby miec 70 lvl oraz 8 prestiz wszystko odblokowane oraz perki PRO. Zaznaczam ze gram na Alteriwnet, Version 1.3.37A -Resurgence Pack. Jaki program sciagnac do tej wersji?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, panowie wczoraj zrobiłem sobie paczki DLC1 i DLC2 , dzis odpalam EAM.exe oraz playerstats od Mafexa i pisze mi ze musze wziac latest version czy cos takiego. i program zostanie zamkniety.pomozcie mi zeby miec 70 lvl oraz 8 prestiz wszystko odblokowane oraz perki PRO. Zaznaczam ze gram na Alteriwnet, Version 1.3.37A -Resurgence Pack. Jaki program sciagnac do tej wersji?

http://www.mpcforum.pl/topic/178715-tutalteriwnet-v1337a-eam/

Tutaj masz ladnie w tutku jak zrobic na aiw.

Opublikowano

Elo mógłby mi ktoś zrobić 70 lvl 10 prestiż i długi czas grania. Jeżeli ktoś zrobi mi 20 dni czas grania to chyba nie powinno być bana? proszę o zrobienie tego i żeby było all odblokowane Proszę PoZdRo

Opublikowano

Siema pobralem tego PSE robie sobie ten prestiz emblematy itp itd. zapisuje i co dalej nie kumam sciagam to co ten koles na filmiku i to samo jest co tutaj prosze o pomoc gg 326792 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...