Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] 70 Lvl W Cod6 To Nie Problem Zajżyj

mafex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Damianos jest Program do robienia tego, Melodia - Trainer v2 BETA Tak sie zwie :)

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Damianos jest Program do robienia tego, Melodia - Trainer v2 BETA Tak sie zwie :)

;oo a moze jakas instrukcja jak sie tym posługiwać i link do downloadu ?:> byłbym wdzięczny

Opublikowano

po pierwsze Mega unlocker do mw2 jest pewniejszy gdyż możesz tam ustawić kille, deathy oraz czas gry co sprawia że masz pewność 99% że nie dostaniesz bana. Dlatego mega unlocker ma takie wzięcie więc nie polecam używać innych programów

Opublikowano

A ja mam taki problem: Jak wchodze w gre i potem uruchamiam ten program to pisze mi ze nie odnalazlo gry w pamieci i na tym przestaje uruchamialem tak jak w instrukcj i nic nie wiem moze to jest zla wersja prosze o pomoc z gory dzieki a i prosze odrazu ostaty 70 lvl 1 prestiz i wszytkie emblemy odznaki itd.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

kurwa ile razy bede mówić? Czytać nie umiecie. Nie działa bo to na wersje 182 a mw2 zaktualizowało się do 184 więc tak Ci się będzie działo

Opublikowano

Więc na wersje 1.8.4 nie będzie możliwości "szybszego wbicia prestiżu" ??

Wbiłem jeden prestiż, ale nie chce mi się dalej. Chciałbym tylko dostać jakiś plik żebym mógł ustawić sobie 6 prestiż z 70lvl. Bez czasu gry. No i z wyzwaniami to sam nie wiem, odblokowałem jak narazie takie bronie do końca i chiałbym żeby to tak zostało : UMP45, Intervention, ACR, Scar(czy tam schar). Da się zrobić takie coś??

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mi tam dziala, tylko jest jeden problem, pogram z pare meczy ale mi sie i tak nie zapisuje :/ chce miec 3 prestiz 47lvl ale po rozegraniu kilku meczy nadal mam ten stary lvl :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

venderen, masz Link :) na 100 % pomoze ,

http://www.mpcforum.pl/topic/103190-jak-zrobic-1-lvl-mw2/

Prosze o + i 5 ;)

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

tylko ze napisalem ze po usunieciu tych plikow nic mi to nie daje. Kompletne zero. Usunalem, odpalilem gre a tu nadal ten sam 70lvl 10prestiz. mowie wtf? patrze do tego folderu a tamte pliki znowu sie utworzyly. Kompletnie nie wiem czemu mi sie nie zapisuje to cos na serwerze

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zrob od nowa i z tym 1 lvlem zagraj 1 mapke weyjdz z gry i wejdz od nowa

Opublikowano

@UP Report ;) three post ;]

Opublikowano

Ludzie przepraszam że nie dałem uploadu do najnowszej wersji Ponieważ Dostałem bana bo wystawiłem cheata co miał wirusa ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...