Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] 70 Lvl W Cod6 To Nie Problem Zajżyj

mafex

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć ! Użyłem EAM'a w celu usunięcia tego co miałem. Wszystko git, 1 ranga dobilem do 30 nie wyłączając gry, wyszedłem na rower, wracam i odpalam na nowo steama. Supprise ! Mam tą rangę co miałem (8 prestiż 35 ranga) Co wyłączę grę znów to samo. Proszę o pomoc...

ChangeLog Katharsis

Ustawienie nagród za questy []

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Zmiana oraz ustalenie dropu [X]

Opublikowano

Cześć ! Użyłem EAM'a w celu usunięcia tego co miałem. Wszystko git, 1 ranga dobilem do 30 nie wyłączając gry, wyszedłem na rower, wracam i odpalam na nowo steama. Supprise ! Mam tą rangę co miałem (8 prestiż 35 ranga) Co wyłączę grę znów to samo. Proszę o pomoc...

Sprobuj pokombinowac z wylaczaniem synchronizacji ze steam cloud(steam --> cod mw2 --> ppm --> wlasciwosci --> aktualizacja), tam ci zapisuje staty,

Ewentualnie:

http://www.mpcforum.pl/topic/103190-jak-zrobic-1-lvl-mw2/

Opublikowano

Już zrobiłem wcześniej tak jak z tutka na 1 lvl i nareszcie działa, tylko nie miałem czasu napisać :) thx.

ChangeLog Katharsis

Ustawienie nagród za questy []

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Zmiana oraz ustalenie dropu [X]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy hack jest wykrywalny czy jeszcze nie ? Wielkie dzieki za szybka odpowiedz...

Poki uzywasz go w menu gry(nie w srodku meczu) jest bezpieczny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co trzeba zrobić aby mieć te misje prestizu jak i w wyzwaniach i w broniach po wczytaniu playerstats.txt? Chodzi mi o to, żeby mieć te misje na ilość zabitych osób predatorem ,choppperem ,ac 130, a w broniach ilość zabić ogółem od pierwszego prestiżu daną bronią.

Bywalec
Opublikowano

hmm aj nie moge znalezc tych playerstats wie ktoś gdzie to jest?

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Witam serdecznie.

Uprzejmie proszę o 10 prestiż 70 lv oraz wszystkie emblematy/odznaki oraz dodatki i kamuflaże do broni.

samemu grałem na 0 prestiżu i 70 lv 200 godzin jednak znudziło mi się i chciałbym mieć kilka odznak i więcej slotów na klasę.

Nabiłem samemu 5 upadków i kilka tytułów z nazwą broni dlatego niezwykle zależy mi na wszystkich dodatkach do broni i kamuflażach.

Podsumowując:

-10 prestiż

-70 lv

-wszystkie dodatki do broni

-wszystkie kamuflaże

-wszystkie emblematy tytuły i nagrody za serię ofiar xD

-długi czas gry ustawiony oraz kill/death i win/lose w granicach 1.3-15.

jednym słowem full serwis :D

Jeśli ktoś w swojej wielkoduszności mógłby to dla mnie zrobić to byłbym dozgonnie wdzięczny ;)

Pozdrawiam i proszę o pomoc!

ps: jeden z użytkowników wstawił paczkę na rapida lecz link wygasł :((

Opublikowano

Bawiłem się trochę i teraz za każdym razem jak włączę grę mam 70 lvl 10 prstiż, a chciałbym mieć 4 prestiż. Zmieniałem Steam Cloud, usuwałem pliki EAM'a i nic. :(

Daj minusa!

Opublikowano

Siema. Mam z tym pewien problem otóż ustawiłem wszystko aby mieć prestiż 10 i 70 lvl ale kiedy wrzuciłem statystki do gry przy ponownym uruchomieniu wyskoczyło coś takiego "Twoje dane pochodzą ze starej wersji gry aby przejść dalej musisz skasować swoją rangę i odblokowania" i kiedy przeszedłem dalej ustawiło mi 1 lvl bez żadnego prestiżu. Pomoże mi ktoś ustawić staty?

JINNO 4EVER

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Dobra, wszystko się kapnąłem, jednak gdy już all powinno działać program się zamyka i pisze po angielsku, że muszę pobrać nowszą wersję programu EAM.

Edit@

Ściągnąłem EAM do tej wersji MW2, jednak jak teraz otwiram w EAM ten plik playerstats to pisze "not found"

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...