Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] 70 Lvl W Cod6 To Nie Problem Zajżyj

mafex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up pewnie zła wersja hacka.... musi być z końcówką 84.

No prosze niech ktoś powie jak to zrobić żeby się zapisywało!!!

GG:9842061 - piszcie nawet jak niedostepny!

wersja EAM na pewno jest dobra, gdy ja odblokowywałem sobie poziom 70 prestiż 10 to była jeszcze wersja 1.0.184

10342304599446048991_thumb.jpg

03843833865208090768.png
  • Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aby nie mieć tego błędu nie znaleziono playerstats.exe to trzeba wyłączyć steama, włączyć EAM i nas zapyta skąd ma brać playerstats :P

Ja wziąłem żeby z pulpitu brało :)

ZBIERAM ++++++

Pomagam w problemach z CoD MW2 i Metin2 i Mu Online

DARMOWE KONTA RAPIDSHARE PREMIUM

50 Postów [v]

100 Postów [v]

150 Postów [x]

200 Postów [x]

Wstawić hacka [x]

Nie być już pijawką [x]

Być userem dnia [x]

Użyć cheata engine w celach zarobkowych [v] :D

Opublikowano

a jak dam delete steam's player stats to co się stanie nie bd miał już żadnego konta w grze i bd mógł zacząć od początku ?

Opublikowano

a jak dam delete steam's player stats to co się stanie nie bd miał już żadnego konta w grze i bd mógł zacząć od początku ?

nic to nie da, dalej będziesz miał ten sam poziom w grze B)

03843833865208090768.png
Opublikowano

elo. grałem po zmienie levela i prestiżu na maxa prawie 2 tygodnie i dzisiaj mnie chyba zbanowali za to...piszę chyba bo nie dostałem żadnej wiadomości ale jak wchodzę w grę to nie mam już 70lvl i 10 prestiż tylko 70lvl na pierwszym prestiżu i jak próbuję podłączyć się do jakiejś gry to wyświetla się komunikat że nie może podłączyć się z serwerami steam czy cos w ten deseń....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

elo. grałem po zmienie levela i prestiżu na maxa prawie 2 tygodnie i dzisiaj mnie chyba zbanowali za to...piszę chyba bo nie dostałem żadnej wiadomości ale jak wchodzę w grę to nie mam już 70lvl i 10 prestiż tylko 70lvl na pierwszym prestiżu i jak próbuję podłączyć się do jakiejś gry to wyświetla się komunikat że nie może podłączyć się z serwerami steam czy cos w ten deseń....

ja już gram 1.5miecha i jakoś mnie nie zbanowali, też wszystko sobie odblokowałem na maxa, ogólny czas gry 25dni 'Pitrus300 daj jakiegoś screen'a z tego komunikatu !

03843833865208090768.png
Opublikowano

ja jakoś niedawno czytałem w jakimś artykule że przyjrzą się osoba takim którzy maja max prestiż itp. ale nie jestem pewien na 100% czy to prawda czy ściemę pisali, osobiście to niech bardziej się zaangażują w poszukiwaniu osób co grają na wh czy aimbota bo codmw2 spada na psy i robi nieprzyjemnie

03843833865208090768.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś czy można edytować staty swojej postaci?I czy np.można na 10 lvl odblokować sobie wszystkie bronie i kamuflaże ?Jeśli tak to proszę niech ktoś powie jak.

Pozdrawiam

Opublikowano

Też sam gram i mam około 300h zrobionych, jednak nie chce mi się samemu wbijać 9 prestiżu, a chciałbym go mieć. Aktualnie 49 lvl 2 prestiżu (długo na 1 siedziałem).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka ludzie. Mam pytanie czy po ostatnich aktualizacjach gry nie ma problemów z EAM. Bo chce sobie dać po dłuższej grze na 9 prestiżu 10. Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Siemka ludzie. Mam pytanie czy po ostatnich aktualizacjach gry nie ma problemów z EAM. Bo chce sobie dać po dłuższej grze na 9 prestiżu 10. Z góry dzięki za odpowiedź.

nie ma żadnych problemów z EAM

03843833865208090768.png
Opublikowano

Może ktoś mi dokładnie wytłumaczyć jak się tym posługiwać bo nie za bardzo rozumiem z tych filmików co trzeba zrobić

JINNO 4EVER

Opublikowano

witam zrobi ktos mi staty 70 lv i 8 prestiz wszystkie bronie perki i emblematy i tytuly odblokowane i czas gry okolo 19 dni

serie ofiar z 30 ofiar 40k zgonów 7k a head shotów 6k

edit

dobra zrobilem i dziala jak wlacze ale potem wylaczam cod'a znów wlaczam i mam staty te co przed zrobieniem w programie ;(help!

Opublikowano

Witam ! all

Zrobi mi ktoś miły :

Lvl 64 , 2 prestiż

Dobry czas , i staty

Enemblaty i tytuły : tutaj albo żeby zostały te co mam albo zróbcie wszystkie jak chcecie .

Dodtaki do broni : wszystko odblokowane .

I napiszcie co potem z tym zrobić bo TuT po eng a za bardzo nie znam :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...