Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] 70 Lvl W Cod6 To Nie Problem Zajżyj

mafex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema a napisz gdzie dokładnie do jakiego pliku to wgrac bo nie moge znalesc ;/

musisz wgrać do do folderu Eam i tam masz następujące pliki Eam , eamconfig , playerstats.bak i tu musisz wgrac i te staty co ci dałem muszą mieć nazwe Playerstats

Pomogłem Daj *5 ;)

33343.png32094.jpg

32506.png28123.jpg

Opublikowano

A ja natomiast mam taki problem,że gdy chce przywrocic swoje orgianalne staty to po prostu nie chce ich zapisac.wie ktos moze jak to naprawic?

Opublikowano

ja bym poprosił staty z 55lvl 0 prestiż ze zmienionym czasem i

pyt czy kamuflaże itd będą już odblokowane?

Pomogłem daj 5

Opublikowano

Mafex to ja znowu :rolleyes:

mógłbyś zrobić mi jeszcze z 65lvl z czasem kamuflażami itd

5 i +już dałem

Pomogłem daj 5

Opublikowano

A ja mam problem. Kiedyś, używając innego sposobu zrobiłem sobie 70lvl i 9prestiz, znudziło mi się więc wbiłem kolejny prestiż (w koszarach) wszystko ładnie ok wbiłem 12lvl i następnego dnia gdy wszedłem na swoją "postać" miałem nadal 70lvl i 9 prestiż. Wie ktoś jak temu zaradzić?

lastfmred.gif

Opublikowano

Mafex mógłbyś mi zrobić 1lvl z 10 prestiżem i żeby wszystkie wyzwania nie były skończone? Bo chciałbym sam sobie porobić te wyzwania ;)

#Edit: Wielkie Dzięki

Grać nie umieją a cheatować umieją... ;|
Nie lubię spamić... wolę edytować

Opublikowano

ja wiem

Bo jak używasz Eam to te staty sie zapisują i tak zostają trzeba skasować takie coś

wchodzicie w

D:\Program Files\Steam tam gdzie macie steam i userdata tam macie jakies cyferki wchodzicie w to i znowu 2 pliki i są 2 z cyferkami bierzemy ten 1

i usuwamy wszystko czyli folder remove i plik remotecache.vdf

gdy to usuniecie

musicie w Eam wcisknąc import te staty ktore chcecie i sie zapisze ja tak zrobiłem i działało

Pomogłem Daj *5 ;)

33343.png32094.jpg

32506.png28123.jpg

Opublikowano

Siemasz mam pytanie. Ten EA jest 100% działający i niema opcji bana za to bo niedawno był update gry.I czy to steama nie kradnie ?:> bo mam troche duzo gier na tym.

No i jak bys mogł napisac staty 9 prestiż 70 lvl i zeby emblematy były tylko te co sie odblokowuje automatycznie z lvlami te za wyzwania i kille chce sam porobic da sie tak?

Opublikowano

Tak działa w 100% zrobie ci czas gry 10 dni i gitara ale i tak przeważnie 30% około gra na cheatach mało ludzi jest co sami wbijają xD są tacy co robią se tylko 3 prestiż i 50 lvl np dobra już robie ci te staty

Pomogłem Daj *5 ;)

33343.png32094.jpg

32506.png28123.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...