Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] 70 Lvl W Cod6 To Nie Problem Zajżyj

mafex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzone działa lvl jest jak trzeba emblematy niestety wszystkie odblokowane tytuły natomiast odblokowane tylko te za poziom i prawie wszystkie z broni. Dasz rade to zrobic? czy nieda rady juz? Staty sa dobre .

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiedz mi co chcesz ok

napisz tak Bronie - Odblokowane

Tytuly - Odblokowane

emblematy - nieodblokowane tak napisz wszytko to ci zrobie bo ja sie spieszylem przeetem

Pomogłem Daj *5 ;)

33343.png32094.jpg

32506.png28123.jpg

Opublikowano

mafex mam problem otóż chce sobie zacząć gre od 1 lvl od nowa i gdy klikam resetstat to nivy ok 1lvl bez niczego ale jak zrestartuje gre to mam spowrotem 70 i dupa

jak moge zacząć gre od 1lvl bez żadnych emblematów dodatków itd

z góry stokrotne dzięki!!

Pomogłem daj 5

Opublikowano

to weź tryb prestiżu lub jak chcesz wszystko od nowa to wejdz w Dysk d program files Steam

Userdata i tam masz Folder 57568310 ja mam taki w moim przypadku wchodzisz i masz 2 foldery to ten 1 i kasujesz cała zawartośc

czyli

remotecache.vdf

i folder remote

i jak to skasujesz w Eam ustaw se Close Eam with game cos takiego i wez reset stats zagraj kilka meczu nie wylaczaj eama powino dzialac

Pomogłem Daj *5 ;)

33343.png32094.jpg

32506.png28123.jpg

Opublikowano

Mi pisze jak daje import stats Memory error.. wie ktos o co chodzi?

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

coś z pamięcią a masz włączony call of duty ? spróbuj od nowa Eam ściągnąć i import daj

Pomogłem Daj *5 ;)

33343.png32094.jpg

32506.png28123.jpg

Opublikowano

Wszystko ładnie sobie ustawilem zmieniam nazwe na playerstats daje do folderu z easy account. biore zeby zminilo pirze ze sukcess i dupa.. ten sal lvl co byl. Jakas podpowiedz? a no i jak mozesz moze cos zle robie zrob mi ten players stats zeby byl 5 prestige 70 lvl 12 dni grania.. i tam kile heady wdlug uznania ;D

Opublikowano

mam cos nowego sami dacie rade to zrobić ;) jak coś nie kapujecie pisać zobaczcie na 1 stronie odrazu

Pomogłem Daj *5 ;)

33343.png32094.jpg

32506.png28123.jpg

Opublikowano

tak właśnie skończyłem edytować post przeczytaj i zrób jak pisze

Pomogłem Daj *5 ;)

33343.png32094.jpg

32506.png28123.jpg

Opublikowano

Ale tam se sam ustawiasz wybierasz 70 lvl 1 prestiż i zaznaczasz appy cos takiego i git ;)

Pomogłem Daj *5 ;)

33343.png32094.jpg

32506.png28123.jpg

Opublikowano

Witam!

A ja mam moze troszkę inne pytanie. Czy jest możliwość edytowania klasy, które sie pojawiła po przejściu na kolejny prestiż. Chodzi głównie o to, że mam 2 klasy z prestiżu których bronie jak i perki są dla mnie bezużyteczne.Czy jest możliwość edytowania ich za pomocą w/w programów( (EAM, MW2MegaUnlocker1.19)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...