Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na server wbiję chociaż nie lubie zbytnio Hardów. Te zbroje i bronie są na każdym serverze już chyba juz wole poczciwego Hwanga.

Panie administracyjny kiedy patcher bd? Bo w prezce napisane ze macie takie cosik.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Źle zrozumiałeś. Dodałem Ci to by Warnox w pliku .py w komentarzu. Jak było bez tego Triador.pl to Ci pasowało bez podpisu. Zmiana czcionki nie była ruszona, jest jak dostałem.

kurwa ale nie pytałeś mnie o zgodę , a na gg napisałem aby tego nie zmieniać , nalegam aby to dodać tam , gdybyś poprosił to bym się zgodził !! ale teraz to już chamstwo i łamanie praw autorskich , bo to tak jak by usunąć stopkę autora ze strony ,

ps , z tego co ustaliliśmy to miało być w pyc , czyli zakodowanie więc komentarza nikt nie zobaczy

Opublikowano

Ravia to kurwy, psuja opinie innym serwerom ... zal ich, ISAMU WYDAL SOWJA BANDE DEBILI ZEBY ZASZKODZILI TRIADOROWI, A FORGAME JAK SIE KWURI POTRAFI ZASZKODZIC ... :D

GRAMY NA TRIADORZE !!! ;D <3

Opublikowano

Ravia to kurwy, psuja opinie innym serwerom ... zal ich, ISAMU WYDAL SOWJA BANDE DEBILI ZEBY ZASZKODZILI TRIADOROWI, A FORGAME JAK SIE KWURI POTRAFI ZASZKODZIC ... :D

GRAMY NA TRIADORZE !!! ;D <3

Żeby się chuj nie okazał... Ja tutaj odpowiedzi nie mogę doczekać na jedno pytanie powtórzone przynajmniej 3 razy.

Opublikowano

Ja tam polecam ForGame. Nie są to złodzieje jak inni piszą. Grając na jednym z ich serwerów przez pomyłkę kupiłem złe przedmioty w IS. Napisałem na ts3 do Rafaua i od razu odpisał i pomógł. Wiecie, że on mi oddał całe SM i mogłem sobie kupić to co chciałem? Oczywiście tamte itemki cofnął ale zrozumcie, że gdyby byli złodziejami i łasi na kasę to by kazali mi płacić drugi raz smsem i kupić to co chciałem z dopiskiem "Było uważać co kupujesz - nie ponosimy za to odpowiedzialności".

I ponowię pytanie : Czy skille tak zostaną? Wolałbym aby było już te 55KU ale z egzo i radami lub jeszcze inaczej.

Opublikowano

Polecam Serwer.

Brak mi słow dla przydupasów z Ra*ii ktorzy tu hejtuja, przez co spada opina imm a nie Triadorowi.

Pozdrawiam

Patrz Isamu moze nie będzie atakował duzo :P

Prędziej ProBoszcz czy cos takie ^^

A ravie atakuje caly czas fubu więc nie będzie ravia miala duzo czasu na ataki na Triador-a :P

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Tak wszyscy hejtujecie tą rav*e a jak triador padnie(czego mu nie zycze) to wrocicie z podkulonym ogonem.Zakonczcie tą wojne.Przeciez hejtem nie zachecicie nikogo do tego czy tamtego serwera.

Topic@Bardzo ładna prezentacja.Czekam na start,chociaz mam pewne obawy.Tak czy inaczej powodzenia z projektem.

Srij9JT.png

Opublikowano

Oni tak hejtują bo wiedzą, że nigdy z nich nie zrobi takiego zajebistego serwera jak zrobił Lorout i ekipa ForGame, Ravia jest dobrym serwerem tylko dzięki Isamu, który ma 30k widzów i nagrywa, gdyby nie miał tyle subów ravia miała by może z 300graczy, może nawet dziś już by nie istniała. A dla tych przydupasów, którzy hejtują środkowy palec mordeczki. Widzimy się na starcie w Piątek lub Sobotą bo serwer na 99% ruszy, a ci hejterzy na 101% wejdą na ten serwer i zostaną na nim dłużej. Pozdrawiam . MenegeR .

Opublikowano

Tak wszyscy hejtujecie tą rav*e a jak triador padnie(czego mu nie zycze) to wrocicie z podkulonym ogonem.Zakonczcie tą wojne.Przeciez hejtem nie zachecicie nikogo do tego czy tamtego serwera.

Topic@Bardzo ładna prezentacja.Czekam na start,chociaz mam pewne obawy.Tak czy inaczej powodzenia z projektem.

Zobaczymy ...... Wiem ,że forgame cos z sb prezentuje ,a ravia jak wiemy sami strasznie laguje i nie da sie czasami wg grac :) Ciekawe bedzie!!

Opublikowano

hahaha Triador haha kolejny serwer z solo ZUO i solo DT dla "wybranych" Nie polecam Lourta ^^

Pozdrawiam.

xxx do usunięcia

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Właśnie czy by była opcja wprowadzenia solo dt ? Np. Trzeba być w minimum 2os. grupie, taka opcja by zaoszczędziła czasu na czekanie na metka oraz nie byłoby z osobami przeszkadzającymi, coś tak jak na Tiverii ; ) + usunąć dropa z pierwszego metka żeby nie bugować i nie wchodzić co chwilę :D

Opublikowano

Najpierw nabierz dobrych informacji potem wypowiadaj się w zapowiedzi tego serwera !. Z kąd możesz wiedzieć, że nie zrobili ss'ów na beta testach w, których pomagał im admin ?. Nikt tego nie wie więc nie osądzaj nikogo bez 100% pewności.

Wiem ze od czasu do czasu mozna popełniać błędy ortograficzne ale..

Z kąd raczaj skąd. :)

Błędy rażą

Ale ja Cie nie oceniam poniewaz jest takie cos jak dysortografia.i dyslekcja

Proszę nie dawac mi punktow ostrzezen juz mam 40% :(

To jest taka lekcja dla noobkow ktorzy piszą ,, znajdź słownik '' / ,, naucz sie pisac " czy inne glupie komentarze pisane przez glupich człowieków :)

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Bronie na 75 poziom tylko z rippera? (oby) xD

Podobno tak! ;]

Dobrze :)

Będą miały swoją wartość i bedzie cel gry jakiś :P

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Ja mam takie pytanko. Nie chcę mi się czytać 65 stron więc jakby pytanie się powtórzyło to przepraszam. Czy zagranie na becie będzie dla wszystkich czy już są jakieś wybrane osoby do tego?

Opublikowano

Ja mam takie pytanko. Nie chcę mi się czytać 65 stron więc jakby pytanie się powtórzyło to przepraszam. Czy zagranie na becie będzie dla wszystkich czy już są jakieś wybrane osoby do tego?

Tera zamknięta - dla wybranych

Wtedy będzie otwarta, wiec sobie odpowiedz

Opublikowano

Boze ludzie z ra*i wypad. Ra*ia co niby takiego soba prezentuje ze maja tam gracze wrocic? Przepelnione expowiska botami maja zachecic graczy ?. Dajcie konkretne dowody na to ze sa zlodziejami. Serwery ich poprzednie nie mialy problemu ze startem. A co do zielarstwa widzialem to juz na nevrascie czyli dobre dwa lata temu jak nie wiecej . Pozdrawiam

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Byłem powiązany z administracja i szczerze mogę powiedzieć ze złodziejami nie są chcą jak najlepiej dla serwera ale czasem tak wychodzi ze porostu projekt jest nie opłacalny i trzeba go zakończyć czas dorosnąć i zrozumieć ze to co nieopłacalne jest do dupy takie jest prawdziwe życie :>

/gif

Opublikowano

Pierwsze zielarstwo pojawiało się już ponad rok temu,także ja nie wiem o czym my tu mówimy,to że można wybrać sobie czcionke co to jest za problem dla dobrego skryptera ? Triador mam nadzieje takich ma. .

Na serwach ------------------- kaN

Budowniczy
Opublikowano

Uwaga!

Client będzie udostępniony jutro wieczorem.

Pozdrawiam :)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Pierwsze zielarstwo pojawiało się już ponad rok temu,także ja nie wiem o czym my tu mówimy,to że można wybrać sobie czcionke co to jest za problem dla dobrego skryptera ? Triador mam nadzieje takich ma. .

Zielarstwo to na nevrascie widzialem dwa lata temu jak ten serwer istnial :)

98422928869820234240.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...