Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbroje są mega fajne, większości się podobają, więc nie widzę żadnego powodu aby je zmieniać :)

Taaaaaaaaaaak? To dajcie ankiete, zobaczymy....

Opublikowano

Taaaaaaaaaaak? To dajcie ankiete, zobaczymy....

Tak zbroje są bardzo dobre sami ocenicie na open becie :) .

Ps : Zapraszamy na ts3 : Triador.pl

Opublikowano

UWAGA UWAGA SPECJALNIE DLA GRACZY ELITARNE SYGNATURY TEGO SERVERA "SKARBONKI" ROBIONEGO PRZEZ BANDETE OSZUSTÓW I ZŁODZIEJI!
NIE POLECAMY!
1370884377-clip-58kb.jpg

1370884699-clip-37kb.jpg

1370884873-clip-37kb.jpg

1370885103-clip-37kb.jpg

Opublikowano

zbroje dla woja sury i szamana są zajebi*te, że tak powiem bronie tak samo ale zbroja ninja i łuk to jest masakra...........

Opublikowano

HAHA jakie sygnaturki!!! :D

tylko ludzie na twoim poziomie mogą sie z tego smiac,ja nie wiem co w tym zabawnego ;>

A wręcz jest to dla mnie żałosne ..

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Nie wiem chciałeś się popisać jak to umiesz wpieprzyć w tło napis Triador.pl ? .Naprawdę człowieku to jest żenujące...

Gdybyś miał iq powyżej 20 to zrozumiałbyś przesłanie pod tytułem, kolejny gówniany server FG - ForGówna. Server Skarbonka stworzony przez bande oszustów i naciągaczy.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Gdybyś miał iq powyżej 20 to zrozumiałbyś przesłanie pod tytułem, kolejny gówniany server FG - ForGówna. Server Skarbonka stworzony przez bande oszustów i naciągaczy.

+ kradzione pliki zielarstwo i inne rzeczy

Co do serwera to polecam nie zagram nie mam zwyczaju grania u złodziei - to nie są bezpodstawne oskarżenia

Ale serwer polecam albo w sumie nie, nie polecam

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Siemka .. mam takie pytanko poniewaz dostalem perma na forum "za multi konto" ale to moj braciszek mądry zrobil drugie konto , bo chcial.... nie wiem czy jest jeszcze sznasa na un block obiecuje ze taka sytuacja juz sie nie powtórzy

Pozdrawiam.

Opublikowano

Co do serwera to polecam nie zagram nie mam zwyczaju grania u złodziei - to nie są bezpodstawne oskarżenia

Popieram pana @up Server jedna wielka ch**nia. Wyrzućcie stąd skradzione rzeczy to gó**o będzie mieli.

Opublikowano

Wypierda** na ta swoją rav*e , ta swoja gadka i tak nie zniechęcisz ludzi do gry tu .

Bez spamu : Pomysł : zwiększycie liczbe yang w eq , 2kkk +

Modka proszę ich wynagrodzic w postaci ban na pisanie przez ( rok kurwa ) 1 dzien.

Opublikowano

Ja się tylko o jedno zapytam, dlaczego uważacie, że coś jest kradzione, gdy zostało udostępnione tutaj na forum czy też epvp* czy innym forum dotyczącym tworzenia serwera metin2? I dlaczego akurat hejtują wszystkie osoby "znane" grające na ravii, nie wierzę w takie przypadki, a bezpodstawne hejty ( brak dowodów ) może każdy głosić, ale jak się coś już złego na ravie powie, to oburzenie i mieszanie z błotem tej osoby.

Opublikowano

PATRZAJ !!!!

Czy te zbroje bardziej nawiazuja do metina ???

Zbroje jak i bronie z 2013 r. stworzone przez Game Forge to porazka !!

sztylety w ksztalcie wachlarze , zbr. na sure wyglada jak płachta ksiedza ;)

wgl. jednym slowem syf , nie wiem po co wgl. wprowadzacie ten syf na privy. PL juz przez te zbr i brn powoli zmierza ku upadkowi. Chyba połączą 26 serwerow w 1 to moze bedzie po 100 osob na krolestwo..

Ale dobra chu... z PL-em :)

Czy nie lepiej na triador zastosowac te zbroje ( uwazam je za drugie najlepsze zbroje po niebianach )

http://iv.pl/images/19294994713929670455.png

oczywiscie do tych zbroji mam bronie ktore pasuja do ustroju tych zbroji.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Wypierdalaj synu renaty lizać dupe islamusowi.

Czekamy na clienta. ;]

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Gościu widzę że duże obeznanie masz .

- Nie oceniaj jak nie masz pewności .

- To co sb Wielki wasz władca Muskk powrzucał z bety to już nie moja wina a jak kogoś ktoś okradł na twoim serwerze to ty byś nie pomógł ? .

- Bandę oszustów ? Jestem tam w team i nie wiem czy ktoś z ludzi typu "Vamp" , bo pewnie to niego macie sapy że niby "Navi" człowieku , poczytaj trochę prezentację naprawdę bo takie bzdury to zostaw dla sb lub przydupasów Muskk'a .

To tyle w tym temacie jeżeli nie macie podstaw do oczerniania kogoś nie róbcie tego . Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jeśli nadal będziecie spamować to blok pisania postów na 3 dni.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Budowniczy
Opublikowano

Popieram pana @up Server jedna wielka ch**nia. Wyrzućcie stąd skradzione rzeczy to gó**o będzie mieli.

Koleś reprezentujesz własnie poziom swój i swoich kolegów z Ra***...

Weźcie się za normalną reklamę, a nie w zapowiedziach konkurencyjnych serwerów walicie sobie reklamy..

Co, filmik nie wypalił, to teraz będziecie obrazki wstawiać? ;) Powodzenia,ale to sobie szkodzicie :)

Przez takich jak Wy wasza Rav... schodzi na psy :) Nie dziwie się, jak tam tacy ludzie grają ;]

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Kradzione pliki Zielarstwa? Ciekawe skąd.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie Polecam tego serva szkoda słów może gracze z czasem poznają administrację jacy naprawdę są pozdrawiam ;)

Opublikowano

Nie Polecam tego serva szkoda słów może gracze z czasem poznają administrację jacy naprawdę są pozdrawiam ;)

1c0a168412_wez_wypierdalaj.jpg

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Gościu widzę że was to już tu konkretnie popierd**** . Zielarstwo kradzione ? czy ty człowieku dobrze się czujesz ? Bezpodstawne oskarżenia ? pokaż mi dowody gdzie [GA]Lourt albo Igu lub Rafau rozdają itemki z navi ? . Jeżeli masz zamiar mi wysłać to coś z YT to cie od razu wyśmieję , bo na becie to każdy może zrobić ss lub jak został okradziony otrzymać pomocy :) Pozdrawiam. W tym momencie tylko przekonujecie że ludzie w necie są fałszywi :)

Ps: Więc Zielaczku idź sb na tą swoją Ra*** i tam pisz posty bo widzę konkurencji się boicie ;)

Opublikowano

Ah konkurencja nie śpi. Dziwny przypadek że wszyscy tak nagle się zmówiliście i zaczęliście hejtować (kłamiąc) nasz serwer.

@Up Spell

Gracze mają dobrą opinię o nas. A i pozdrów tam swoich kolegów z R*vi :)

Serwer oczywiście polecam, proszę nie zwracać uwagi na kolegów z innego serwera, którzy celowo przyszli tutaj oczerniać nasz serwer z nadzieją, że zabiorą nam graczy.

Dziękuję.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...