Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przydały by sie w is złote , srebrne certyfikaty ktore daja bojowca czy tam militara bo ja nie mam w przeciwienstwie do niektorych czas na wbijanie lvla konia poniewaz pracuje

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przydały by sie w is złote , srebrne certyfikaty ktore daja bojowca czy tam militara bo ja nie mam w przeciwienstwie do niektorych czas na wbijanie lvla konia poniewaz pracuje

To nie graj proste... Jak nie masz czasu na konia do na reszte w metku też nie.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Nie no moim zdaniem standardowo powinny być bojowce i military w IS, jak ktoś nie chce płacić to robi misje, proste ;)

Opublikowano

nie dobrze jest bo bedzie ciekawie to jest bez sensu jakies certyfikaty wiem ze na poczatku bedzie ciezko z metkami czy cos ale na tym polega hard to nie jest jakis medium wiec jest kozacko czekam na clienta juz od razu go pobieram i czekam na bete cos tam poogarniam i na official ;)

Opublikowano

Z jednej strony to fajne jest ze w IS są te certy. Ale nie każdy je kupuje :)

Później będzie można na nich zarobić :P Nie wydając PLN :)

Ale z drugiej strony jak od 1 lvl będzie ktoś miał milita czy bojowca to straci gra urok i będzie to Medium dla niego.

to był by + dla Administracji też bo oni na tym ładne sianko by zebrali na utrzymanie serwera :)

Podzielone są zdania :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Na 100% powinien byc bojowiec w is tylko nie dawajcie tych wierzchowcow , jak komus sie nie chce dropic medali bo caly serw w lochu bedzie siedzial to wiadomo ze kupi a serwer zarabia na tym . A wierzchowce dodajcie jakies certyfikaty do dropu ze trzeba je zbierac i misje robic i np co 1 dzien ulepszac wierzchowca :)

Opublikowano

Ale co dobrze jest? IS jeszcze nie ustalony, więc takie gadanie że jest dobrze jak jest, jest bez sensu :)

@

Ta mam konia i od razu serwer medium... Pomyśl co piszesz. Każdy chce w chuj harda, a po starcie się okaże że za trudno i skończy grę, ja już was znam :)

Opublikowano

Pytanie do Teamu ; Czy jestescie w stanie zrobic tak jak jest na Metin2.PL ze schodzeniem i wchodzeniem na konia zeby nie odswiezalo calej gry i gdy uzyjesz cięcia z konia i zejdziesz z niego z tym czasie to zebys nie byl w scianie tylko w tym miejscu gdzie byles na cięciu z siodła, nie wiem cy mnie rozumiecie, ale na metin2.pl jak sie zejdzie z konia to jakos tak lepiej nie laguje ani nic xD

Nie niech się tak "Buguje" :P

Ale co dobrze jest? IS jeszcze nie ustalony, więc takie gadanie że jest dobrze jak jest, jest bez sensu :)

@

Ta mam konia i od razu serwer medium... Pomyśl co piszesz

Nie rozumiesz. Chodzi mi o to ze za łatwo tak odrazy mieć Bojowca czy Milita na Hardzie. Gdyby dali jakieś ograniczenie LvL na czytanie tego certyfikatu to okej by było :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Opublikowano

nie jestem prorkokiem ale nie bedzie tu gralo zbyt wielu ludzi ;) hardy juz tak maja (a ja nie rozumiem ludzi, ktorzy wypuszczaja takie serwery)
co do serwa mogl bym wbic ale zniechecily mnie bony ;) zwlaszcza HP .. 500 -> 1000->1500->2000 jak dla mnie tego troche za duzo ;)
ale i tak zycze wam powodzenia i stabilnosci :)

Opublikowano

Zobaczysz 1,5k na luzie, z taką reklamą to człowieku :) Co do certyfikatów, jakos na każdym hardzie jest możliwość przyśpieszenia posiadania konia bojowego lub militara i nikt nie narzeka, płacze itp.

Opublikowano

nie jestem prorkokiem ale nie bedzie tu gralo zbyt wielu ludzi ;) hardy juz tak maja (a ja nie rozumiem ludzi, ktorzy wypuszczaja takie serwery)

co do serwa mogl bym wbic ale zniechecily mnie bony ;) zwlaszcza HP .. 500 -> 1000->1500->2000 jak dla mnie tego troche za duzo ;)

ale i tak zycze wam powodzenia i stabilnosci :)

Widzisz ile osób siedzi na prezce i jaką popularnością cieszy się serwer, Więc nie pisz głupot że będzie grało mało osób bo to będzie masówka przy starcie ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zobaczysz 1,5k na luzie, z taką reklamą to człowieku :) Co do certyfikatów, jakos na każdym hardzie jest możliwość przyśpieszenia posiadania konia bojowego lub militara i nikt nie narzeka, płacze itp.

No tak:) w sumie to nie PL :)

Gdyby były to fajny zarobek dla kogoś ;]

Opublikowano

Koników pewnie nie bd. :) ale wierzchowce 20 potwory / 20 % expa bd. ;] Więc tacy co lubią ładować w ISa zamiast bojowca kupią dzika lub bengala ;d

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Jak koń bojowy i militar w is to może od razu item to wbijania lvli? :D. Każdy od razu poleci w is jak bojowiec i militar będzie dodany w itemshopie. Lepiej w itemshopie dać takie rzeczy jak bonusy, wierzchowce, kostiumy itd, a nie jakieś ułatwiacze gry.

Opublikowano

Oby nie było koni itd.. "ułatwiaczy gry" Bo to będzie nie sprawiedliwy start ;)).

Ew. Kilka tygodni po starcie można takie bajery dodać ^^

//Reklama OFF.

Opublikowano

Koników pewnie nie bd. :) ale wierzchowce 20 potwory / 20 % expa bd. ;] Więc tacy co lubią ładować w ISa zamiast bojowca kupią dzika lub bengala ;d

I skąd ty możesz wiedzieć czy będa czy nie? Bo już wyrastasz na 2 idiotę w tym temacie, zaraz po Orginie ;)

Opublikowano

NevrasT :) Bardzo miło go wspominam :) Mieli kilka fajnych nowości swego czasu :)

Teraz czekam na TriadoR uuu gdy mi sie przypomni ten serwer z przed 2 lat :)

Jak narazie Triador jak dlamnie TOP 1 Serwer Hard :)

Człowieku !!! Wypad z tego fotum ! kilka postów Admin napisał ze wieczorem będzie klient a ty chwile później piszesz takie głupoty !

Weź ogarnij i zacznij czytać to co jest pisane w tym dziale...

To mówi osobnik, który ciągle dostaje ban za spam i reklamowanie na MPCForum SagariS,Guliks,Alkocholik,Fatharis ... przypomina ci to coś ?. Jeżeli nie to jesteś dość mocno niedorozwinięty .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

za 6 zł Bojowiec za 12 zł Milit i było by okjej :D

Opublikowano

Oby były konie w is ;d

Konie w ItemShop dobry sposób na szybki exp, ale lepiej się namęczyć trochę dłużej w lochach małp, a osiągniesz to samo !.

Opublikowano

za 6 zł Bojowiec za 12 zł Milit i było by okjej :D

Nie przesadzajmy jak by już miały być w item shop to po 20 zł, bo sam dropiąc medale będziesz to robił przez dobre kilka dni, a kupując masz od razu nie będzie tej równowagi na serwerze.

Opublikowano

To mówi osobnik, który ciągle dostaje ban za spam i reklamowanie na MPCForum SagariS,Guliks,Alkocholik,Fatharis ... przypomina ci to coś ?. Jeżeli nie to jesteś dość mocno niedorozwinięty .

Ban za spam ?! :D Prosze :D

Nie znam tych wymienionych osobników przez ciebie. Nie jestem mocno zwiazany z MPC tylko tym tematem się interesuje.

A niedorozwinięty moze byc ktos kto pisze swoje bajeczki np o beta lub kliencie :)

PozdrówKanara !

Nie przesadzajmy jak by już miały być w item shop to po 20 zł, bo sam dropiąc medale będziesz to robił przez dobre kilka dni, a kupując masz od razu nie będzie tej równowagi na serwerze.

Ooooo Pierwsza Twoja mądra wypowiedź ! :)

W 100% się zgadzam z Tobą.

20 zł to moglo by być za Militarnego konia.

Ale zobaczymy co powiedzą na to Admini:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...