Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tamte dodatkowe rajdy zrobicie ? :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Kolejny Film z serii prezentujemy serwer Triador dziś trochę o wymianie zmianek za dodania i Systemie Osiągnięć :)

http://www.youtube.com/watch?v=bo7Ctz0ZLLU&feature=youtu.be

Filmik fajny tylko jeszcze mam pytanko:p

Czy np jak mam 30 lvl a wylosuje marmur na 60+ to moge się przemienić w tego potwora?

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

ej i kiedy dacie ts triadora do użytku

TeamSpeak3 zostanie oddany do użytku prawdopodobnie dziś i jedna prośba skończ pisanie "kiedy teamspeak3" "mogę pomóc" "mogę moda" "mogę admina" piszesz już to od 2 dni i dalej nie zamierzasz skończyć jeżeli będą potrzebować kogoś na pewno się o tym dowiesz ! .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Kolejny Film z serii prezentujemy serwer Triador dziś trochę o wymianie zmianek za dodania i Systemie Osiągnięć :)

http://www.youtube.com/watch?v=bo7Ctz0ZLLU&feature=youtu.be

Dzięki za udostępnienie przynajmniej ktoś pokazuje nam co jest na serwerze // Ale też dobrze, że beta otwarta będzie dla wszystkich by sobie dopasować klasę postaci oraz zamiary działania po officjalnym starcie .

Opublikowano

Ech, wszyscy płaczecie że gotowce.. wszystko pozabierane z forum.

A kto im zabronił? Przecież ludzie publikują te prace, aby inni mogli sobie dodać to na serwer.

Niby gotowce złożone w całość, ale jak widzicie zainteresowanie serwerem jest prze ogromne.

Ciągle siedzi średnio kilkadziesiąt osób w zapowiedzi.

Płaczecie, ale na serwer czekacie jak inni.

Ludzie tworzący serwery dedykowane chcą coś stworzyć fajnego, ale jak próbują robić coś sami.. tzn cały czysty serwer edytować

musieliby go tworzyć latami.. a potem jeśli okazałby się nie wypałem.. cała praca gdzieś.

I właśnie tak wygląda większość serwerów dedykowanych.

Po prostu nie ma czasu, aby wszystko ładnie zrobić więc trzeba się szybko streszczać i dlatego na serwerach są potem bugi, mało graczy itd..

A na tym serwerze są gotowe rzeczy posklejane w całość, dzięki czemu każdemu się podoba i to jest ta cała magia tego serwera ;)

(Myślę, że na serwerze będzie się równie dobrze grało, jak przeglądając zapowiedź)

//Reklama OFF.

Opublikowano

client pod bete ktora jutro bd tez dzis. ?

Zrozum w końcu beta testy otwarta zaczynają się dnia 12 do dni 15 czerwca 2013r. 12-15/06/2013r. Rozpoczęcie otwartej fazy bety dnia 12 czerwca, oficjalne otwarcie serwera 15 czerwca oraz zakończenie tego dnia otwartej fazy beta testów .

Ech, wszyscy płaczecie że gotowce.. wszystko pozabierane z forum.

A kto im zabronił? Przecież ludzie publikują te prace, aby inni mogli sobie dodać to na serwer.

Niby gotowce złożone w całość, ale jak widzicie zainteresowanie serwerem jest prze ogromne.

Ciągle siedzi średnio kilkadziesiąt osób w zapowiedzi.

Płaczecie, ale na serwer czekacie jak inni.

Ludzie tworzący serwery dedykowane chcą coś stworzyć fajnego, ale jak próbują robić coś sami.. tzn cały czysty serwer edytować

musieliby go tworzyć latami.. a potem jeśli okazałby się nie wypałem.. cała praca gdzieś.

I właśnie tak wygląda większość serwerów dedykowanych.

Po prostu nie ma czasu, aby wszystko ładnie zrobić więc trzeba się szybko streszczać i dlatego na serwerach są potem bugi, mało graczy itd..

A na tym serwerze są gotowe rzeczy posklejane w całość, dzięki czemu każdemu się podoba i to jest ta cała magia tego serwera ;)

(Myślę, że na serwerze będzie się równie dobrze grało, jak przeglądając zapowiedź)

Parę osób płacze, że pliki serwera to gotowce, ale tak czy inaczej zagrają, bo grzechem by było nie wejść na tak rozbudowany serwer jakim jest Triador.pl [HARD]

Opublikowano

Sprzedaż itemków/kont na naszym serwerze jest dozwolona tylko za wymianą/ doładowaniem SM.

Zabrania się sprzedaży kont za PLN.

Jak odczytalem w regulaminie nie mozna sprzedawac kont za PLN . Mysle , ze to troche bezsensowne . Nie którzy ludzie grają wlasnie dla zarobku , więc po co mu to utrudniac jak i tak wiadomo , ze sprzeda swoj czas spedzony na grze za realne pieniądze . Na Rav** [HARD] mozna sprzedawac za pln to czemu tu nie mozna ...

Opublikowano

Sprzedaż itemków/kont na naszym serwerze jest dozwolona tylko za wymianą/ doładowaniem SM.

Zabrania się sprzedaży kont za PLN.

Jak odczytalem w regulaminie nie mozna sprzedawac kont za PLN . Mysle , ze to troche bezsensowne . Nie którzy ludzie grają wlasnie dla zarobku , więc po co mu to utrudniac jak i tak wiadomo , ze sprzeda swoj czas spedzony na grze za realne pieniądze . Na Rav** [HARD] mozna sprzedawac za pln to czemu tu nie mozna ...

Bo twój wyżej wymieniony serwer nie ustala zasad innych prywatnych serwerów.

//Reklama OFF.

Opublikowano

Dokładnie. Ja zapewne i tak bede sprzedawać nawet jeżeli niebędzie to zgodne z regulaminem. Sami łamiecie prawa i oczekujecie , żebyśmy my przestrzegali Waszego prawa. Zróbcie handel SM`ami a zarobicie jeszcze więcej na tym. Zapewne i tak wiele osób będzie korzystało z Item Shopu a precyzyjnie mowiac pierscien doświadczenia na 30 dni, podwójny drop itd.

Opublikowano

Bo twój wyżej wymieniony serwer nie ustala zasad innych prywatnych serwerów.

No i ch*j , ale i tak wiadomo , ze osoba grająca dla zarobku i tak sprzeda konto za realne pieniądze , więc po co to utrudniac ...

Opublikowano

Może być jednym z najlepszych ?. Już jest jednym z najlepszych serwerów tego typu tzn. HARD.

nie wiem czy taki najlepszy... gdyby na balmo**e dodali kilka nowosci to balmo*a by gorowala :)

triador.pl

jedyny minis serwera to 105 lv i syfiaste zbroje z globala ktore weszly na PLa w 2013 r.

reszta jest git.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Proszę dajcie temu użytkownikowi ''Pan_OrginMen9'' jakąś blokadę na pisanie przynajmniej na 24h , bo już się rzygać chce jak się widzi jego wypowiedzi...

Zaśmieca , spamuje , pisze ciągle to samo i wypowiada się 100x więcej niż administratorzy servera , odpowiada za nich na pytania innych.

Dajcie już jakieś oficjalne info dużymi literami w prezentacji, kiedy TS , BETA , I START SERVERA , żeby ten mistrz nie miał możliwości wypowiadania się już...

Pytanie do Triador team: Czy dałoby radę dodać na server wymianę punktów osiągnięć na medale czarnoksiężnika i odwrotnie ?

Opublikowano

Dokładnie. Ja zapewne i tak bede sprzedawać nawet jeżeli niebędzie to zgodne z regulaminem. Sami łamiecie prawa i oczekujecie , żebyśmy my przestrzegali Waszego prawa. Zróbcie handel SM`ami a zarobicie jeszcze więcej na tym. Zapewne i tak wiele osób będzie korzystało z Item Shopu a precyzyjnie mowiac pierscien doświadczenia na 30 dni, podwójny drop itd.

Prawda dużo osób, będzie miało expa + 50%, ale co to nim jak będą gonili z expem, a eq w dupie zostawią i później będą się bardziej męczyli niż wy na początku .

Opublikowano

Proszę dajcie temu użytkownikowi ''Pan_OrginMen9'' jakąś blokadę na pisanie przynajmniej na 24h , bo już się rzygać chce jak się widzi jego wypowiedzi...

Zaśmieca , spamuje , pisze ciągle to samo i wypowiada się 100x więcej niż administratorzy servera , odpowiada za nich na pytania innych.

Dajcie już jakieś oficjalne info dużymi literami w prezentacji, kiedy TS , BETA , I START SERVERA , żeby ten mistrz nie miał możliwości wypowiadania się już...

Pytanie do Triador team: Czy dałoby radę dodać na server wymianę punktów osiągnięć na medale czarnoksiężnika i odwrotnie ?

Dla twojej wiadomości to w tym momencie ty spamujesz wystarczy cofnąć się o 1-2 strony ! .

Ale już nie będę taki i odpowiem :

TeamSpeak3 - Dziś

Beta otwarta 12 czerwca

Oficjalny start 15 czerwca

Opublikowano

@Up Nie wprowadzaj ludzi w błąd, może to tylko 1 dzień różnicy ale źle napisałeś

Strona którą udało wam się znaleźć jest jeszcze nie skończona i jest oficjalna. Ja juz mówiłem wczoraj, że beta będzie prawdopodobnie 11,ewentualnie 12. Od razu mówię, że oficjalny start na pewno nie odbędzie się 15. Prawdopodobnie 14, jeśli będą problemy jakieś większe to 16. Proszę się nie rejestrować na stronie bo i tak konta zostaną usunięte.

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Opublikowano

Dla twojej wiadomości to w tym momencie ty spamujesz wystarczy cofnąć się o 1-2 strony ! .

TeamSpeak3 - Dziś

Beta otwarta 12 czerwca

Pajacu...... bo inaczej już nie można na cb.. -.-

TS juz jest

beta jutro

oficial 14....

spalony a teraz wypierdalaj ! ;]

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

TeamSpeak3 - Dziś

Beta otwarta 12 czerwca

Gościu pomyśl ja to specjalnie napisałem , żeby to podali w prezentacji , żebyś nie musiał każdemu tego pisać ! Ale ty oczywiście z IQ banana musiałeś jak zwykle napisać.

[Anty warn] Czy peta można sobie zmieniać , czy wybiera go się raz i jest na stałe ? I jeszcze jedno pytanie jak już wyżej ktoś pisał , czy dodacie pandę bao-bao do petów ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...