Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już dawajcie tego clienta bo się doczekać z ekipą nie możemy ;)

Edit: Rozumiem że postacie po Becie zostaną usunięte i wszyscy zaczną od początku ?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Ja mam takie pytanko. Nie chcę mi się czytać 65 stron więc jakby pytanie się powtórzyło to przepraszam. Czy zagranie na becie będzie dla wszystkich czy już są jakieś wybrane osoby do tego?

Open beta będzie jutro, a officjalny start 14 czerwca .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Edit: Rozumiem że postacie po Becie zostaną usunięte i wszyscy zaczną od początku ?

Proste że tak

Open beta będzie jutro, a officjalny start 14 czerwca .

Open Beta 12 Czerwca !!!!!!!! Client jutro w godzinach popołudniowych :)

Ps : Ts3 : Triador.pl

Opublikowano

Clienta tak szybko nie będzie Lourt jeszcze nie wrzuca na hosting raczej jutro spodziewajcie się clienta po południu .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Przemyślcie tą opcje solo dt coś ala tiveria pt 2os. wchodzisz do dt i masz od razu metina i nikt ci nie może wejść ; ) zaoszczędzi to mnóstwo czasu oczekiwania na metina i nie potrzebnych sprzeczek kto jedzie na dt xD

Budowniczy
Opublikowano

Piszę jeszcze raz, klient będzie jutro [tj. 11.06] wieczorem!

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Serwer super ale jedyne co mi się nie podoba to te zbroje i bronie wprowadzone niedawno na PLa. Pograłbym daggerem ale to jest porażka. Wg mnie najbardziej pasowałyby niebianki z niebieską otoczką :)

Opublikowano

@Up

Naprawde serio zobaczyć 7 postów wyżej? Jeszcze masz na tej samej stronie.. -.-

Rozumie jakby informacja o starcie open bety byłaby gdzieś 10 stroń wcześniej.

Teraz Ci tego nie napiszę, niestety ale musisz ruszyć palcem w scroll'a do góry.

Szczyt lenistwa przed komputerem-.-

//Reklama OFF.

Opublikowano

Jeżeli jesteście w stanie zrobić prywatne dt , to byłoby bardzo miło i przyjemnie , osobiście nie wyobrażam sobie , że bronie na 75lvl lecą tylko z ripera i nieb.smierci , i te kilkadziesiąt osób w dt ksujących sobie nawzajem ripa. Przemyślcie propozycję graczy ( czy jesteście w stanie to wprowadzić ) , jeśli tak dodajcie ankietę i się przekonamy jakie wszyscy mają zdanie , ale chyba wynik jest oczywisty :)

Jeszcze jedno pytanko , na które nie otrzymałem odpowiedzi , czy peta można zmienić w każdej chwili , czy wybiera się raz na całą grę ?

Opublikowano

→Dodajcie szkatulke do dropu z kazdego moba co mozna z niej wydropic losowy ulepszacz po 2 szt ,oczywiscie bez perel i tych do biologa . Rozmyslcie to napewno sie przyda ;-)

Opublikowano

Clienta tak szybko nie będzie Lourt jeszcze nie wrzuca na hosting raczej jutro spodziewajcie się clienta po południu .

Stary skad ty masz takie informacje?

Nie wprowadzaj ludzi w błąd bo ch**a wiesz.

Serwer wstanie z bardzo dobrej strony.

Opublikowano

Mam do Ciebie pytanko :D Polecisz mi Kac Vegas 3 w dobrej jakości do obejrzenia ? Bo w Twoim avku jest Alan.. xD

Budowniczy
Opublikowano

Ja jeszcze raz informuję,iż klient będzie udostępniony wieczorem.

A jeśli macie jakieś dodatkowe pytania, zapraszamy na nasze forum.

Możecie na nie wejść wchodząc na ForGame.pl -> Button Forum.

Pozdrawiam iGu

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Boze ludzie z ra*i wypad. Ra*ia co niby takiego soba prezentuje ze maja tam gracze wrocic? Przepelnione expowiska botami maja zachecic graczy ?. Dajcie konkretne dowody na to ze sa zlodziejami. Serwery ich poprzednie nie mialy problemu ze startem. A co do zielarstwa widzialem to juz na nevrascie czyli dobre dwa lata temu jak nie wiecej . Pozdrawiam

NevrasT :) Bardzo miło go wspominam :) Mieli kilka fajnych nowości swego czasu :)

Teraz czekam na TriadoR uuu gdy mi sie przypomni ten serwer z przed 2 lat :)

Jak narazie Triador jak dlamnie TOP 1 Serwer Hard :)

Człowieku !!! Wypad z tego fotum ! kilka postów Admin napisał ze wieczorem będzie klient a ty chwile później piszesz takie głupoty !

Weź ogarnij i zacznij czytać to co jest pisane w tym dziale...

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

zachowujesz sie jak bys był z administracji triadora... :huh:

Opublikowano

zachowujesz sie jak bys był z administracji triadora... :huh:

-Nic nie zrobisz Pan OrginMan9 już taki jest , nabijanie bezsensownych postów oraz przekręcanie naszych słów.

-Client dziś wieczorem /Beta już jutro dla wszystkich :)

-Zapraszamy na Forum oraz ts3 - Triador.pl

Pozdrawiam ShizeR :)

Opublikowano

Pytanie do Teamu ; Czy jestescie w stanie zrobic tak jak jest na Metin2.PL ze schodzeniem i wchodzeniem na konia zeby nie odswiezalo calej gry i gdy uzyjesz cięcia z konia i zejdziesz z niego z tym czasie to zebys nie byl w scianie tylko w tym miejscu gdzie byles na cięciu z siodła, nie wiem cy mnie rozumiecie, ale na metin2.pl jak sie zejdzie z konia to jakos tak lepiej nie laguje ani nic xD

Opublikowano

postacie z bety beda usuniete?

No raczej wbijesz na becie 70+ i ma zostac na oficjalny start ?

Proszę troszkę pomyślcie :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Opublikowano

Prosił bym o kontakt Moderatora Tego forum co nadaje punkty ostrzeżeń !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...