Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiec tak.. dla mnie troszkę już to jest bez sensu tak wiem hard.. ale bez przesady nie mozna zrobic zeby bez tych misji sie robilo gildie? , bo zanim znajde metina bossa.. + eq , to troszke zajmie.. .

Pozdrawiam

To się tylko wydaje, że jest to ciężki proces.

Wystarczy zauważyć że Wódz będzie znajdował się w Wieży Ogrów + na jednej z mapek ( Wyspa .... ) .

Wydaje mi się, że takie urozmaicenie jest ciekawe.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

KONIE W IS DOBRA RZECZ.

SERWER TEZ MUSI SIE Z CZEGOS UTRZYMYWAC

NA BALM**A.PL TEZ SĄ KONIE W IS I CO ? NO PROBLEM

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

KONIE W IS DOBRA RZECZ.

BALM**A.PL to nie Triador.pl

Opublikowano

BALM**A.PL to nie Triador.pl

Ta,ale jakbyś miał mózg to byś to wziął jako porównanie,że przez to balmora nie straciła graczy ..

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

oby były :P - nudne jest wbijanie lvla konia , dropienie medali , przynajmniej dla mnie wiec jak by byl militar za 25 zl w is to bedzie dobrze

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Mam pewną informacje dla Was.

Pisałem, że start odbędzie się 14 lub 16 czerwca bo 15 mnie prawie cały dzień nie będzie, jednak zmieniło się trochę. Data 15.06 jest aktualna i moim zdaniem nie ma sensu spieszyć się na 14.

Client będzie wieczorem po 20/21 na 100 procent. Będzie do pobrania najpierw z 2/3 hostingow premium, z których będzie można pobierać pełną prędkością.

Pozdrawiam

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

KONIE W IS DOBRA RZECZ.

Czy wy k**** nie możecie zrozumieć że ba*******pl i r*******eu nie wyznacza zasad innym prywatnym serwerom?

//Reklama OFF.

Opublikowano

Pisałem, że start odbędzie się 14 lub 16 czerwca bo 15 mnie prawie cały dzień nie będzie, jednak zmieniło się trochę. Data 15.06 jest aktualna i moim zdaniem nie ma sensu spieszyć się na 14.

Client będzie wieczorem po 20/21 na 100 procent. Będzie do pobrania najpierw z 2/3 hostingow premium, z których będzie można pobierać pełną prędkością.

Pozdrawiam

Też tak myślę że sobota bd OK ale rano żeby nie było czasami 17-20 tylko tak 12-14 :)

Jutro od której beta bd online. ? oraz strona. ?

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Nie ma co się spieszyć,ale wiadomo że dużo serwer szykuje już pewnie ataki na was,jakbyście wystartowali w piątek to i tak myśle,że w sobote by dopiero było normalnie ..

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Nie ma co się spieszyć,ale wiadomo że dużo serwer szykuje już pewnie ataki na was,jakbyście wystartowali w piątek to i tak myśle,że w sobote by dopiero było normalnie ..

To jest ForGame tu startują na czas i nie ma problemu z lagami :)

Opublikowano

Działa wam stronka? bo mi nie działa już a na początku było okej ;x

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Pozdrawiam

Dobrze wiedzieć.

Start najlepiej dać w Sobotę godziny 15 - 16 gdy wszyscy wrócą z pracy itd.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Pozdrawiam

Dokładnie, Lourt jak już musicie robić ten start 15 a nie 14, to najlepiej zróbcie go między godzinami 14 - 17 ew. wcześniejsze godziny (w sobote i tak nieliczna grupa osób pracuje), bo późniejszymi godzinami to już będzie lipa..

graphic.png

Opublikowano

Dokładnie, Lourt jak już musicie robić ten start 15 a nie 14, to najlepiej zróbcie go między godzinami 14 - 17 ew. wcześniejsze godziny (w sobote i tak nieliczna grupa osób pracuje), bo późniejszymi godzinami to już będzie lipa..

O 14 to ja mogę jeszcze w łóżku leżeć xD. Myślę, że jak zawsze u mnie ok. 17-19.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dziala.

Ale ta normalna co ranking widać i wszystko czy ta co jest na środku Trailer oraz po bokach facebook i forum?:D

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...