Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertia.com.pl [Dedyk]

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz normalnie dziala rejestracja więc jacy poszkodowani bez kont, ja normalnie teraz konto założyłem i sie loguje na stronie nawet więc działa.

Odpalajcie więc.

Będą jakies raty na start?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Serwer mozemy odpalic ale ci bez kont beda poszkoddowani .... chcecie ? mozemy odpalic wam serwer nie ma sprawy.

Jak to możliwe, że ktoś nie może konta założyć wszystko działa . Reje działa i stronkę śmiga jak F16. Odpalaj i nie walcie już w chu**

Siema !

Jeżeli ktoś ma naprawdę Ciekawy serwer taki " Medium " i chce zacząć od nowa. Jest gotowy do ostrej gry

Niech się odezwie. Bardzo chętnie pogram, tylko nie moge znaleźć odpowiedniego serwa.

Gracz musi mieć Ts 3 oczywiście :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rejestracji nie trzeba potwierdzać żadnym linkiem jak by co.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Serwer mozemy odpalic ale ci bez kont beda poszkoddowani .... chcecie ? mozemy odpalic wam serwer nie ma sprawy.

Jaki sens jest startujac o 23 ? Sam widzisz ze na forum 44 uzytkownikow przeglada temat to na serwerze graloby 25 osob . Chyba lepiej wystartowac jutro z rana z.eventem 50 % expa przez caly dzien i 50 % yang. Co nie ? Jak wystartujesz dzis straciz ponad 100 graczy a jak wystartujesz jutro to ci ktorzy mowia ze nie beda grali to i tak beda grali bo to neosy . Tyle ode mnie radze posluchac mej rady :) w innym wypadku zaliczysz porazke

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Jaki sens jest startujac o 23 ? Sam widzisz ze na forum 44 uzytkownikow przeglada temat to na serwerze graloby 25 osob . Chyba lepiej wystartowac jutro z rana z.eventem 50 % expa przez caly dzien i 50 % yang. Co nie ? Jak wystartujesz dzis straciz ponad 100 graczy a jak wystartujesz jutro to ci ktorzy mowia ze nie beda grali to i tak beda grali bo to neosy . Tyle ode mnie radze posluchac mej rady :) w innym wypadku zaliczysz porazke

Tak tak. Caly czas przekladac bo moze spac musisz isc ? To ty. nie inni ;]

Odpalaj i chuj

Opublikowano

Gosciu kim ty wgl jestes ? jakis pewnie kid napinasz przed kompem .. Odejdz od tego tematu jak ci tak nie pasuje i przyjeb sie do czegos innego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...