Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertia.com.pl [Dedyk]

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No no nie ladnie wasza strona to tylko skopiowanie z tego oto serwera : http://www.emperius.za.pl/

Zmieniliscie tylko logo nic wiecej :)

A podobno sami robiliscie :)

Nie ladnie tak wprowadzac ludzi w blad :)

Chyba zmieniam opinie co do Was , a tak Wam wierzylem , ale chyba sie przeliczylem :( !

Nikt nigdy nie powiedzial ze to nasza strona ? chwilowo jej uzywamy jak nie padniemy to jutro bedzie strona od konga. .

http://vertia.com.pl....php?s=register

http://176.122.227.6....php?s=register

0bFkqdJ.png

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba zmieniam opinie co do Was , a tak Wam wierzylem , ale chyba sie przeliczylem :( !

Ja tak samo skok na kasse i tyle a debile im jeszcze beda placic a po 3dniach bedzie placz ...

Opublikowano

Witam Wszystkich , Chciałem wyjaśnić sytuację która miała miejsce dziś na GG , otóż to co pisałem były totalne Bajki. AREK , ty jesteś totalnym idiotom , nie spodziewałem się tego po ciebie ale okej. Nie wiem ile ten serwer postoi , szczerze ? nie interesuje mnie to , bo tak jak napisałem nie mam zamiaru tam grać , pisałem to wszystko dla beki , bo nie wiem taką chęć miałem, więc nie słuchajcie tego idioty , tylko wbijajcie na serwer ;) bo naprawdę warto.

Pozdrawiam i Przepraszam za zaistniały problem.

Jeb*ć Arka (CHOAPIC)

Diss na Ciebie plebsie.

http://www.youtube.com/watch?v=z3DW82iLii0

xD 

Opublikowano

Ja tak samo skok na kasse i tyle a debile im jeszcze beda placic a po 3dniach bedzie placz ...

My nie mamy nic wpsolnego z Emperiusiem , jezeli oto ci chodzi ich strone posiadam z ( jakbym napisal to by chyba zamkneli temat )

Jezeli ruszymy i nie padniemy dziś to jutro placimy kongowi za strone i bedzie full ogarnieta strona pod vertie poprostu nie widze powodu placic 500 zl za strone jak i tak mozemy pasc.

Pozdrawiam.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Jprd co to za strona ? Robiliscie ją w paincie czy kupiliscie od ruskich ?

Mam juz wyje*ane na ten serwer.. administracja to cyborgi nie wiedzą co to sen

STARTUJĄ 22:00

UPADEK 22:05

ŻYCZĘ POWIDZENIA ! Oczywiscie dla ProBoszcza

serwerowi zycze wszystkiego najgorszego.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

My nie mamy nic wpsolnego z Emperiusiem , jezeli oto ci chodzi ich strone posiadam z ( jakbym napisal to by chyba zamkneli temat )

Jezeli ruszymy i nie padniemy dziś to jutro placimy kongowi za strone i bedzie full ogarnieta strona pod vertie poprostu nie widze powodu placic 500 zl za strone jak i tak mozemy pasc.

Pozdrawiam.

Aha, czyli sami nie wierzycie w swoje zabezpieczenia haha

Opublikowano

@Psychodela*- nikt Ci nie karze tu grac . Idz spać i przestan plakac bo tobie mamusia kazde zejsc z kompa to nie znaczy ze inni musza.

Polecam serwer beta byla super , mam nadzieje ze nie upadnie , wielka wiara czyni cuda !

51508337.png

Opublikowano

Pozdrawiam.

widze ze administracja pozytywnie nastawiona ... poo jakiego chu*a startujecie dzis ? Nie lepiej jutro ?

a.... co ja sie przejmuje po 5 minutach od startu serwer pada .

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Jprd co to za strona ? Robiliscie ją w paincie czy kupiliscie od ruskich ?

Mam juz wyje*ane na ten serwer.. administracja to cyborgi nie wiedzą co to sen

STARTUJĄ 22:00

UPADEK 22:05

ŻYCZĘ POWIDZENIA ! Oczywiscie dla ProBoszcza

serwerowi zycze wszystkiego najgorszego.

Skończyłeś?

Możesz wyjść. Jedziesz tak po administracji bo startują wieczorem a ty musisz iść spać? bosh, co za ludziska.

CZYTAŁEŚ CO NAPISAŁ SMN dt. strony ? Jest ona chwilowa, aż się serwer ustabilizuje - potem będzie autorska.

Paper #

Bynajmniej nie owijają w bawełnę jak inni administratorzy .

Wiedzą co może się stać i są bynajmniej szczerzy .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

widze ze administracja pozytywnie nastawiona ... poo jakiego chu*a startujecie dzis ? Nie lepiej jutro ?

Co ty tu jeszcze robisz w tym temacie ,strone temu sie popłakałeś i pożegnałeś . Weź idz sobie i nie rób z siebie debila , bo wychodzisz na maniaka który nie ma życia i gra w metina. Ogarnij sie

Opublikowano

@Psychodela*- nikt Ci nie karze tu grac . Idz spać i przestan plakac bo tobie mamusia kazde zejsc z kompa to nie znaczy ze inni musza.

Polecam serwer beta byla super , mam nadzieje ze nie upadnie , wielka wiara czyni cuda !

Ja nie jestem typem no-life wole sobie pospac niz siedziec po nocach i grac.

cuda to bedzie czynil ProBoszcz 5 min po starcie :)

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Czy ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz? Kto Ci karze tu grać? Dlaczego zniechęcasz innych? Czekam na twoje "ogarnięte" odpowiedzi.

@Down tak 15 ale jestem bardziej ogarnięty od więkscości hejterów na tym forum

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

hehe niezla jazda :D

zima1998

1998-hmm ile to lat 15?hahaah

Psychodela ma 18 a jego poziom jest poniżej 15 i jakoś nikt się nie czepia , także zostaw zime w spokoju ;p .

A co do serwera , to mimo wszystkiego i tak zagram ;p

Opublikowano

Co mam ci gadać że ruszymy i że zycie jest piekne jak w bajce i wgl ? ze serwer bedzie stał do konca swiata ? Jak ruszymy wytrzymamy przez cała noc to rano wszystko sie zmieni..

Zawsze stawiam na prawde i mowie prawde nikogo nie mam zamiaru oklamywac czy mydlic oczu nie jestesmy pewni czy damy rade chociaz siedzielismy od 19 : 30 wczoraj do 22 :00 dzis poprawiajac rzeczy.

Pozdrawiam

za 7 min start

ZOBACZYMY !

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Co mam ci gadać że ruszymy i że zycie jest piekne jak w bajce i wgl ? ze serwer bedzie stał do konca swiata ? Jak ruszymy wytrzymamy przez cała noc to rano wszystko sie zmieni..

Zawsze stawiam na prawde i mowie prawde nikogo nie mam zamiaru oklamywac czy mydlic oczu nie jestesmy pewni czy damy rade chociaz siedzielismy od 19 : 30 wczoraj do 22 :00 dzis poprawiajac rzeczy.

Pozdrawiam

za 7 min start

ZOBACZYMY !

W zapowiedzi pisałeś "Jak ruszymy to nie upadniemy już do końca świata" przeczysz samemu sobie, powodzenia.

Opublikowano

Psychodela i inni .

Jak tak mówicie że Vertia to gówno, szit , administracja dno to nasuwa się jedno pytanie : Po jakiego ch$%55 siedzicie tutaj?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

i juz jest blad

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...