Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertia.com.pl [Dedyk]

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwa, gm-owie maja w dupie (ScreamMyName, w grze SMN):

-napisalem mu kilku cheaterow, do teraz bana nikt nie dostal

-cala topka to wh - nikt ich nie banuje

-ustawiony ox

-nie wlasciwe odpowiedzi na pytania(np, czy metin2 byl w wersji 2d, wiadomo, ze nie bo tylko metin byl w 2d (metin1, nie 2!)

-nagrody za ox - 3 kamyki na skile na p? na innych serwach sa np. wierzchowce czy cos, a nie odrazu skille p, tym bardziej na hardzie! gdzie prawie nikt nawet g nie ma...

-exp hujnia z grzybnią i nic więcej, na pl-u bym szybciej 36vl-em w v2 wbil lvl-a niz tutaj...

-yangi leca jak krew z dupy, nic nie ulepszysz, bo kowal pali, a kasy na ulepszenie nie ma, do tej pory jakies 10kk poszlo na fms-a i mam obecnie +6 sr 29 bo na nic innego mnie nie stac

-misje gowno daja, zamiast dac np. z 5kk kasy to daja po 200k...

-WSZYSTKO skopiowane z innego serwa - Tiveria, starej Triadicy czy Longju99 mianowicie:

a)podobnie pali jak na tiverii

b)do +6 100%

c)takie same nagrody u biologa(jesli chodzi o itemy)

-clijent wogole nie zabezpieczony przed cheatami, tak jak i serwer

-do clijenta oni sami dali obejscie patchera

-monety bugujesz jak chcesz

NIE POLECAM!

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwa, gm-owie maja w dupie (ScreamMyName, w grze SMN):

-napisalem mu kilku cheaterow, do teraz bana nikt nie dostal

-cala topka to wh - nikt ich nie banuje

-ustawiony ox

-nie wlasciwe odpowiedzi na pytania(np, czy metin2 byl w wersji 2d, wiadomo, ze nie bo tylko metin byl w 2d (metin1, nie 2!)

-nagrody za ox - 3 kamyki na skile na p? na innych serwach sa np. wierzchowce czy cos, a nie odrazu skille p, tym bardziej na hardzie! gdzie prawie nikt nawet g nie ma...

-exp hujnia z grzybnią i nic więcej, na pl-u bym szybciej 36vl-em w v2 wbil lvl-a niz tutaj...

-yangi leca jak krew z dupy, nic nie ulepszysz, bo kowal pali, a kasy na ulepszenie nie ma, do tej pory jakies 10kk poszlo na fms-a i mam obecnie +6 sr 29 bo na nic innego mnie nie stac

-misje gowno daja, zamiast dac np. z 5kk kasy to daja po 200k...

-WSZYSTKO skopiowane z innego serwa - Tiveria, starej Triadicy czy Longju99 mianowicie:

a)podobnie pali jak na tiverii

b)do +6 100%

c)takie same nagrody u biologa(jesli chodzi o itemy)

-clijent wogole nie zabezpieczony przed cheatami, tak jak i serwer

-do clijenta oni sami dali obejscie patchera

-monety bugujesz jak chcesz

NIE POLECAM!

CHybadługo nie grasz. Ja mam 50 leveli juzskile na G :) EQ =9 itd. Naprawde serwer jest godny uwagi. Admini ie staraja, a kazdy popelnia blędy. Co do misji do na 40 levelu maszmisje co daja 1kk-5kk. W v2 na 40 levelu na godzine dropi z 5kk... wiec o co chodzi. A co do kamykaco daje skil na P, to mia on20% szansy. Tylko jednej osobie na serwie to wbiło wiec pzdr ! :D

Opublikowano

przedwczoraj jak grałem to max było 250 postaci zalogowanych (nie mylić z osobami) i po południu wyrzucili licznik ....

widze że powtórka z newearth sie zaczyna

w m1 ch1 jinno sa 2 sklepy ,2 bufy i 4 inne charki

Opublikowano

Wasz Facebook nazywa sie teraz ''Ch*j ci*a g**no'' Tylko zacytaowałem

/Nie dawajcie PKT : )

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

@UP

Nie wiem o co chodzi na końcu ze słowem "piss", bo jeżeli chciałeś napisać pokój to piszę się peace.

@Topic

Nareszcie doczekaliśmy się aktywacji usługi SMS więc IS jest już czyny
można kupować itemy i inne dodatki do gry na Verti. Do wieczora is
powinien być skończony ceny już się nie zmienia ale mogą dojść
wierzchowce,pety itd. Co do przelewów to tez wieczorem. Aaa i

jakby ktoś był na tyle głupi aby wysyłać jeszcze sms'y w IS jak ktoś
chce wysłać SMS za 23zł to trzeba wpisać kod HPAY.VER20 nie HPAY.VER10

Na początku oznajmiam że chcę pogratulować administracji odwagi, poczucia humoru oraz tego że spróbowali i zabrali się za coś za co nie powinni.

Nie mają kompletnego doświadczenia, kompetencji, po prostu pojęcia o prowadzeniu serwera co już było widać na starcie przy włamaniu.

Usunięcie licznika to był następny samobójczy strzał w stopę, zgaduje gdy liczba postaci zeszła poniżej 120 to musieli działać,

najprościej wyłączyć licznik na stronie głównej bo jak to mówią "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal" - g*wno prawda, nawet ślepy by zauważył że ten serwer nie ma już racji bytu.

Wyżej zacytowałem newsa z głównej, pomijam już błąd ortograficzny oraz "szaloną pogoń za pieniędzmi" (tak jakby się spodziewali że ktoś jednak w nich zainwestuje) ale pokazuje

to w jaki sposób ta cała pożal się Boże, - chociaż nie, Boga lepiej w to nie mieszać - administracja ma głęboko w dupie ten serwer i brak jakichkolwiek pomysłów,a nawet chęci żeby to naprawić

Także jeżeli ktoś zastanawia się czy tutaj zagrać (ja się jeszcze w ogóle dziwię że ktoś tu gra) to odradzam i nie polecam. Lepiej poszukać gdzie indziej.

Pozdrawiam Miller

Opublikowano

Serwer fajny ale team rozdaje itemki , sami nie znaja prawidlowych odpowiedzi na pytania w OX

Ty jesteś naprawdę taki głupi ? będziesz w każdym temacie pisał takie bzdury by posta nabić ? Nikt itemków nie rozdaje , jeżeli tak proszę o dowody.

xD 

Opublikowano

Serwer nawet dobry , tylko szkoda ,że skasowali licznik nie wiadomo ile osób gra kiedyś byłem okolo 19 w m1 jinno ch1 i przechodziłem na inne channele oraz w shinsoo , naliczyłem około 20 osób ogólnie , naprawdę bardzo mało osób grato jest jedyny minus tego serwera jaki byłem w stanie zauważyć przez te pare godzin gry na serwerze :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...