Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertia.com.pl [Dedyk]

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

smiech strona emperiusa starego servera

jak tam macie zdjecia kliknijcie sobie i emperius i nicki adminow z emperiusa fajnie strone sie ukrada?

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta strona była kiedyś na mpc ludzie .. jest ona dosyć dobrze zakodowana nie tak jak nasza stara i znowu by sie włamali .. Kongo już nam koduje strone ..

Zluzujcie te majty to tylko strona do tego ogólnodostępna.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Mam pytanie, skad moge pobrac clienta ? ani ze strony ani z postu nie moge, nie wykrywa plików, prosze o odp tu albo priv ;/
Z gory dziekuje

Opublikowano

Mam pytanie, skad moge pobrac clienta ? ani ze strony ani z postu nie moge, nie wykrywa plików, prosze o odp tu albo priv ;/

Z gory dziekuje

xxxxx

scan.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Ta strona była kiedyś na mpc ludzie .. jest ona dosyć dobrze zakodowana nie tak jak nasza stara i znowu by sie włamali .. Kongo już nam koduje strone ..

Zluzujcie te majty to tylko strona do tego ogólnodostępna.

Chyba cię cycki pieką, strona jest udostępniona nielegalnie. Jest to moja strona ma moich prawach autorskich, ale to już zostało zgłoszone.

Dlatego drodzy gracze, żeby zaoszczędzić wam czasu nie grajcie - tak, ten serwer za niedługo nie będzie istniał.

PS. Więc nawet nie mów że jest "ogólnodostępna" skoro jestem autorem i uważam że nie jest ogólnodostępna, częściowe prawa odkupił serwer EmperiusMT2 lecz tylko częściowe! Ja mam prawa do tej strony, mam PSD mam dowody.

PS2. To że jakiś 14 latek nabuzowany z teamu Emperius wrzucił stronę nielegalnie w sieć to nie znaczy że jest OGÓLNODOSTĘPNA. Rozumiem, łamać prawo, no tak dużo ludzi tak robi, ale dlaczego okłamujesz swoją społeczność? Bo robiąc serwer Metin2, Vertia tworzysz także społeczność którą okłamujesz, tak samo może się tyczyć innych rzeczy które są związane z serwerem. Jesteś chujowym administratorem.

Dziękuje, dobranoc. I więcej do mnie nie piszcie(ani nie proście) o STRONĘ ZA 120zł. Bo to jest niemożliwe.

Opublikowano

up nikogo to nie obchodzi . na przyszlosc lepiej pilnuj swoich rzeczy

polecam serwer :)

Bądź taki cwany, i sprzedaj coś dzieciakom których nie obchodzi polskie prawo bo są jeszcze niepełnoletni. Takie dzieciaki za dużo sobie pozwalają, sprzedaj komuś stronę z częściowymi prawami, jakiś piździelec zawsze ją opublikuje, zwyczajne cygany albo muzułmany.

Opublikowano

Od startu serwera ani jednego laga nie odczułem .

Na serwerze wszystko jest picuś glancuś tylko exp mogliby deczko zwiekszyc.

Serwer oceniam na 100/100

0 bugow

0 lagow

0 problemow z administracją

0 nooobow na serwerze :)

POLECAM SERWER !

Serwer fajny lecz malo ludzi za miesiac bedzie ok. 100 co jest problemem.

Chyba nie !

Teraz na serwerze jest okolo 300 graczy.

Około 100 graczy ma problem z rejestracją lub pobraniem clienta.

Okolo 200 graczy pracuje.

PO OGARNIECIU WSZYSTKIEGO BEDZIE 600 GRACZY +

Gdyby lekko jeszcze zwiekszyli exp na serwerze to napewno tych graczy byloby wiecej. Bo nie kazdy lubi dlugo expic.

Mysle zeby zwiekszyc exp o 30% na stale.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Bardzo polecam i zapraszam na serwer, naprawdę jest warto ;) Gwarantuje wam , że serwer będzie stał a nie jak inne syfy , które padają od razu na starcie.

Pozdrawiam.

xD 

Opublikowano

Chyba cię cycki pieką, strona jest udostępniona nielegalnie. Jest to moja strona ma moich prawach autorskich, ale to już zostało zgłoszone.

Dlatego drodzy gracze, żeby zaoszczędzić wam czasu nie grajcie - tak, ten serwer za niedługo nie będzie istniał.

PS. Więc nawet nie mów że jest "ogólnodostępna" skoro jestem autorem i uważam że nie jest ogólnodostępna, częściowe prawa odkupił serwer EmperiusMT2 lecz tylko częściowe! Ja mam prawa do tej strony, mam PSD mam dowody.

PS2. To że jakiś 14 latek nabuzowany z teamu Emperius wrzucił stronę nielegalnie w sieć to nie znaczy że jest OGÓLNODOSTĘPNA. Rozumiem, łamać prawo, no tak dużo ludzi tak robi, ale dlaczego okłamujesz swoją społeczność? Bo robiąc serwer Metin2, Vertia tworzysz także społeczność którą okłamujesz, tak samo może się tyczyć innych rzeczy które są związane z serwerem. Jesteś chujowym administratorem.

Dziękuje, dobranoc. I więcej do mnie nie piszcie(ani nie proście) o STRONĘ ZA 120zł. Bo to jest niemożliwe.

To że twoja grafika nie znaczy że twoja strona nawet stopek nigdzie w tej stronie nie było ze jest to twoje.

Idz na policje do sadu do mamy , taty , dziadka babki i powiedz że ''Ukradli Ci Strone '' z mpc.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Bądź taki cwany, i sprzedaj coś dzieciakom których nie obchodzi polskie prawo bo są jeszcze niepełnoletni. Takie dzieciaki za dużo sobie pozwalają, sprzedaj komuś stronę z częściowymi prawami, jakiś piździelec zawsze ją opublikuje, zwyczajne cygany albo muzułmany.

Nie są bezkarni, bo chyba teraz w wieku 16 lat odpowiada się jak w wieku 18. Poza tym, wtedy rodzice odpowiadają i mogą zapłacić karę przez kochane dziecko. Wystarczy zgłosić to odpowiednim władzom. Jeżeli masz dowody na to, iż jest to Twoje i NIE wyraziłeś zgody na jakiekolwiek udostępnianie Twojej pracy to zgłoś, na co jeszcze czekasz? :huh:

Owszem, nie pochlebiam korzystania z cudzej pracy, w szczególności, gdy nie ma na to pozwolenia, ale nie trzeba sadzić się na forum. Pierw polubownie załatwić sprawę, jeżeli nie? To cóż, wiadomo co dalej...

Wracając do serwera Vertia: zapraszam, nie jest tak łatwo, ale przynajmniej jest co robić i nie skończy się gry po tygodniu z gotowym całym eq i wbitym max lvl. Bugów nie zauważyłam, poza tym Zielarzem, co wg. mnie i tak jest zbędne <3

Opublikowano

Mozna by dac tylko clienta na jakas szybsza stronke bo normalnie mi sie sciąga taki client 15 min a ten 5h bez jaj..;/

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Nie są bezkarni, bo chyba teraz w wieku 16 lat odpowiada się jak w wieku 18. Poza tym, wtedy rodzice odpowiadają i mogą zapłacić karę przez kochane dziecko. Wystarczy zgłosić to odpowiednim władzom. Jeżeli masz dowody na to, iż jest to Twoje i NIE wyraziłeś zgody na jakiekolwiek udostępnianie Twojej pracy to zgłoś, na co jeszcze czekasz? :huh:

Owszem, nie pochlebiam korzystania z cudzej pracy, w szczególności, gdy nie ma na to pozwolenia, ale nie trzeba sadzić się na forum. Pierw polubownie załatwić sprawę, jeżeli nie? To cóż, wiadomo co dalej...

Wracając do serwera Vertia: zapraszam, nie jest tak łatwo, ale przynajmniej jest co robić i nie skończy się gry po tygodniu z gotowym całym eq i wbitym max lvl. Bugów nie zauważyłam, poza tym Zielarzem, co wg. mnie i tak jest zbędne <3

Ale sprawa już została dziś zgłoszona. ;3

PS. 14 latek nie odpowie Ci przed sądem. I tak, rodzice płacą karę w takim przypadku będzie to ok. 5 tyś. Jeszcze za 5 tyś strony nie sprzedałem, dlatego to zgłosiłem.

PS. Do Vertia:

Kradziona strona i stopka ma być moja? Czy ty się urodziłeś idiotą? Czy tylko cwaniakiem, zobaczymy....

Opublikowano

SMN

Zrób może ankietę.

1. Czy chcecie większy exp na stałe o 50 % ( do tego co jest, np. jest 400% expa to bedzie 450% )

2. Niech zostanie taki exp jaki jest.

Bo według mnie exp jest troszkę za mały .

Przez 3 h wbilem tylko 35 lv expiąc nonstop.

Z tego powodu tez ludzie odchodzą , a jakby byl deczko większy exp to by ludzie nie uciekli.

Aha :) i wes jeszcze sprawdz w Rankingu Gildii jakie levele mają liderzy gildii :) to polecą z 3 bany ;)

Gildie mozna zalozyc od 50 lv a ja w rankingu gildi widzialem gildie gdzie lider ma 5 lv :p

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Dajcie psokoj co o za serwer... Yangi leca jakby chcialy a nie mogli, kowal pali jak pojebany, po 8h gry mam 37lvl, ostrze m5, duzo ku nikomu nie potrzebnych... Exp jest gorszy jak na pl, na pl-u przynajmniej na 36 lvl-u w v2 cos by lecialo... Kowal do +6 robi na 100%, potem pali jak pojebany, zrobilem ok 10 fms-ow na +7, 2 na +8 0 na +9... Obecnie biegam majac 100k kasy z fms-em +6 na 37lvl-u Dno nie serwer.

Opublikowano

Dajcie psokoj co o za serwer... Yangi leca jakby chcialy a nie mogli, kowal pali jak pojebany, po 8h gry mam 37lvl, ostrze m5, duzo ku nikomu nie potrzebnych... Exp jest gorszy jak na pl, na pl-u przynajmniej na 36 lvl-u w v2 cos by lecialo... Kowal do +6 robi na 100%, potem pali jak pojebany, zrobilem ok 10 fms-ow na +7, 2 na +8 0 na +9... Obecnie biegam majac 100k kasy z fms-em +6 na 37lvl-u Dno nie serwer.

Peszek... mi za drugim razem zrobil fms na +9

Yang... dobrze ze nie leci duzo, ceny bylyby wyje... w kosmos.

Co do expa mogę sie zgodzic :) przydaloby sie zwiekszyc.

DO SMN !

KIEDY BEDZIE FORUM SERWERA ?

Kid Mody to NO0o0o0By

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...