Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertia.com.pl [Dedyk]

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WYLACZYLISMY SERWER SPECJALNIE BO PADLA STRONA ZARAZ BEDZIE DZIALAC NAPRAWIMY TYLKO STRONE ZEBY KAZDY MIAL ROWNE SZANSE SPOKOJNIE Z 5 MINUT DAJCIE .

0bFkqdJ.png

Opublikowano

huhuhuu ale mi szkoda serwer ON 2 min i OFF !!

4uc581.jpg

Opublikowano

Według mnie, 5 min by nikogo nie zbawiło ale ok ...

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Hahaha !!!! Ktoś się zdążył zalogowac ? To kozak . :)

ProBoszcz gratulacja.

WYSTARTUJCIE JUTRO :)

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

@Up ale o co wam chodzi ? Z ddosowali nam strone serwer wylaczylismy na chwile zeby przeniesc rejerstracje i zeby kazdy mial rowne szanse ;)

Opublikowano

Hahaha !!!! Ktoś się zdążył zalogowac ? To kozak . :)

ProBoszcz gratulacja.

WYSTARTUJCIE JUTRO :)

Czy ty kurwa nie masz monitora? Piszą że rejestracja padła a ty jak rudy debil liżesz dupe proboszczowi . Wymień mózg bo ten ci metin wypalił jebany psycholu

Opublikowano

WYLACZYLISMY SERWER SPECJALNIE BO PADLA STRONA ZARAZ BEDZIE DZIALAC NAPRAWIMY TYLKO STRONE ZEBY KAZDY MIAL ROWNE SZANSE SPOKOJNIE Z 5 MINUT DAJCIE .

ROWNE SZANSE BYLYBY GDYBY SERWER WYSTARTOWAL JUTRO RANO TEMPAKU

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

@pan up jest z konkurencji i wylaczylismy serwer aby dac wam rowne szanse bo kto juz sie zalogowal mialby grac ale reszta nie moglaby wbic ;)

Opublikowano

Głupie gadanie ze stronką.. To po co włączyliście serwer jak stronki nie było ? ;]

Więc, zapraszam na Experi*on ;]

Naprawdę jesteś takim idiotom czy tylko udajesz?

Jak serwer ruszył, to stronka chodziła a po włączeniu im padła, więc żeby było uczciwie to go wyłączyli póki nie naprawią strony by inni mogli się zarejestrować, niedojebku .

Myślimyy.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

To ze ty musisz isc spac o 22 : 00 to nie znaczy ze inny musza .. naprawde idz juz z tego tematu bo nie potrzebny spam robisz

ODMULIMY STRONE , PODRASUJEMY ZEBY TERAZ NIE PADLA I ZARAZ SIE WSZYSTKO ODPALI - ZLUZUJCIE MAJTY

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Tak najlepiej niech każdy napisze kiedy ma wolny czas, nie da się każdemu dogodzić a to że ty musisz iść spać to nie nikogo nie interesuje

Opublikowano

Life is brutal :*

tępaku *

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie wiem na huj tu siedzicie i piszecie ze serwer padł szkoda tracić tu czas chodźcie na experiona itp nie podoba się wypierdalaj z tego tematu idź spać a nie siedzisz i wkurwiasz tylko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...