Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertia.com.pl [Dedyk]

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam się już 3 raz CZEMU MI NIE DZIAŁA !!!!

wyskakuje vertia.exe przestał działać !!! mam all spachowane i łatke pobrałem i nadal nic próbowałem z zgodnością win xp sp 3 jako administrator i mam win 8 inne serwery mi działają !!!

Nie mam pojęcia nie miał nikt takiego problemu jeszcze.

0bFkqdJ.png

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona niektorym moze nie dzialac przez zmiane dnsow.

moge zrobic wam konto login , haslo , email na pw i wam zrobie.

Dobra naprawiłem trzeba zrobić to

zpot.png

Opublikowano

Niektórym strona działa, niektórym nie. Odrobinę cierpliwości dns się przesiesie i powinno ładnie wszystko śmigać ;) zapraszam na serwer !

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Zagrałem i powiem że w ogóle na serverze się przyjemnie gra ale on bardziej przypomina medium/easy a nie hard , dlaczego ?

- 200x zmianka kosztuje 400k ( na 1 lv jest misja z syropem za 200k , czyli 2x nowe postacie i ma się 200zmianek ).

- Exp zdecydowanie za duży z kilku spotów w m1 wbiłem 15lv...

- Na początek dostajesz full potek ,konia bojowego ,peleryne , ja w ogóle nie odczuwałem że gram na HARD.

Do tego start o 23:45... 80% servera o tej godzinie spało a każdy chciał mieć równy start , zjebaliscie to radze wam zrobić restart o godzinie 12-15 i od nowa wystartować i zmienić cenne zmianek !

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Zagrałem i powiem że w ogóle na serverze się przyjemnie gra ale on bardziej przypomina medium/easy a nie hard , dlaczego ?

- 200x zmianka kosztuje 400k ( na 1 lv jest misja z syropem za 200k , czyli 2x nowe postacie i ma się 200zmianek ).

- Exp zdecydowanie za duży z kilku spotów w m1 wbiłem 15lv...

- Na początek dostajesz full potek ,konia bojowego ,peleryne , ja w ogóle nie odczuwałem że gram na HARD.

Do tego start o 23:45... 80% servera o tej godzinie spało a każdy chciał mieć równy start , zjebaliscie to radze wam zrobić restart o godzinie 12-15 i od nowa wystartować i zmienić cenne zmianek !

Odniesienie Medium/Hard ma się do tego że z każdym poziomem jest ciężej, oraz trudniej się gra. na początku musi być łatwiej żeby ludzie sie nie zniechęcali po ze spota im wpada 30% na 1 lvlu.. z eq też potem coraz ciężej :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Odniesienie Medium/Hard ma się do tego że z każdym poziomem jest ciężej, oraz trudniej się gra. na początku musi być łatwiej żeby ludzie sie nie zniechęcali po ze spota im wpada 30% na 1 lvlu.. z eq też potem coraz ciężej :)

No spoko , ale te zmianki to przesada nie dość ze są u NPC to jeszcze za jakieś 400k co mogę miec w minute.

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

@up Zaraz poprawimy.

Jako rekompensata :

Przypominam o dzisiejszym evencie OX który odbędzie sie o godzinie 12. oraz o evencie Zuo o godzinie 20 ;)

Opublikowano

Ox no super.Z tym ze nie mozna pobrac klienta ;<

Wezcie pod uwage ludzi ze slabszym internetem.Jak maja sie poczuc?

Nie zagram.chociaz przyznam ostro napalilem sie na ten serwer.

Bledami zraziliscie mnie do siebie ;<

Klient w trakcie pobierania ;P

Opublikowano

Kiedy to dns bedzie juz gotowe?;d

Bo ni ma jak grac?;/

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...