Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertia.com.pl [Dedyk]

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Jak by dziś serw wystartował to założę się że te no lify co dziś

zaczełyby grać zrobiły by sobie przerwe od metinka za następne 30h ale

było by się TOP 1 co nie super hoho]

Potem taki typ powie o kur*a już Sobota po południu

Takie pierdolenie,a sam pewnie bedziesz nocke walił ..

Na serwach ------------------- kaN

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawdę duże zainteresowanie serwerem..Nie polecam ;]Będzie wielki fail ;]

ProBoszczyk znowu szykuje psikusa ?

ProBoszcz jest zwyklym zerem ! oszukuje ludzi z ktorymi współpracował , oszukuje swoich gracz , oszukuje sam siebie uwazajac sie za hackera

on jest nikim nikim nikim... bym go spotkal to bym ch*jowi zeby wybil ( ostatnie dwa )

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Skad macie info ze start dzis o 22 lub jutro 11/12?

Dawajcie dzisiaj start bylo powiedziane ze jezeli ogarniecie do 24 to ruszycie dzis.

Opublikowano

Skad macie info ze start dzis o 22 lub jutro 11/12?

Dawajcie dzisiaj start bylo powiedziane ze jezeli ogarniecie do 24 to ruszycie dzis.

Na TSie zostało powiedziane, że serwer wystartuje dzisiaj do godziny 22:00.

Jeżeli chcecie znać takie informacje to po prostu wchodźcie na TS: ScreamMyName.pl

Opublikowano

Ja również jestem za startem dziś. A kto nie może grać dziś w nocy to trudno, pogra sobie jutro.

Mam nadzieje że tak zostanie jak napisał kolega Up# bo nie mam zamiaru znów czekać..

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dokładnie wszyscy sie nagrzali na dzisiaj bo było ustalone,a teraz nie ma byc startu dzisiaj bo kur wa rodzice nie pozwalaja wam siedziec do 22 ?

@EDIT

Dajcie linka do klientA,bo ten na stronie nie dziala

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Tak patrzę na te wasze posty i sobie myśle ludzie wy kur*a oprócz grania i nadupiania 24/7 w metka robicie coś innego robota szkoła czy wszystko macie w dupie i na bezrobociu siedzicie że nocami też gracie?

Opublikowano

ProBoszczyk znowu szykuje psikusa ?

ProBoszcz jest zwyklym zerem ! oszukuje ludzi z ktorymi współpracował , oszukuje swoich gracz , oszukuje sam siebie uwazajac sie za hackera

on jest nikim nikim nikim... bym go spotkal to bym ch*jowi zeby wybil ( ostatnie dwa )

Jak byś dał mu kolego rade ;]
Opublikowano

Tak patrzę na te wasze posty i sobie myśle ludzie wy kur*a oprócz grania i nadupiania 24/7 w metka robicie coś innego robota szkoła czy wszystko macie w dupie i na bezrobociu siedzicie że nocami też gracie?

Dobrze że ty masz, skoro siedzisz na forum i komentujesz, założę się że wejdziesz na ten je*ny serwer o tej 22 i będziesz grać, siedzieć cicho, wole zagrać od 22 dlaczego ? Bo z rana mam lepsze zajęcia niż czekanie na serwer np? Spanie ew bieganie :3.

Więc jeżeli nie znasz ludzi z mpc, to przestań oceniać bo ty też się zaliczasz do tych "Noł Lajfuf" który grają. Więc następnym razem zastanów się co piszesz bo twoja wypowiedz nie przekracza poziomu małpy.

Pozdrawiam PadamWGrocie ;)

Opublikowano

a jak mam się dowiedzieć o starcie, jak strona jakas niedorobiona niemiecka.. ?

Nie rozumiem tych sporów co do startu.. co komuś da ze dziś wystartuje a on od jutra będzie grać ? TOPka ? o TOPce zapomnij jeżeli chcesz grać mniej niż 12h bo z tego właśnie sklada się TOPka, z grania po 12h. Nic ciekawego, byłem top na wielu serwerach i szczerze powiem, że wolałbym cofnąć ten czas i spędzić go w parku biegając lub na treningu uczyć się nowych kopnięć. A jak nie chcesz topki to co Ci za różnica czy dziś czy jutro ? chyba lepiej ze dziś bo do jutra zejdą lagi i ciągłe ataki w pewnym stopniu i będziesz mógł normalnie pograć...

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

a jak mam się dowiedzieć o starcie, jak strona jakas niedorobiona niemiecka.. ?

Stronka jest ' normalna ' .

http://vertia.com.pl/

Down #

Mi stroneczka chodzi ładnie.

Spróbuj wpisać samemu adres.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ten serwer startuje od nowa - każdy ma 1 lvl czy wszystko tak jak wcześniej ?

To była beta

Wszystko od nowa każdy 1 lvl

@up 404 Not found

Opublikowano

Dobrze że ty masz, skoro siedzisz na forum i komentujesz, założę się że wejdziesz na ten je*ny serwer o tej 22 i będziesz grać, siedzieć cicho, wole zagrać od 22 dlaczego ? Bo z rana mam lepsze zajęcia niż czekanie na serwer np? Spanie ew bieganie :3.

Więc jeżeli nie znasz ludzi z mpc, to przestań oceniać bo ty też się zaliczasz do tych "Noł Lajfuf" który grają. Więc następnym razem zastanów się co piszesz bo twoja wypowiedz nie przekracza poziomu małpy.

Pozdrawiam PadamWGrocie ;)

straszne zgasiłeś mnie nie mam nic do powiedzenia idę spać[hahahahahah]

Opublikowano

Start 22 : 00 ..

Co sie stanie to sie stanie wiecej juz nie damy rady zrobic

Pozdrawiam GA SMN

No i Gitara , oby Ddsow nie bylo

4uc581.jpg

Opublikowano

straszne zgasiłeś mnie nie mam nic do powiedzenia idę spać[hahahahahah]

To nie miało Cię zgasić. To była moja wypowiedz na twoje hejty czyli 3-4 takie same posty za które powinieneś dostać warna bo jesteś nic nie wartym "dzieciakiem" który musi iść spać o 21 bo już się jego dobranocka skonczyła smuteczek :c. Ogólnie to powiem Ci że na ulicy to jesteś pewnie postrachem dzielnicy :3 wydajesz się groźny he he he

Opublikowano

To nie miało Cię zgasić. To była moja wypowiedz na twoje hejty czyli 3-4 takie same posty za które powinieneś dostać warna bo jesteś nic nie wartym "dzieciakiem" który musi iść spać o 21 bo już się jego dobranocka skonczyła smuteczek :c. Ogólnie to powiem Ci że na ulicy to jesteś pewnie postrachem dzielnicy :3 wydajesz się groźny he he he

prowokacja w Wielkim stylu gratuluję ci twojej głupoty koleś skończ już się kłucić i zaczepiać bo wiesz że to nie ma sensu a dalej to robisz posty lubisz nabijać czy co?

i nie nie jestem dzieckiem chodzę do #3techn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...