Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertia.com.pl [Dedyk]

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba ściągać clienta od nowa ?

Czy ten z bety działa albo trzeba otworzyc przez patcha ?

Jezeli trzeba pobrac nowego clienta to umiescie link u gory " Najlepsza odpowiedz " zeby wszyscy widzieli bo mi tez strona nie dziala.

Aha i jeszcze jedno :) jakie wynagrodzenie bylo wczoraj w nocy za oczekiwania ? Ci ktorzy spali w nocy ( normalne człowieki ) są poszkodowani bo nie mofli skorzystac z wynagrodzenia. Zwiekszcie dzis droop yang o 50 % chociaz

Kid Mody to NO0o0o0By

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zagram, dlaczego?:

Ech... Poniżacie się :)

YwAuCrv.png

To jest główny powód przez co nie zagram ;> Reklamowanie się na innych serwerach, brawo!

Opublikowano

Nie zagram, dlaczego?:

Ech... Poniżacie się :)

YwAuCrv.png

To jest główny powód przez co nie zagram ;> Reklamowanie się na innych serwerach, brawo!

A to juz sie nie mozna reklamować?..

Czyli dla Ciebie każdy serwer który sie reklamuje nie jest warty zagrania?

To dalczego na mpcforum siedzisz? jesli tu sie serwery reklamują?

Weź sie zastanow co piszesz i nie rob spamu

Ja zagram..

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

A to juz sie nie mozna reklamować?..

Czyli dla Ciebie każdy serwer który sie reklamuje nie jest warty zagrania?

To dalczego na mpcforum siedzisz? jesli tu sie serwery reklamują?

Weź sie zastanow co piszesz i nie rob spamu

Ja zagram..

To jest forum innego serwera Ali**2, pisanie ''NIE GRAJCIE TU WCHODZCIE NA VERTIE!!!!!!!!!!!!!!11111''

Opublikowano

To jest forum innego serwera Ali**2, pisanie ''NIE GRAJCIE TU WCHODZCIE NA VERTIE!!!!!!!!!!!!!!11111''

Ali**2 mialo swoje forum na Forgame.pl a dzial Ali**2 juz jest pare dni skasowany..

Wiec nie wiem jak mogl na ich forum napisać.. chociaż cuda sie zdarzają xD

Opublikowano

Dupy nie urywa serwer ... Bugi są niech trochę dopracują ten serwer :) Pozdrawiam

Hahah jakie bugi?-.-

Opublikowano

Dupy nie urywa serwer ... Bugi są niech trochę dopracują ten serwer :) Pozdrawiam

wszystkie bugi są natychmiastowo naprawiane ;>

Opublikowano

a strona nie dziala ;>

Jednemu dziala, jednemu nie bo przenoszą dnsy czy cos takie

Opublikowano

serwer spoko ale malo ludzi i niestety z takim expem to ja wole pograc na globalu...

zepek.png

PO CZYM ROZPOZNAC POLAKA NA PRIVIE? ZOBACZ:)

pliks.png

Opublikowano

Na serwerze gra się dobrze. Jest jeszcze pare niedopracowanych rzeczy ale administracja od razu to naprawia.

Opublikowano

A duzo ludzi gra?:D

bo nie otwiera sie mi strona to nie wiem ;x

Opublikowano

Taki fajny serwer. Zapowiadał się baardzo interesująco, ale teraz ma marne szanse żeby się wybić i zaistnieć. Wszystko przez zazdrość... Co z ludźmi się dzieje? Jak ktoś tylko się wybija to wszyscy mu podkładają nogi. Życzę wam powodzenia i wytrwałości bo jeśli za miesiąc zobacze was na "liście prywatnych serwerów Metin2" od razu zawitam :)

Opublikowano

Strona nie działa przez waszych providerow internetu .. nie odswiezyly listy dnsow musicie czekac.. nic na to nie poradze..

Serwer chodzi caly czas od startu ani jednego laga..

Zapraszam serdecznie

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Nie rozumiem stwierdzenia ,,są niedopracowania lub bugi ale Administracja od razu naprawia". Ludzie takie bugi i niedopracowania powinny być skasowane przed startem, nie wiem czy na prawde chcecie jak najszybciej wystartować i dać ludziom serwer, tylko czy z bugami się opłąca?, nie rozumiem też tej długiej bety. Czy gracze nie potrafią wykryć takowych błędów w grze?. A Może w tych czasach nie można im ufać ,bo ,, zostawią sobie bugi dla własnego użytku"? Jak dla mnie wypuszczanie na rynek prywatnych serwerów coś tak niedopracowanego jest czymś śmiesznym. Czyli teraz czekamy na jak znany nam scenariusz:

1. Przepraszamy ale serwer został wyłączony z powodu bugów, wracamy za 3 dni.

2. Niestety z powodu maszyny musimy przedłużyć przerwe na okres 1/2 tygodni.

3. Przykro nam to mówić, ale przez ataki oraz ciągle nowe bugi musimy zamknąć serwer.

Wybaczcie mi, ale już widziałem zbyt dużo serwerów żeby nie wiedzieć jak to się skończy.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Strona nie działa przez waszych providerow internetu .. nie odswiezyly listy dnsow musicie czekac.. nic na to nie poradze..

Zapraszam serdecznie

Dziwnę, że ja mogę się zalogować na strone/clienta a mój brat, który posiada takie same IP nie może się zalogować!, sprawdzałem to 10 razy

sygna.png

Opublikowano

Zapraszam serdecznie

Ile ludzi gra?

Opublikowano

Serwer fajny, gracze pomocni administracja spok ale nie rozumiem ne mogliście własnej strony zrobić? Wystarczy popatrzęc na screeny widać pana LayoS z dawnego Emperius radzę podmienić te screeny. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...