Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertia.com.pl [Dedyk]

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehhh szkoda , ze stracilem transfer na sciagniecie tego clienta ... , jak na moje juz po krzakach bedzie malo osob tu gralo , bo juz wszyscy stracili cierpliwosc , a Ci co tu czekaja i mysla , ze dzis go odpala moga isc spac , bo tak napewno sie nie stanie ;)

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lecicie sobie w kulki , tyle wam powiem . Strailiscie duzo graczy i to juz jest pewne start mail byc ponad 1 h temu ...

4uc581.jpg

Opublikowano

Japierdole neosy zjebane rozumiecie to ze jutro jest dzien roboczy ?? Idzie sie do pracy a ze wy macie po 12 lat i neosicie całą noc i wyzywacie na dodatek mnie. Jprd spotkal bym takiego jednego przed sobą to by po scianach latal az by mu kredki z sie posypały .

STARTUJCIE JUTRO JAK NORMALNI LUDZIE A NIE PO NOCACH. WSZYSTKO NIE JEST JESZCZE DOPRACOWANE CHCECIE ZNOWU FAIL START ? WTEDY MIELIBYSCIE 10 GRACZY W GODZINACCH SZCZYTU.

LOCZEKAJCIE DO JUTRA I WYSTARTUJCIE NORMALNIE A TE NEOSY CO PISZĄ ZE JAK DZIS SERWER NIE WYSTARTUJE TO NIE BEDA GRALI KŁAMIĄ :) ONI SĄ UZALEZNIENI OD TEJ GDRY I BEDA GRALI NAWET JAKBY WYSTARTOWAL ZA TYDZIEN.

STARTUJCIE JUTRO BEDZIE DOBRY SERWER

START DZIS OZNACZA ZLY SERWER ROBIONY DLA DZIECI BO CHYBA NIKT DOROSLY NIE BEDZIE DZIS W NOCY GRAL BO JUTRO DO PRACY TRZEBA ZAPIERDA**Ć.

NEOSKI IDZCIE SPAC BO WAM SIE JUZ W TYCH PUSTYCH GLOWKACH JEB*E OD TEGO METINA.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

up

Japierdole neosy zjebane rozumiecie to ze jutro jest dzien roboczy ?? Idzie sie do pracy a ze wy macie po 12 lat i neosicie całą noc i wyzywacie na dodatek mnie. Jprd spotkal bym takiego jednego przed sobą to by po scianach latal az by mu kredki z sie posypały .
STARTUJCIE JUTRO JAK NORMALNI LUDZIE A NIE PO NOCACH. WSZYSTKO NIE JEST JESZCZE DOPRACOWANE CHCECIE ZNOWU FAIL START ? WTEDY MIELIBYSCIE 10 GRACZY W GODZINACCH SZCZYTU.
LOCZEKAJCIE DO JUTRA I WYSTARTUJCIE NORMALNIE A TE NEOSY CO PISZĄ ZE JAK DZIS SERWER NIE WYSTARTUJE TO NIE BEDA GRALI KŁAMIĄ :) ONI SĄ UZALEZNIENI OD TEJ GDRY I BEDA GRALI NAWET JAKBY WYSTARTOWAL ZA TYDZIEN.

STARTUJCIE JUTRO BEDZIE DOBRY SERWER

START DZIS OZNACZA ZLY SERWER ROBIONY DLA DZIECI BO CHYBA NIKT DOROSLY NIE BEDZIE DZIS W NOCY GRAL BO JUTRO DO PRACY TRZEBA ZAPIERDA**Ć.

NEOSKI IDZCIE SPAC BO WAM SIE JUZ W TYCH PUSTYCH GLOWKACH JEB*E OD TEGO METINA.

widzac po tym co piszesz i jak to piszesz sam jestes jakims neoskiem

Opublikowano

hahaha nie no grubo kolejna strona zapewne "kradziona " lub za Frikoo xD na stronie xD ss Z Emperius czy jakos takhahahahah

Ciekawe jakie ma luki :D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Odezwały by się kur** mać te pajace i powiedziały czy coś z tego będzie, czy nie. Ja pier*** tak ciężko?

Opublikowano

SERWER BEDZIE NAJWCZESNIEJ JUTRO !

CIEZKO TO ZROZUMIEC ?

SORKI ZAPOMNIALEM ZE TU SĄ MARGINESY

* DLA TEPAKOW - SERWER WYSTARTUJE JUTRO PONIEWAZ JAKI SENS JEST ZEBY WYSTARTOWAL O 24 I ZALICZYL KOLEJNY FAIL ? NEOSKI POCZEKAJCIE DO JITRA NOC PIEKNA SZYBKO ZLECI.

START SERWERA JUTRO BEZ FAIL STARU. WYSTARTUJE W PELNI GOTOWY. NIE WIEM PO CH*J ONI PROBOWALI GO DZIS ODPALAC PRZEZTO STRACILI DUZO GRACZY ... MOGLI MNIE POSLUCHAC GŁUPCY.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

dajcie rooty bo patcher mi nie paczuje i blad podacz laczeniem...

zepek.png

PO CZYM ROZPOZNAC POLAKA NA PRIVIE? ZOBACZ:)

pliks.png

Opublikowano

http://vertia.com.pl/

Macie strona .. sorry za brak infa ale pracowalem ludzie nie moge robic wsyzstkiego naraz ...

Strona niektorym moze dzialac ! Niektorym chwilowo nie bedzie bo przekierowuje dnsy !

Przepraszamy za faila , ale od teraz juz bedzie tylko lepiej - przyrzekam.

Pozdrawiam.

xxxCiach-scan.LATKA JAK MASZ 1 CH TO WKLEJ TA LATKE

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Team ma wyjebka na tych ktorzy nie mogą zalozyc kont.

Start o tej godzinie to patologia... grają tylko dzieci bo dorosli wysypiaja sie na jutro do pracy.

Cieszcie sie neoski tym serwerem ile mozecie bo jutro on pada. :)

Hacked by Pro3oszcz.

Wgl. strona tego serwera to dwie strony nalozone na siebie robione na odpierdol.

Polecam kupno PD na 7 dni w Is za 70 zl :)

,, Serwer robiony dla graczy nie dla pieniedzy " POZDRO :) Ceny w IS wieksze od rozumu TEAMU.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Stronka działa - tak ... ale mi chodzi o clienta .. Pobrałem go chwilę po 22 , (jak serwer był off) i co ? Błąd podczas łączenia z serwerem nadal ... inni graja a my co ? ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...