Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertia.com.pl [Dedyk]

ScreamMyName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiechłę hardo, nie dość, że na grafice Kurlza to jeszcze na moich skryptach :(

1351279892-U721655.jpg
  • Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez jaj co się dzieje z dzisiajszymi serwami ... wszystko z gotowca nawet wam się nie chciało usuwać logo Emperiusa ze strony tylko je zasłoniliście... żenada + gra pewnie z 60 osób z tego co pamiętam ten licznik był podkręcany :)

Strona to 50% sukcesu, chwytliwa strona = zainteresowanie. A jak ktoś widzi kupioną bądz niedaj boże zaj*baną bez zgody autora( a chyba raczej tak jest bo wzmianki o Designerze czyli Kurlzu nie ma ), to nawet nie pobiera clienta.

58057433.jpg

Opublikowano

Gram se na tym serwie z godzinke i powiem, całkiem przyjemnie się gra :)

Polecam i zapraszam.

PS. Mogłoby grać więcej osób troszke ;d

Opublikowano

A wiec tak ,powiem tylko kilka slow i juz nigdy tu nie wchodze!

Serwer to jeden wielki FAKE! Administarcja wspomaga w grze osobom ktore zna.

8latek Konradd czyli glownego HA brat dostaje co sobie zarzyczy.. a wy sie meczycie by cos osiagnac..

Nawet dzisiejsze OX wygrala osoba ktora pisala wszystkie pytania -.- Od kiedy na serwer pisze zwyczajny gracz ktorego sie nie zna ?? Tak to tylko na Hamachi-.-

Wiec na prawde wam nie polecam SERWA! To nie zaden hejt-.- Wiec robcie co chcecie.. Zrodla sa prawdziwe-.-

KONKURS WYGRAL ´´LUKA´´ i to on pisal Pytania na OX : )

Opublikowano

A wiec tak ,powiem tylko kilka slow i juz nigdy tu nie wchodze!

Serwer to jeden wielki FAKE! Administarcja wspomaga w grze osobom ktore zna.

8latek Konradd czyli glownego HA brat dostaje co sobie zarzyczy.. a wy sie meczycie by cos osiagnac..

Nawet dzisiejsze OX wygrala osoba ktora pisala wszystkie pytania -.- Od kiedy na serwer pisze zwyczajny gracz ktorego sie nie zna ?? Tak to tylko na Hamachi-.-

Wiec na prawde wam nie polecam SERWA! To nie zaden hejt-.- Wiec robcie co chcecie.. Zrodla sa prawdziwe-.-

KONKURS WYGRAL ´´LUKA´´ i to on pisal Pytania na OX : )

Ok geniuszu widze ze wiesz wszystko co sie dzieje

1. Kondrad tak to brat technika i co z tego ? To ze jest technikiem odrazu wyklucza mu prawo posiadania brata ? - JEGO BRAT NIC NIE DOSTAŁ

2. Luka pisał pytania na oxa ? zes zajebal jak lysy w grzywe ... wygrał oxa i odrazu ze pisał ptyania ? To że jesteś zaglupi zeby go wygrac to nie nasza wina. - ale ok oxow juz nie bedziemy robic bo jasnie Pan znowu przegra.

3. Jesteś debilem ale to już pewnie wiesz.

4. Zrodła sa prawdziwe ? Ty jesteś zrodlem no naprawde wiarygodne.

Śmiechłę hardo, nie dość, że na grafice Kurlza to jeszcze na moich skryptach :(

skrypty to sobie chyba do painta napisales ..

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Ok geniuszu widze ze wiesz wszystko co sie dzieje

1. Kondrad tak to brat technika i co z tego ? To ze jest technikiem odrazu wyklucza mu prawo posiadania brata ? - JEGO BRAT NIC NIE DOSTAŁ

2. Luka pisał pytania na oxa ? zes zajebal jak lysy w grzywe ... wygrał oxa i odrazu ze pisał ptyania ? To że jesteś zaglupi zeby go wygrac to nie nasza wina. - ale ok oxow juz nie bedziemy robic bo jasnie Pan znowu przegra.

skrypty to sobie chyba do painta napisales ..

Udowodnić?

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Teraz Cie chyba bardziej uswiaomie.. bo chyba duzo nie wiesz.. i zrobie dla Cb ten wyjatek i Ci jeszcze odpisze ,tak zebys juz nie mial co pisac.

1.

Kondrad tak to brat technika i co z tego ?

- No widzisz ,nie trzeba nic juz wiecej na ten temat pisac.

To ze jest technikiem odrazu wyklucza mu prawo posiadania brata ? - JEGO BRAT NIC NIE DOSTAŁ

Nie napisalem takiego czegos wiec te pytanie twoje jest nic nie znaczace : )

Po pierwsze skoro jak juz wiedzialem ze Luka pisze OX ,to juz nawet nie wchodzilem bo to tylko byla by strata czasu.

Po drugie glupikiem mozesz nazwac tylko sb ,piszac takie bzdury..

Jestem wariatem ,ale jak juz chcesz mnie nazwac debilem to czemu by nie. Wlasnie widac po twojej pisowni jaki typ trzymasz :) Siwy od zawsze klamca..

Zrodla same przychodza ,wiec nie ma co szukac. Zawsze sie ktos pochwali ,a potem zmienia to co powiedzial probujac cos odkrecic haha

Wiec bajeczek nie wkrecaj :)

Opublikowano

Nie polecam serwera, wielkie dno.

ScreamMyName@ nagroda za OX 400 zlotych monet i Kamyczek co robi skile na P i na dodatek 3x ?

Moim zdaniem to troszeczkę za dużo. Dołączę do Vesoxa@ bo też trochę usłyszałem, nie tylko od niego.

Taki Luka biega se z WH nie raz go widziałem i co nie dostanie Bana bo go znasz? :)

Jeszcze raz odpowiadam NIE POLECAM.

Opublikowano

Jeb*ać hejterow !

Po pierwsze po co ten brat technika mialby wygrywac ox jak według ciebie on moze zapytac brata i ma wszystko no nie ?

Wiec nie wiem jaki sens jest w tym zeby on zgarną nagrode za 1 miejsce w ox.

Po drugie to co ty piszesz to jest wlasnie FAKE.

Po trzecie wymyslasz nie stworzone historie zeby odciągnąć ludzi od tego serwera.

Po czwarte serwer jest zajebisty ;) i zapraszamy wszystkich

CZESTE EVENTY ( SERWER STOI 1 DZIEN , A JUZ BYŁA MASA EVENTOW

JEST MOC !

SERWER PERFEKCYJNIE WYKONANY !

-0 BUGOW

-0 LAGOW

NIE PATRZCIE CO PISZA HEJTERZY ( TO JEST KONKURENCJA I DLATEGO HEJTUJA TEN SERWER )

ZAPRASZAM ZAPRASZAM ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER

strona główna - vertia.com.pl

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Nie polecam serwera, wielkie dno.

ScreamMyName@ nagroda za OX 400 zlotych monet i Kamyczek co robi skile na P i na dodatek 3x ?

Moim zdaniem to troszeczkę za dużo. Dołączę do Vesoxa@ bo też trochę usłyszałem, nie tylko od niego.

Taki Luka biega se z WH nie raz go widziałem i co nie dostanie Bana bo go znasz? :)

Jeszcze raz odpowiadam NIE POLECAM.

Nagraj, wyślij i wtedy gadaj. Bo napisać każdy może, że ta i ta osoba ma WH, bana nie dostaje. A gdzie dowody?

Jeżeli faktycznie będzie taka sytuacja, iż ktoś ma tutaj 'specjalne dodatki' to sama zrezygnuję z gry, aczkolwiek na razie tylko z plotkami spotkałam się.

Co do złotych monet, nie pamiętam jakie były nagrody, bo nie wygrałam wszystkich, aczkolwiek na pewno było 50 x Szkatułki Verti, Kamień Duchowy [daje skill na P], pieczęć Tygrysa na 5h, szkatułka kostiumu. Znajomy wygrał kolejną rundę i dostał 40 złotych monet.

Na serwer w dalszym ciągu zapraszam i polecam, bardzo fajna mapka {Wieża Orków, fajne pieczęcie są} ;d

Opublikowano

Czyli przez 1 głupi ox ludzie maja skille P i mase monet? Po prostu swietnie. Nie wiedziałem ze taki ox ma byc 0 info

Opublikowano

Czyli przez 1 głupi ox ludzie maja skille P i mase monet? Po prostu swietnie. Nie wiedziałem ze taki ox ma byc 0 info

OX nie zawsze są zapowiadane, zwłaszcza, że nie ma forum. Też mi znajomy powiedział, że OX jest, więc poszłam.

40 monet to masa? Z nich masz w sumie tylko Marmury błogo. [5 bonusów] i Zwój egz. :P

Nie było Ciebie to trudno, i tak nie wszyscy wygrali, sama nie wygrałam paru itemów. Ale pewno będą jeszcze inne OX i eventy, więc nadrobisz :)

Opublikowano

a ja Zagram :DD tylko ktos musi mi dac unbana na ts plosie :DDDD O_O nie mozna sie zalogowac? dlaczego?

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

nie nie tylko u ciebie cos padlo im :((( smutamy wszysycy ale ja czekam dalej na odpowiedz czy dostane unbana :P?

a od teraz ma byc tylko lepiej :D takie chodza plotki :P

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

jak tak dalej pójdzie to serwery hamachi będą mieć więcej ludzi od waszego serwera

coś czuje że sobie nikt nie pogra na tym serwie , więcej czasu off niż on

"Przepraszamy za faila , ale od teraz juz bedzie tylko lepiej - przyrzekam."

xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

niestety ale tak jest jak zabierają się za to osoby ze zbyt niskim poziomem umiejętności i zatrudniają techników którzy jak widać nic nie dają bo serwer jest tak jakby to powiedzieć 1h/24h

godzina grania 23 godziny napraw bo godzinie gry :-)

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Jak nie ogarniecie sie ze spamem to wam nie otworze prezentacji . Prezke otworze gdy kazdy kto zlamal regulamin dostanie kary :)

@edit Prezentacje otwieram gdy zobacze jakis spam to prezentacja nigdy nie zostanie otwarta

Opublikowano

da ktos link do klienta bo chce na serwa zawitac ale klient pobiera sie z predkoscia masakryczna ..

Życie na krawędzi <3

p0x.png

Opublikowano

To hard a za ox dostaje sie kamole co daje skill na p ;D Co do serwa chujowy i nie polecam bo sa na nim przekrety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...