Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 [DE]

Nersu

Shiro2  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no bez jaj. Mogli by to naprawić. Skoro serwer ma ponad 2000graczy to spodziewałem się zajebistej administracji, która wszystko szybko ogarnia...

Opublikowano

Ach jak fajnie serwer dalej nie działa jprd ;/

gmhq5mn.png

Opublikowano

Albo serwer zajebiście pierdolnął na cycki, albo nie wiem... Specjalnie pospałem dłużej, żebym nie musiał czekać - wchodzę na stronę - dalej nie działa...

Ale pomyślcie: wczoraj biuro obsługiwało ich dosyć mozolnie bo była niedziela, dziś poniedziałek i pewnie dziś to naprawią jak obsługa będzie musiała zapierdalać - bo team wczoraj pisał, że napisał do obsługi dedyka, ale jest niedziela i nie są zbyt chętni do pomocy.

cycki.

Opublikowano

Nie no bez jaj. Mogli by to naprawić. Skoro serwer ma ponad 2000graczy to spodziewałem się zajebistej administracji, która wszystko szybko ogarnia...

Spokojnie marx ^^ Przecież niedziela wczoraj była , dzisiaj na 100% powinno ruszyć . Wiesz jeszcze muszą sprawdzić czy wszystko jest w porządku bo chyba niechciałbyś , żeby server odpalili i coś padło i znowu przerwa no nie?

Jak już wcześniej pisałem zapraszam na chat http://www.xat.com/UnionSquad

Opublikowano

Od startu serwera do dnia wczorajszego nie zanotowano jeszcze ani jednej cofki, padających channeli czy zawieszonego logowania. Pomijając już fakt, że z początku byli bez przerwy atakowani. Konkurencja robiła dosłownie wszystko, aby utrudnić im życie. Jaki nasuwa się z tego wniosek? A no taki, że to serwerownia ma kłopoty, a nie administracja serwera Shiro2. Dziś mamy dzień powszedni także wszystko powinno wrócić do normy.

Opublikowano

Miejmy taką nadzieję. ;) Mógłby ktoś mi dać linka do aktualnego klienta? Bo już się pogubiłem... Mam starą wersję, wkleiłem do niej tego nowego patchera i przy końcu patchowania wyskakuje mi błąd i nie działa nic. Prosiłbym o linka do klienta, w którym jest już patcher i wgl. :D

Opublikowano

Miejmy taką nadzieję. ;) Mógłby ktoś mi dać linka do aktualnego klienta? Bo już się pogubiłem... Mam starą wersję, wkleiłem do niej tego nowego patchera i przy końcu patchowania wyskakuje mi błąd i nie działa nic. Prosiłbym o linka do klienta, w którym jest już patcher i wgl. :D

Patcher nie działa, ponieważ serwer off.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

http://www.multiupload.nl/LFTG0B5F7N
http://uploaded.net/file/a44cx92y

Działa już czy nie??

nie.

cycki.

Opublikowano

Coś ty. Nie działa... Nie wiem co z tą serwerownią czy co oni tam mają za problemy. Ale wychodzi na to, że mają to w dupie...

Opublikowano

Stronka narazie odpalona jest w trybie offline.

Którego clienta pobierać, tego ze strony ( 1,11 Gb ) czy tego co podany kilka postów wyżej ( 755 Mb )

żeby nie spalić i nie pobierać drugi raz :D

Opublikowano

Którego clienta pobierać, tego ze strony ( 1,11 Gb ) czy tego co podany kilka postów wyżej ( 755 Mb )

Najnowszy jest ten o wadze 1,11 GB.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Ten co ma 1.11gb jest najnowszy, więc tego pobieraj.

Opublikowano

Najnowszy jest ten o wadze 1,11 GB.

Ten co ma 1.11gb jest najnowszy, więc tego pobieraj.

Dzięki, miałbym jeszcze jedno pytanie.

W którym królestwie najwięcej polaków gra??

Opublikowano

Dzięki, miałbym jeszcze jedno pytanie.

W którym królestwie najwięcej polaków gra??

Chunjo :) Zapraszam do gildii - UnionSquad, obecnie 19 osób.

@down

Do mnie się zgłoś : DevilsNight, bądź jak zauważysz w Chunjo kogoś z polską flagą i nazwą gildi UnionSquad. Każdy ma prawa do zapraszania :) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...