Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsze upodobania dziewczyn

Messor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, żyjemy w takich czasach, że bez pieniędzy nie ma niczego.

Może kiedyś się to zmieni...lecz na razie jest tak jak jest.

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Ale właśnie co podoba im się w tym wyglądzie? To, że ten wygląd im się podoba to wiem, tylko pytanie brzmi: "dlaczego"? 2.Są odważni, bo mają bogatych rodziców i niczym się nie przejmuj, bo jakby co, to pieniądze przecież wszystko załatwią.Smuci mnie też to, że ludzie tego typu łapią w swoje lewackie szpony normalne dziewczyny i robią im sieke z mózgu...

maja bogatych bo ich rodzice na to zapracowali nikt im nie dał tak samo twoi tez moga sie dorobic takich pieniedzy :) wiec w czym problem ?

a to ze nie masz tyle kasy co inni miej pretensje to rodzicow a nie do ludzi w rurkach

Opublikowano

Niestety, żyjemy w takich czasach, że bez pieniędzy nie ma niczego.

Może kiedyś się to zmieni...lecz na razie jest tak jak jest.

To nie znaczy, że mamy oceniać ludzi po tym czy mają spodnie za 200 zł czy 50. :)

Mnie generalnie nie krecą typki w rurkach itd. Ja juz rzygam tymi 'hipsterami'. ;x Ale wiem, że duzo dziewczyn na to leci, niestety.

Opublikowano

maja bogatych bo ich rodzice na to zapracowali nikt im nie dał tak samo twoi tez moga sie dorobic takich pieniedzy :) wiec w czym problem ?

a to ze nie masz tyle kasy co inni miej pretensje to rodzicow a nie do ludzi w rurkach

Mam kumpla, który ma bogatych rodziców, a nie poprosi ich w życiu o takie rzeczy. Wniosek? - Jest normalny i szanuje swoich rodziców, dlatego ich nie wykorzystuje.

Nie mówię, że rodzice kasy mu nie dają. Ale nie przepierdala tego na takie gówna.

graphic.png

Opublikowano

Rany boskie, co za różnica kto w co się ubiera.

Jak mu wygodnie w rurkach to niech sobie w nich chodzi...

Faktem jest, że z tej mody się wyrasta, bo jakoś chyba jeszcze nigdy nie widziałam dorosłego mężczyzny z dzieckiem i żoną właśnie w rureczkach i różowej koszuleczce+modne buciki.

Taka moda to panuje w gimnazjum i średniej, potem facet obrasta włosem i zdaje sobie sprawę, że dorosła kobieta nie poleci na faceta, który spędza więcej czasu w sklepie z ciuchami niż ona.

Powiem na swoim przykładzie, kiedyś jak byłam o wiele młodsza to podobali mi się faceci o gładkiej skórze i wypindrzonych twarzyczkach jak jakaś lala, a teraz zdecydowanie wolę faceta co wygląda jak facet B)

58815786.jpg

Opublikowano

Praktykach. Zawodówka? Podobny poziom...

Po pierwsze, nie używaj terminu "tolerancja" bo nawet nie rozumiesz tego słowa. Dziękuje :)

Po drugie. Na co te ciągłe obelgi? Widzę, że cofamy się do czasów kamienia łupanego :)

"On nam się nie podoba, wpierdol."

"Dlaczego dziewczyny lecą na nich a nie na nas? Omg why ;_;?"

Trzeba pokazać swoją dominację w stadzie. Niech się "pedałkom" nie wydaje to tamto bo przyjdę i zrobię z nim porządek, całkowicie bez powodu.

Technikum niedoinformowany panie Rydy. Ja również pozdrawiam.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

po prostu im się to podoba taka Moda :)

a to że koleś śmiga w rurkach czy różowej koszuli nie znaczy ze jest gejem czy wyglada jak pedal

was to boli bo stac ich na ciuchy po 500-1000zł a was nie i dlatego szukacie zaczepki zeby ich osmieszyc

i jeszcze jedno

kto powiedział że faceci w rurkach nie potrafią się bić ?

ogolicie leb na lyso ubierzecie dresy z krokiem po kolana włączycie "RPK" itp zaczniecie się wozic po mieście szkole i myslicie ze jesteście w czymś lepsi ?

u nas w szkole był wlasnie taki jak "wy" co obrażają ludzi w rurkach

dostał wpierdo* od pewnego typa (właśnie w rurkach) i od 3 miechów do szkoły nie chodzi wstydzi się ze taki kozak a poskładał go koleś w rurkach :)

Mylisz fakty kolego. Cena ciuchów nikogo tutaj nie boli, a ich wygląd i moda na nie. Czy ktoś nabija się z ludzi chodzących w szerokich jeansach kosztujących po 300-400 złotych? Nie, nikt tego nie robi. Wydaje mi się, że nerwowość ludzi na taki wygląd mężczyzn pochodzi od tego, że ludziom o jeszcze nie skrzywionym toku rozumowania działa na nerwy upadek ich rasy xD

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Ogólnie to dla mnie beka z tego, że ocenia się kogoś po tym, jak się ubiera. To po pierwsze. Po drugie: wolałabym takiego w rurkach, co na desce po rynku śmiga niż dresa, który stoi pod bramą z browarem, a co słowo to 'ku*wa'. W ogóle zastanawiam się, jak nisko trzeba upaść, aby powiedzieć o kimś złe słowo tylko i wyłącznie dlatego, że nosi ciuchy, które nam nie przypadły do gustu. Porażka.

Opublikowano

Jedno, to wszystko ich wzbogaca i stają się "bardziej pszystojni"

To wszystko.

Sam tego nie znoszę i j**ie że ktoś patrzy na ciuchy coś co można zrobić niż na "prawdziwość"

P.S:B.R.O żądzi

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ogólnie to dla mnie beka z tego, że ocenia się kogoś po tym, jak się ubiera. To po pierwsze. Po drugie: wolałabym takiego w rurkach, co na desce po rynku śmiga niż dresa, który stoi pod bramą z browarem, a co słowo to 'ku*wa'. W ogóle zastanawiam się, jak nisko trzeba upaść, aby powiedzieć o kimś złe słowo tylko i wyłącznie dlatego, że nosi ciuchy, które nam nie przypadły do gustu. Porażka.

Też tego nie rozumiem. To jest po prostu zazdrość, że laski na kogoś lecą, a na niego nie. Kurwa takie coś jak w gimbazie wiem bo sam chodzę :D.Sam śmigam w dresach i nikt nigdy nic mi nie powiedział. To są stereotypy tylko ludzie bez własnego zdania się nimi kierują. Byłem dzisiaj na jasnej górze i ministrant pomagał księdzu (Był już po mszy czy coś) w czymś i był w dresach i nikt mu nic nie powiedział. Bo liczy się charakter, a nie w co się ubierasz i jakiej firmy. Kurwa, a dziewczyn nikt się nie czepia w co się ubierają jak dla mnie jak najbardziej sexownie, jest na co patrzeć i ok :D

Opublikowano

Śmieszne są niektóre tutaj argumenty. Jak już się skrytykuje to najeżdżacie, że dres lub przeciwnik homo. Ludzie, mężczyzna ma wyglądać jak mężczyzna. Koszula koszulą, trampki trampkami bo dawniej były modne i są uniwersalne. Ale fenomen rurek, czy nawet ogolonych nóg u faceta? Większość tych chłopaków wygląda jakby miała jaja powiązane... Wracając do tematu, dziewczyna nie lecą na to jak chodzisz ubrany tylko na to, co oferujesz sobą.

@Joseito

Nawet pływacy golą wszędzie, gdzie tylko mogą... Sportowiec sportowcem, ale mi chodziło "zwykłego chłopaka". ;)

Opublikowano

Same przykłady ,że dres to od razu rpk, rychu, peja, dziwki rapsy to moje życie nie ? Taki jest tok rozumowania w większości was ,ale też są normlani ludzie ,którzy normlanie się zachowują. Pedałów w rurkach powinno się leczyć i tyle w temacie.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Śmieszne są niektóre tutaj argumenty. Jak już się skrytykuje to najeżdżacie, że dres lub przeciwnik homo. Ludzie, mężczyzna ma wyglądać jak mężczyzna. Koszula koszulą, trampki trampkami bo dawniej były modne i są uniwersalne. Ale fenomen rurek, czy nawet ogolonych nóg u faceta? Większość tych chłopaków wygląda jakby miała jaja powiązane... Wracając do tematu, dziewczyna nie lecą na to jak chodzisz ubrany tylko na to, co oferujesz sobą.

Co oferujesz sobą ? Haha

Proszę Cię teraz dziewczyna woli jak facet jest chujem niż dżentelmenem,może nie wszystkie ale większość.

Opublikowano

lol nie musisz być ani dresem ani żadnym homo niektórzy po prostu ubierają sie normalnie w dżinsy itd.

ale jeśli chodzi o dresa i vansy itd. to wolałbym być dresem niż jakimś pojebem który sie wzoruje na tych skejtach czy gwiazdeczkach

xxxxxxx

Opublikowano

Co oferujesz sobą ? Haha

Proszę Cię teraz dziewczyna woli jak facet jest chujem niż dżentelmenem,może nie wszystkie ale większość.

Koleżanek nie masz czy może dziewczyny? A może jedno i drugie. :rolleyes: Jeżeli nie potrafisz zainteresować dziewczyny, to w wtedy masz problem i się pytasz. Polecam wyjść "na głęboką wodę" i przekonasz się o czym pisałem.

Opublikowano

Robię ten temat, żeby poruszyć pewien problem, który obserwuję już od dłuższego czasu.Dlaczego dzisiaj dziewczynom podobają się chłopaki ubrane w jakieś kolorowe koszule w kartę, fullcapy, snapy, nie snapy inne dziwne czapki, vansy, conversy, chudzi niscy i przede wszystkim sluchajacy pseudo rapu typu b.r.o, Pezet czy coś takiego.Co dziewczynom w tym imponuje? I to nie tylko w gimbazie, u mnie w mieście przechadzajac się po galerii można zobaczyć, że co 2 chłopak chodzi tak ubrany i w okół niego kręci się pełno napalonych lasek.Ja tego kompletnie nie rozumiem.

Spierdalaj od Pezeta, jeśli twierdzisz że to jest "pseudo" rap...

Co do tematu to zawsze powtarzam jedno:

Ja w różowym swetrze nadal będę mężczyzną

A pizda ze złotą ketą nadal jest pizdą

Sokół

Nie rozumiem tego całego "ulegania" modzie... po prostu kurwa niektórzy nie powinni wychodzić z domu bo się kreują na kolorowych chłopczyków, po prostu są pewne granice i toleruję to ale nie akceptuje tego bo po prostu uważam to za pojebane. Z tego wszystkiego to najlepsze są rurki... do jednych pasują, a do drugich nie i ci drudzy na siłę chcą pokazać to że tak kurwa nie jest, debile.

ELO!

Opublikowano

ludzie! dla was(dla mnie też) normalny ubiór to jeansy, bluza a dla innego rurki, koszula a dla jeszcze jednego dres

ta dyskusja oznacza tylko jedno-żal ci d*pe ściska bo one lecą na innego

1367580920-U384748.png
Opublikowano

tak na wstępie to ponad połowę osób wypowiadających się w tym temacie odsyłam do mojego avatara i żegnam.

ja to mysle, że się ubiera tak, żeby podobać sie sobie, a nie dresik dla szpanu przed "dzielnio" albo rurki dla szpanu przed "pokemonkami" będe się ubierał jak będe chciał, a wam nic do tego, troche tolerancji.

btw. co do tematu, jeśli 'upodobania' wzorujesz na dziewczynkach z gimbazy to mysle, ze temat się wyczerpał xD.

Opublikowano

Wy rurki, inni Dresy, hah a ja wiecznie zapierdalam w Jeansach, to jest dopiero styl wolno amerykański ^^ Kulturalnie koszula (nie w kratę jak wieśniak), albo jakaś normalna koszulka, bluza, bez czapai tylko okularki, buty jakieś z targu za 50 zł, albo zjechane Air Maxy i tak się żyje wpizdu... Widzicie ja skromnie żyje (taki przykład podaje wam) i nie wymagam od życia jakiś bajerów, czy pseudo skejtowskich sprzętów, bo po co mi to ? Pomoże mi to żyć lepiej ? Nie sądzę... Wracając do mojego "stroju" cieszę się że jak idę przez ulicę to nie przyciągam uwagi większości osób, w zasadzie to pewien mały %, dodatkowym +'em jest to że "laski" sobie przez takie coś nie znajdę, nie chcę nawet..."Sama mnie znajdzie". To już jest faza znaczy temat dla oporowych, najczęściej "tacy" u mnie w Radomiu to lecą do słonecznej i na wejście mają te..5 nr'ów..Hah, brutalna jest rzeczywistość dziewczyny przeginają w "wybieraniu" panów, zamiast takich co ich obronią, to biorą takich co tylko się lansują, albo ich zaliczą i znikają...stryczek tylko dla takich ;) - Oczywiście "my" nie jesteśmy lepsi, nie chronię tej strony frontu, mówię co widzę, ja mam swój tok myślenia co do tego, jest i obszerny, no i brutalny ;) Dziękuje i pozdrawiam tych co do końca wytrwali.

Never come back.

Opublikowano

Wiedz sobie jedno , że jeśli jakiś chłopak jest kolarzem to goli sobie nogi , na czasówce jest to 10 sekund. Wydaje się ,że mało ale Ci co uprawiają kolarstwo zawodowo wiedzą co to jest :)

Co do tych kłótni dziwię się po co wy się tak kłócicie. Każdy ma prawo do życia i do postępowania tak jak chce ( no chyba że kogoś zabije czy coś :D ). Ktoś nosi rurki i od razu słychać , pedał , gej ... Po pierwsze połowa z was chyba nie wie kto to gej :) , jeśli chłopak który idzie w rurkach z dziewczyną i wy nazywacie go gejem :) , to znaczy że chyba nie opanowaliście tej definicji. Osobiście ja chodzę w rurkach , koszulach , trampkach , fullcap ... nie po to by przypodobać się ''dupom'' ale temu bo lubię ( Mam dziewczynę więc pedałem ni gejem nie jestem ) , wole być ubrany schludnie i elegancko , niż w adidasach z błota , spodnie zwisają jak by miał nasrane z miesiąca i od dwóch lat te same. Idzie po ulicy grupa J.P , myślą że popatrzą się na ciebie arogancko , ty popatrzysz się na nich i oni wychodzą z tekstem '' Co się gapisz kurwa '' bądź '' Chcesz wpierdol ? '' do tego jeszcze idą i piją to piwsko , palą zioła i myślą że są koxami , z szkoły ich powyrzucali za bójki i co taki w życiu osiągnie ? Nic.

Pozdrawiam wszystkich :)

u6pv.jpg

Opublikowano

Dla mnie koszula w krate i full cap jest spoko ale rurki już nie.Facet wtedy wygląda nieładnie.Nie wiem co sie w tym dziewczyną podoba.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Dziewczyny zachowują się teraz jak pie*****e materialistki . Dla nich liczy się tylko chłopak, który jest od góry do dołu ubrany w Cropp czy House. Albo blachary :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...