Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsze upodobania dziewczyn

Messor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Źle mówisz... Dziewczynki patrzą teraz na debili, musisz robić z siebie idiotę by któraś cię chciała...

Ja byłem dla jednej takiej miły i kochany i ogólnie cacy, na koniec mnie wychujała i poszła do gościa który ją zaczepiał i wkurwiał...

Nie rozumiem, kiedyś dla kobiet liczył się szacunek itp. Wiadomo trzebabyło być Gentlemanem... a teraz?

Musisz wkurwiać i zaczepiać by zwrócić na siebie uwagę dziewczyny...

Mam kolege który każdą dziewczynę przezywa,"Małe cycki", albo "Duże cycki" i wulgarnie się do nich odzywa i ma powodzenie jak chuj...

A znam też takich którzy są spoko, kulturalni i takich nikt nie chce, ja taki właśnie jestem

Zajrzyj na bloga -> Click

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie szczerze to Jebie kto w czym chodzi.Ja ubieram sie normalnie jakieś dżinsy bluza z kapturem czasami czapke z daszkiem założe.Mam jednego kolege co ubiera się jak "Pedał" ale jest całkiem spoko i wpierdolić też ładnie potrafi.Ja tam do nikogo nic nie mam.

imetin_logo.png

Opublikowano

Te od pezeta to sie odtyryntaj :D Lubie go :)

Tak jak UP, mam kolege ktory ubiera sie jak " pedalek " koszukla w
kratke wlosy na szpic, trampki i rurki, ale wipierdolic tez ladnie
potrafi :D

Tez mnie to nieco denerwuje, co one w
takich dupkach widza... O ladnie sie ubiera ( trampki za 10 zl i koszula
za 70 + jakis zemyk za 2 zl na reke )

I tak 90% dup pewnie leci na takich jak bimber bo z naszego punktu widzenia ubiera sie jak " pedalek "

Opublikowano

Źle mówisz... Dziewczynki patrzą teraz na debili, musisz robić z siebie idiotę by któraś cię chciała...

Ja byłem dla jednej takiej miły i kochany i ogólnie cacy, na koniec mnie wychujała i poszła do gościa który ją zaczepiał i wkurwiał...

Nie rozumiem, kiedyś dla kobiet liczył się szacunek itp. Wiadomo trzebabyło być Gentlemanem... a teraz?

Musisz wkurwiać i zaczepiać by zwrócić na siebie uwagę dziewczyny...

Mam kolege który każdą dziewczynę przezywa,"Małe cycki", albo "Duże cycki" i wulgarnie się do nich odzywa i ma powodzenie jak chuj...

A znam też takich którzy są spoko, kulturalni i takich nikt nie chce, ja taki właśnie jestem

Kolega trafił w sedno. Dużo prawdy. Kiedyś nie dość, że mężczyzna porządnie się ubierał to reprezentował też pewne wartości oraz sposób zachowania. Nie robił z siebie kretyna. Oczywiście nie mylić z byciem zabawnym, bo to akurat jest w porządku jeśli potrafisz znajomych rozbawić jakimś np. tekstem. Jednak prawdą jest też, że dziewczyny czy też już kobiety ostatnimi laty wybierają facetów, którzy nie mają do nich szacunku, szybko są w stanie zmienić je sobie na inne. Naprawdę ogromne gratulacje dla tych kolegów, którzy trafili porządne dziewczyny, które doceniają każdą drobną rzecz jaką facet postara się dla nich zrobić. Pozdrowienia dla moich 3 byłych, które były takimi szmaciurami, szkoda,że tego nie przeczytają.

Obojętne czy ktoś lubi rap i Firme, te kawałki mówią wszystko :) Pozdrowienia dla Dobrych Dziewczyn

Opublikowano

Ja tam nic nie mam do dziewczyn i ich upodobań każda ma inne upodobania jedna lubi czarnoskórego inna pakera a inna normalnego chłopaka ;),to zależy od gustu, ale w tym wieku to tylko "przelecieć, urodzić dziecko, zostawić/porzucić oddać dziecko"

BTW.

Jak Chłopak zdradzi dziewczynę to nic się nie stało błąd itd

Ale gdy dziewczyna zdradzi chłopaka jest "kurwą, dziwką,suką" i różne takie najgorsze i na dodatek chłopaki piszą na nie teksty takie jak @up podał.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ja tam nic nie mam do dziewczyn i ich upodobań każda ma inne upodobania jedna lubi czarnoskórego inna pakera a inna normalnego chłopaka ;),to zależy od gustu, ale w tym wieku to tylko "przelecieć, urodzić dziecko, zostawić/porzucić oddać dziecko"

BTW.

Jak Chłopak zdradzi dziewczynę to nic się nie stało błąd itd

Ale gdy dziewczyna zdradzi chłopaka jest "kurwą, dziwką,suką" i różne takie najgorsze i na dodatek chłopaki piszą na nie teksty takie jak @up podał.

Przeczytaj co napisałem ja i kolega UniBag, którego cytowałem. W tej chwili kobiety wybierają takich, którzy nimi pierdolną jak się nimi znudzą. Niestety i o tym są te dwa kawałki które podałem. A dla mnie facet, który sprawia kobiecie jakiekolwiek cierpienie zasługuje na porządny wpierdol.

Opublikowano

Ja sądze, że to nie jest sprawa ubioru, tylko zachowania tych dzieciaków. Sam lubię się ubrać w jakiś konkretny sposób, ale trzeba się umieć zachować. Jak widzę takie osoby, w rurkach, kroku po kolana, lansi się full capem i podchodzi do dziewczyny z mordą "siemanko" i z nią zbija "grabe" to mam dziwne odczucie. Gdzie resztki kultury do cholery? Najgorsze jest to, że nie wszyscy widzą te problemy i za mało osób szanuje się wzajemnie..

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Czyli według Was każdy Punk, Rockstar to pedał? Haha, bez kitu.. Macie nędzne życie, nie macie lasek i dlatego tak gadacie.. Kuźwa znawcy sie znaleźli -15 lat.. Sami byście strzała dostali i z płaczemm lecieli..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Czyli według Was każdy Punk, Rockstar to pedał? Haha, bez kitu.. Macie nędzne życie, nie macie lasek i dlatego tak gadacie.. Kuźwa znawcy sie znaleźli -15 lat.. Sami byście strzała dostali i z płaczemm lecieli..

nie my mówimy o rurkowiczach ,

Od kogo , od patyczaka szczała ?

Jak by mnie uderzył to by się wpół złamał

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Powiedziałem, że nie widze u takich osób szacunku, bo jest różnica, jak ktoś się na coś godzi, a jest różncia, jak z jednym chłopakiem dziewczyna normalnie gada, a z drugim już inaczej, bo traktuje ją jak zwykłego ziomka spod bloku ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Powiedziałem, że nie widze u takich osób szacunku, bo jest różnica, jak ktoś się na coś godzi, a jest różncia, jak z jednym chłopakiem dziewczyna normalnie gada, a z drugim już inaczej, bo traktuje ją jak zwykłego ziomka spod bloku ;)

Skoro ona na to pozwala to na ch*j sie wpieprzać ?

nie my mówimy o rurkowiczach ,

Od kogo , od patyczaka szczała ?

Jak by mnie uderzył to by się wpół złamał

Punki i "rockowcy" też noszą rurki i co ? Patrzcie na siebie, a nie na innych . .

Opublikowano

Teraz wszędzie znajdziesz pustą laski ,które lecą do tych co mają rurki za 200zł. Dla mnie pedał w rurkach zawsze będzie pizdą.

a ty kim jesteś ? ubogi bachor który zazdrości powodzenia u dziewczyn

oni pizdy ty menel ciuchy na wagę z bazaru

Opublikowano

a ty kim jesteś ? ubogi bachor który zazdrości powodzenia u dziewczyn

oni pizdy ty menel ciuchy na wagę z bazaru

powodzenia ?

dziewczyny mają pociąg do dziewczyn to każdy wie .

i dodam Trafił swój na swego .

Jeśli wspominasz o ciuchach na wagę to z pewnością sam je nosisz .

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

@ProjectX wypierdalaj, nawet nie wiesz o czym dyskutujemy, spamujesz tylko i wyzywasz innych, nie wiesz dlaczego dziewczyną się to podoba, to się nie wypowiadaj.Poleciał już raport.

No wybacz, ale to ja w tym temacie potępiam pedalstwo, a ty je bronisz, więc za nim coś napiszesz lub powiesz,, to się zastanów nad tym.

Znaczy dla mnie ubiór, który opisałem w moim 1 poście jest nie tyle co pedalski co nięmęski, to potem ludzie zaczeli pisać o pedałach itd.

Opublikowano

Pies cie jebał cwelu, raporta se w odbyt wsadz pedale

Również potępiam pedalstwo, a ubieranie se tak jak komuś podoba pedalsstwem nie jest.. Jak już to jakiś makijaż albo już naprawde przesadza sie z ubieraniem, a nie o takie pierdoły.. Wy macie zryte mordy ze widzicie naokoło poedałów..

Skoro koleś ma laske to pedałem nie jest tak? Skoro on ma laske a Ty NIE, to widocznie jesteś ch**owy i wyzywasz od pedałów. Sami sie zastanówcie nad sobą..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...