Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsze upodobania dziewczyn

Messor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziewczyny dzielą się na dwa typy. Pierwsze wolą umięśnionych a drugie pedałów :)

Rozczaruje Cię, umięśnieni mężczyźni też są gejami.

Opublikowano

Dziewczyny dzielą się na dwa typy. Pierwsze wolą umięśnionych a drugie pedałów :)

Serious? Pedał ma dziewczynę? Czy ciebie nie edukowano, kto to jest PEDAŁ? Najwidoczniej masz jakieś zaburzenia.

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

@up nie płacz,chodzi mi o takich w rurkach,vansach,grzyweczką z nogami chudszymi od jego mamy.

Bycie gejem/pedałem/homoseksualistą nie zależy od ubioru, tylko od popędu do tej samej płci, czyt. PŁCI MĘSKIEJ.

Najlepiej zapisz się na zajęcia z biologii, w gimnazjum takie rzeczy się bierze.

Opublikowano

Bycie gejem/pedałem/homoseksualistą nie zależy od ubioru, tylko od popędu do tej samej płci, czyt. PŁCI MĘSKIEJ.

Najlepiej zapisz się na zajęcia z biologii, w gimnazjum takie rzeczy się bierze.

To może ja Cię teraz uświadomię. Rożnica między GEJ, a PEDAŁ jest ogromna chociaż dotyczy homoseksualizmu:

1250085079_by_malinblue.jpg

Opublikowano

@up nie płacz,chodzi mi o takich w rurkach,vansach,grzyweczką z nogami chudszymi od jego mamy.

To nie zmienia faktu, że określenie PEDAŁ/GEJ jest tu błędne. No człowieku, nie wiem, w jakim ciemnogrodzie Ty żyjesz?

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

nie koniecznie nogi chudsze... teraz to i grubasi się wciskają w rurki. mi OSOBIŚCIE żadne z tych udziwnień nie podoba się :p
jestem ala Hipster
z tych wszystkich super ekskluzywnych ciuchów ja mam jeden wymóg:
-Wygodne ;d
jak spełnia. kupuje/biorę czy co tam chcesz jak nie.. wy***dalaj :D
czemu nie lubie? powoli zarastaja mi nogi. nie wyobrażam sobie wciskać takich nóg w rurki... ani w jakieś "pedalskie" ciuchy (pedalskie nie że pedały je noszą ale w większości ludzie "rurki" mają za synonim słowa "pedał"

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Po raz kolejny powtarzam, że dyskutujemy o UPODOBANIACH dziewczyn, a nie o pedałach.Każdy kto chce coś napisać niech przeczyta mój pierwszy post.W skrócie dziwi mnie to, że dzisiaj dziewczynom nie podobają się normalni mężczyźni (wysocy, umięśnieni, odważni, inteligentni, ubierający się po męsku) tylko jakieś twory męsko podobne i głównie chodzi mi o tu o skejtów i pseudo - hip - hopowców.Nie wiem, co jest zajebistego w kolesiu metr 170 wzrostu w fullcapie, koszuli w kratę i spodniach z niskim krokiem, bełkoczącym pod nosem piosenki Pezeta albo B.R.O.

Opublikowano

Nie lubię jak ktoś nosi czerwone/różowe rurki (fuuu) Moja siostra nosi czerwone spodnie.Raz szedłem z kolegą, i jego innym kolegą który miał różową bluzeczkę i nosił kapelusz jak żydek i boi się sam palic papierosy(Ej chodź ze mna zapal,sam nie ide, nikomu nie mów że paplę).Ze wstydu aż przyspieszyłem kroku.Ogólnie nie obchodzi mnie co kto nosi, wolę patrzeć na dziewczyny niż na chłopaków w rurkach i ich hejtować-to ich sprawa,niech się krzywdzą :D

Ale jak zobaczę faceta w leginsach to to będzie już koniec świata.

Opublikowano

Po raz kolejny powtarzam, że dyskutujemy o UPODOBANIACH dziewczyn, a nie o pedałach.Każdy kto chce coś napisać niech przeczyta mój pierwszy post.W skrócie dziwi mnie to, że dzisiaj dziewczynom nie podobają się normalni mężczyźni (wysocy, umięśnieni, odważni, inteligentni, ubierający się po męsku) tylko jakieś twory męsko podobne i głównie chodzi mi o tu o skejtów i pseudo - hip - hopowców.Nie wiem, co jest zajebistego w kolesiu metr 170 wzrostu w fullcapie, koszuli w kratę i spodniach z niskim krokiem, bełkoczącym pod nosem piosenki Pezeta albo B.R.O.

Bo najważniejszy jest charakter. Koleś ubrany w sposób ekstrawagancki, inaczej od innych (czyli wasz "pedałek") wydaje się mieć więcej charakteru niż "przeciętniak" w dżinsach i t-shircie albo góra mięsa w dresie.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Teraz wszędzie znajdziesz pustą laski ,które lecą do tych co mają rurki za 200zł. Dla mnie pedał w rurkach zawsze będzie pizdą.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Pytanie do dziewczyn.

Którą budowę ciała mężczyzny wybierzecie? (wypowiedzcie się kochana mniejszości forumowej) :)

1.

hardkorowy_chudzielec.jpg

2.

rzezba-suplementy.jpg

A wy drodzy koledzy z forum? Jak wolicie pokazywać się kobietom na plaży? :)

Pomijamy już kwestie ubioru.

Opublikowano

Z niemałym rozbawieniem śledzę ten temat już od dłuższego czasu. Powstrzymywałam się od pisania czegokolwiek, ale już nie mogę wytrzymać xD

@up - Ani 1, ani 2. W moim odczuciu to są dwie skrajności. Nie gustuję w facetach, którzy są chudsi ode mnie. Jednak nie przepadam też za mocno zarysowanymi mięśniami. Miedzy tymi dwoma obrazkami jest jeszcze ten złoty środek, czyli po prostu normalna, przeciętna budowa ciała. Ale należy pamiętać, że nie tylko to się liczy...

Po raz kolejny powtarzam, że dyskutujemy o UPODOBANIACH dziewczyn, a nie o pedałach.Każdy kto chce coś napisać niech przeczyta mój pierwszy post.W skrócie dziwi mnie to, że dzisiaj dziewczynom nie podobają się normalni mężczyźni (wysocy, umięśnieni, odważni, inteligentni, ubierający się po męsku) tylko jakieś twory męsko podobne i głównie chodzi mi o tu o skejtów i pseudo - hip - hopowców.

Skoro to ma być dyskusja o upodobaniach dziewczyn, to obalę ten stereotyp. Podobają mi się normalni mężczyźni, ale w kategorii "normalny" nie zawiera się moim zdaniem ani wzrost, ani umięśnienie itd. Nie akceptuję też powszechnie głoszonej teorii na temat "męskiego ubioru". Ktoś, kto nosi rurki i fullcapy nadal jest mężczyzną, bo to przecież biologia determinuje płeć, a nie kilka szmatek na ciele. Raczej tutaj należałoby się ewentualnie odwoływać do cech charakteru, które mogłyby wskazywać na "niemęskość". Ubranie zostawcie w spokoju. Niech każdy sobie nosi to, co chce i lubi, co chce, bo to tylko kwestia gustu.

No dobra.. jeśli chodzi o "dzisiejsze upodobania dziewczyn", to faktycznie zapanowała jakaś moda na wielbienie wymuskanych chłopców z chudymi, bezradnymi nóżkami. Moda jak to moda - przyszła i odejdzie. Nie mam z tym bezpośredniej styczności, bo ani ja, ani moje znajome chyba już nie łapiemy się w przedział wiekowy, który jest tym zafascynowany. Ubiór to tylko kropla w morzu "wymagań i oczekiwań" i jest po prostu kwestią gustu. Jedna lubi takich, inna woli tych, jak to określacie po swojemu, męskich. No i niech tak będzie. Świat musi być różnorodny.

Jeśli mam wyrazić swoje osobiste zdanie na temat męskich strojów, to ograniczę się jedynie do stwierdzenia, że liczy się schludność, wyczucie smaku oraz umiejętność dobrania ciucha adekwatnego do sytuacji.

Nie wiem, co jest zajebistego w kolesiu metr 170 wzrostu w fullcapie, koszuli w kratę i spodniach z niskim krokiem, bełkoczącym pod nosem piosenki Pezeta albo B.R.O.

Również nie wiem, ale może choć trochę tolerancji? :P

#don't care

Opublikowano

Jaki ubiór? Na koszule za 10zł z rynku?

ale powiedz co amsz do takich ludzi , poprostu mają inny styl , sam pewnie teraz siedzisz przed komputerem w Ojebanej od Ketchapu Koszuli i dissujesz ludzi którzy mają inny styl od ciebie wieśniaku :)

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Z niemałym rozbawieniem śledzę ten temat już od dłuższego czasu. Powstrzymywałam się od pisania czegokolwiek, ale już nie mogę wytrzymać xD

@up - Ani 1, ani 2. W moim odczuciu to są dwie skrajności. Nie gustuję w facetach, którzy są chudsi ode mnie. Jednak nie przepadam też za mocno zarysowanymi mięśniami. Miedzy tymi dwoma obrazkami jest jeszcze ten złoty środek, czyli po prostu normalna, przeciętna budowa ciała. Ale należy pamiętać, że nie tylko to się liczy...

Skoro to ma być dyskusja o upodobaniach dziewczyn, to obalę ten stereotyp. Podobają mi się normalni mężczyźni, ale w kategorii "normalny" nie zawiera się moim zdaniem ani wzrost, ani umięśnienie itd. Nie akceptuję też powszechnie głoszonej teorii na temat "męskiego ubioru". Ktoś, kto nosi rurki i fullcapy nadal jest mężczyzną, bo to przecież biologia determinuje płeć, a nie kilka szmatek na ciele. Raczej tutaj należałoby się ewentualnie odwoływać do cech charakteru, które mogłyby wskazywać na "niemęskość". Ubranie zostawcie w spokoju. Niech każdy sobie nosi to, co chce i lubi, co chce, bo to tylko kwestia gustu.

No dobra.. jeśli chodzi o "dzisiejsze upodobania dziewczyn", to faktycznie zapanowała jakaś moda na wielbienie wymuskanych chłopców z chudymi, bezradnymi nóżkami. Moda jak to moda - przyszła i odejdzie. Nie mam z tym bezpośredniej styczności, bo ani ja, ani moje znajome chyba już nie łapiemy się w przedział wiekowy, który jest tym zafascynowany. Ubiór to tylko kropla w morzu "wymagań i oczekiwań" i jest po prostu kwestią gustu. Jedna lubi takich, inna woli tych, jak to określacie po swojemu, męskich. No i niech tak będzie. Świat musi być różnorodny.

Jeśli mam wyrazić swoje osobiste zdanie na temat męskich strojów, to ograniczę się jedynie do stwierdzenia, że liczy się schludność, wyczucie smaku oraz umiejętność dobrania ciucha adekwatnego do sytuacji.

Również nie wiem, ale może choć trochę tolerancji? :P

To chyba tyle na temat upodobań kobiet :)

Opublikowano

dziewczyny mają pociąg do innych dziewczyn(pedałki w rurkach itd)

Każdy to może zobaczyć na wlasne oczy podstawówka , gimnazjum jak się za ręcę trzymają itd

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

No, ale właśnie czemu tak do cholery jest? Co jest fajnego w takim pedałku i to jeszcze nadzianym...

Opublikowano

No, ale właśnie czemu tak do cholery jest? Co jest fajnego w takim pedałku i to jeszcze nadzianym...

Zrozum ,że są to chorzy ludzie na umyśle, upodabniają się do dziewczyn i wiadomo ,że jednej lepiej będzie się rozmawiać z pedałkem

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Pytanie do dziewczyn.

Którą budowę ciała mężczyzny wybierzecie? (wypowiedzcie się kochana mniejszości forumowej) :)

1.

hardkorowy_chudzielec.jpg

2.

rzezba-suplementy.jpg

A wy drodzy koledzy z forum? Jak wolicie pokazywać się kobietom na plaży? :)

Pomijamy już kwestie ubioru.

1. zdecydowanie !

Tutaj chlopak z 1. fotki po 2 latach

http://scr.hu/1543/dgojw

ŚMIE\r/DZIELE

Opublikowano

Ty mówisz o większości dziewczyn, i to z gimnazjum. Reszta dziewczyn, dojrzalsze z liceum, albo o innym charakterze ma takie same upodobania jak od zawsze ;)

U mnie w klasie np. jest taka dziewczyna marzenie. Chuda jak patyk, całkiem wysoka, ładne kształty, bujna fryzura, chodzi w dziurawych dzwonach, słucha rocka i zna wszystkie odmiany (czytała książkę, aby dowiedzieć się czy wokalista The Doors ma naprawdę chorobę psychiczną, czy o niej tylko śpiewał!!!) a jednocześnie nie jest rockmanką rodem z Woodstocka "kurwa buntujemy się" i na zdrowie 10 flaszek.

Że tak to określę, rzyga vansowiczami, ma 2 koleżanki i ja widzę, że woli spokojniejszych albo podobnych do niej chłopaków ;)

Tak więc, nie wszystkie dziewczyny są takie. Tylko matołki z gimnazjum. Takie jest moje zdanie.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...