Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsze upodobania dziewczyn

Messor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, po 1 nigdy tak nie MÓWIŁEM, po drugie, niby z TOBĄ MOŻNA NA TEN TEMAT DYSKUTOWAĆ?

Chyba Cię główka boli.

Idź załóż swój dwuletni dres i trampeczki za 10 zł.

Wkuriwa mnie cos takiego. To co? Ten co nie ma pieniędzy na drogie ubrania musi być pizdą i nie może się pokazywać wokół innych ludzi? Jebnij się w łeb. Właśnie coś takiego mnie wkurza, myślą, że jak mają ciuchy/buty i inne pierdoły za 300zł to są panami miasta.

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ALE KURW DO CHUJA NIKT TUTAJ NIE WSPOMINAŁ O DRESACH!

@

Anja Rubik? Serio? Dojebałeś teraz chłopie....

To co, jeansy które ma 99,9% osób?

Opublikowano

@

Anja Rubik? Serio? Dojebałeś teraz chłopie....

Jest to IKONA MODY, kobieta, która zwiedziła cały kraj, posiada swoje własne czasopismo o modzie.

Kto inny może się lepiej znać niż ona?

Opublikowano

Wkuriwa mnie cos takiego. To co? Ten co nie ma pieniędzy na drogie ubrania musi być pizdą i nie może się pokazywać wokół innych ludzi? Jebnij się w łeb. Właśnie coś takiego mnie wkurza, myślą, że jak mają ciuchy/buty i inne pierdoły za 300zł to są panami miasta.

I właśnie o to mi chodzi. Gdyby nie byli tacy chamscy wobec uboższego społeczeństwa to bym nic do nich nie miał.

graphic.png

Opublikowano

Jest to IKONA MODY, kobieta, która zwiedziła cały kraj, posiada swoje własne czasopismo o modzie.

Kto inny może się lepiej znać niż ona?

Właśnie tym postem potwierdziłeś, że jesteś typowym pedałkiem o którym mowa jest w dyskusji....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak, po 1 nigdy tak nie MÓWIŁEM, po drugie, niby z TOBĄ MOŻNA NA TEN TEMAT DYSKUTOWAĆ?

Chyba Cię główka boli.

Idź załóż swój dwuletni dres i trampeczki za 10 zł.

emm..

Ale tak, nosze Dresy, bynajmniej sa w miare luzne i nie gniote sobie tego i owego i wygladam normalnie a jak dziewczynka z kutaskiem ;>

Poza tym, chciabym by ludzie nosili w calym kraju te jebane jeansy czy dresy, niz jakies rurki czy vansy ktore sa przeznaczone dla DZIEWCZYN bo one jeszcze jakos w tym wygladaja, ale jak widze kurwa w autobusie czy gdzies faceta kolorowego jak moj kutas po nocy z Sasha Gray ( jebana czesto zmienia te szminki) to mi sie kurwa slabo robi na ich widok i ostatnio jeden co sie sadzil o jakas dupe to kurwa omal przez okno z autobusu nie wylecial.

Najlepsze jest jeszcze to, ze takie typki czuja sie bezpiecznie bo sa "wsrod swoich" i kazdy niby go obroni bo pedalkow tego pokroju jest kurwa masa.

Opublikowano

I właśnie o to mi chodzi. Gdyby nie byli tacy chamscy wobec uboższego społeczeństwa to bym nic do nich nie miał.

A kto powiedział, że są materialistami, którzy potrafią tylko wyzywać innych ludzi?

Mylicie pojęcia.

Opublikowano

emm..

Ale tak, nosze Dresy, bynajmniej sa w miare luzne i nie gniote sobie tego i owego i wygladam normalnie a jak dziewczynka z kutaskiem ;>

Ile razy miałeś na sobie rurki?

Opublikowano

emm..

Ja za dresami nie przepadam, bo są no zbyt luźne xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ile razy miałeś na sobie rurki?

Raz, o raz za duzo...wyjebalem w nie bodajze 70zl nie pamietam juz.

no tak a w tych dresach wygladasz jakbys od 10 dni do WC nie wchodził :)

Ty wiesz jak dresy wygladaja? xD

Opublikowano

A kto powiedział, że są materialistami, którzy potrafią tylko wyzywać innych ludzi?

Mylicie pojęcia.

Zapraszam do mojego miasta - Międzyrzecz. Poudawaj choćby takie chamidło i spytaj się innego co o tym sądzi, zobaczysz jaka będzie odpowiedź.

Może to przez to, że normalnym ludziom psują reputację pseudo JP, którzy cwaniakują jak tylko popatrzysz się w ich stronę.

3/4 ludzi których spotkałem byli tacy. Popatrzą się choćby na mnie, głupi uśmieszek a jak się spytam jaki ma problem,

to tak jak bym rozmawiał z krzesłem a nie osobą siedzącą na nim.

Swoją drogą, jeśli nie wiesz co oznacza słowo 'bynajmniej', to go nie używaj. W tej wypowiedzi "Ale tak, nosze Dresy, bynajmniej sa w miare luzne i" zaprzeczyłeś temu, że dresy są luźne ;)

Raz je na sobie miałeś, a chuja wiesz. Nie uciskają, chyba, że jak napisał kolega wyżej- poza penisem masz w majtkach kilka kg gówna.

Dzięki.. Akurat jadłem :/

graphic.png

Opublikowano

emm..

Poza tym, chciabym by ludzie nosili w calym kraju te jebane jeansy czy dresy, niz jakies rurki czy vansy ktore sa przeznaczone dla DZIEWCZYN bo one jeszcze jakos w tym wygladaja, ale jak widze kurwa w autobusie czy gdzies faceta kolorowego jak moj kutas po nocy z Sasha Gray ( jebana czesto zmienia te szminki) to mi sie kurwa slabo robi na ich widok i ostatnio jeden co sie sadzil o jakas dupe to kurwa omal przez okno z autobusu nie wylecial.

Najlepsze jest jeszcze to, ze takie typki czuja sie bezpiecznie bo sa "wsrod swoich" i kazdy niby go obroni bo pedalkow tego pokroju jest kurwa masa.

Swoją drogą, jeśli nie wiesz co oznacza słowo 'bynajmniej', to go nie używaj. W tej wypowiedzi "Ale tak, nosze Dresy, bynajmniej sa w miare luzne i" zaprzeczyłeś temu, że dresy są luźne ;)

Raz je na sobie miałeś, a chuja wiesz. Nie uciskają, chyba, że jak napisał kolega wyżej- poza penisem masz w majtkach kilka kg gówna.

Opublikowano

Tak bo chodze w dresach i w rurkach zależy od okazji i dnia

i mam gdzieś to co inni sadza lubie to nosze

I bardzo dobrze. Cieszy mnie to, serio ze nie idziesz za trendem.

polecam czytanie ze zrozumieniem.

Opublikowano

Nie toleruje ich i raczej nic komuś to do tego. Ich zachowanie normlanie rozpierdala mózg bo widzę takich przydupasów codziennie na praktykach

Praktykach. Zawodówka? Podobny poziom...

Po pierwsze, nie używaj terminu "tolerancja" bo nawet nie rozumiesz tego słowa. Dziękuje :)

Po drugie. Na co te ciągłe obelgi? Widzę, że cofamy się do czasów kamienia łupanego :)

"On nam się nie podoba, wpierdol."

"Dlaczego dziewczyny lecą na nich a nie na nas? Omg why ;_;?"

Trzeba pokazać swoją dominację w stadzie. Niech się "pedałkom" nie wydaje to tamto bo przyjdę i zrobię z nim porządek, całkowicie bez powodu.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Nie odbiegajcie od tematu.Piszcie dlaczego waszym zdaniem dziewczynom to się podoba.

Opublikowano

I bardzo dobrze. Cieszy mnie to, serio ze nie idziesz za trendem.

polecam czytanie ze zrozumieniem.

Czytam ze zrozumieniem i napisałeś z błędem. BYNAJMNIEJ != PRZYNAJMNIEJ

Opublikowano

Nie odbiegajcie od tematu.Piszcie dlaczego waszym zdaniem dziewczynom to się podoba.

bo to po prostu ładnie wygląda, a już na pewno ładniej od spodni z krokiem w kolanach

rydah for life

Opublikowano

Wyjebalem sie ze smiechu, z calym szacunkiem do ciebie, ale tacy

kolesie co ubieraja sie jak pizdy zawsze byli i beda pizdami (

potwierdzone naukowo, pozdrawiamy Macka z Lodzi)

hahahahah ja pieeerdole xDD powiedział to lump,który ma koniki z bajeczki w sygnie xDD

@Kurwa... zdałem sobie sprawę,że nie jestem atrakcyjny ;/ noszę rurki,trampki,i koszulę w kratke, a dupy nie biegają wokół mnie ;/

Opublikowano

1. Ze względu na wygląd.

2. Ludzie ubierający tak zwykle są odważni i bardzo często próbują zdobywać "koleżanki".

Mam nadzieję że pomogłem tą odpowiedzią i można zamknąć ten shit spam.

1.Ale właśnie co podoba im się w tym wyglądzie? To, że ten wygląd im się podoba to wiem, tylko pytanie brzmi: "dlaczego"? 2.Są odważni, bo mają bogatych rodziców i niczym się nie przejmuj, bo jakby co, to pieniądze przecież wszystko załatwią.Smuci mnie też to, że ludzie tego typu łapią w swoje lewackie szpony normalne dziewczyny i robią im sieke z mózgu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...