Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsze upodobania dziewczyn

Messor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla tego ja wole nosić Krótkie spodenki za 30-40 złoty z Targu dla przykładu, koszulki po 20-30 zł. Ale akurat sprawiłem sobie buty z Nike za 80 Euro, i koszulke z Adidasa za 35 Euro. Jednak nie kozacze, i nie naśmiewam sie z niczyjego wyglądu, chociaż Rurek nie znosze, i nigdy nie chodziłem.

Jeansy/Krótki spodenki/ Koszulki bez jakiś firm nie wiadomo jakich, w taniej cenie są lepsze.

Co wam przyjdzie z tego że se w Rurkach po mieście przejdziecie i po kozaczycie, naśiewając sie z innych? ja tez chodziłem kiedys bardziej jak "BIEDAK"

Teraz przeszłem na bardziej droższe ciuchy, (Ale nie rurki/kolorowe koszulki) tylko takie Firm Adidas/Puma/Nike bo bardzo lubie, i nie naśiewam sie z nikogo

i mam szacunek

a tak tzw. Mimo że ten szaczunek do takich i takich mam , to powiem kilka słow "JEBAĆ DRESÓW JEBAĆ RURKI JEBAĆ LALUSIÓW I JB "

najlepsi są ci którzy potrafią wypatrzeć coś taniego i fajnego

NIGDY NIE CHODZIŁEM W RURKACH JAK KTOŚ NIE ZROZUMIAŁ I NIE CHCE!

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla tego ja wole nosić Krótkie spodenki za 30-40 złoty z Targu dla przykładu, koszulki po 20-30 zł. Ale akurat sprawiłem sobie buty z Nike za 80 Euro, i koszulke z Adidasa za 35 Euro. Jednak nie kozacze, i nie naśmiewam sie z niczyjego wyglądu, chociaż Rurek nie znosze, i nigdy nie chodziłem.

Jeansy/Krótki spodenki/ Koszulki bez jakiś firm nie wiadomo jakich, w taniej cenie są lepsze.

Co wam przyjdzie z tego że se w Rurkach po mieście przejdziecie i po kozaczycie, naśiewając sie z innych? ja tez chodziłem kiedys bardziej jak "BIEDAK"

Teraz przeszłem na bardziej droższe ciuchy, (Ale nie rurki/kolorowe koszulki) tylko takie Firm Adidas/Puma/Nike bo bardzo lubie, i nie naśiewam sie z nikogo

i mam szacunek

a tak tzw. Mimo że ten szaczunek do takich i takich mam , to powiem kilka słow "JEBAĆ DRESÓW JEBAĆ RURKI JEBAĆ LALUSIÓW I JB "

najlepsi są ci którzy potrafią wypatrzeć coś taniego i fajnego

NIGDY NIE CHODZIŁEM W RURKACH JAK KTOŚ NIE ZROZUMIAŁ I NIE CHCE!

Nie lubisz dobrych jakościowo, ładnych koszulek ze sklepów typu hm/cropp/whatever, ale lubisz nabijaczy cenowych (nike/puma/adidas), gdzie średniej jakości koszulka z 'ptaszkiem' (logo nike) kosztuje 50 zł. Bez sensu :) "Najlepsi są ci którzy potrafią wypatrzeć coś taniego i fajnego"- ani to tanie, ani to fajne.

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

Jesli ktos lubi jak mu sie w chuja lub w dupe wrzynaja majty lub gacie to lajtowo niech tak chodzi :D przynajmiej beka jest ; P

Kolejny stereotyp. Lepsze dresy z miejscem na worek kartofli? :)

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Można też założyć proste, tradycyjne jeansy.Dla was albo ktoś jest skrajnym pedałem albo skrajnym dresem.

@hwid13337

A przeczytałeś mój pierwszy post w tym temacie? Skoro Ci to "zwisa", to po co tu w ogóle napisałeś?

Opublikowano

Takie tematy same w sobie są debilne, udziela się dużo osób pełnych zazdrości. I tak wszyscy wiedzą, że JA JESTEM NAJLEPSZY.
Żeby nie było offtopu napiszę, żę mi to zwisa bo[ spoiler]TO JA JESTEM NAJLEPSZY

.

/gif

Opublikowano

Mnie ciekawi jak taki laluś w rureczkach będzie miał dalej w życiu ;D. Taka prosta czynność wymiana koła w aucie- pewnie nie będzie wiedział w którą stronę odkręca się śruby, a taki ciężar koła jeszcze go przeważy xD.

Nie zazdroszczę takim "chłopakom". Nie mam czego... Mam wszystko to co powinien mieć normalny facet :)

Choć to troszkę stereotyp ponieważ ja ubieram się normalnie, jak człowiek i nie narzekam na brak dziewczyn ;D.

Opublikowano

Można też założyć proste, tradycyjne jeansy.Dla was albo ktoś jest skrajnym pedałem albo skrajnym dresem.

@hwid13337

A przeczytałeś mój pierwszy post w tym temacie? Skoro Ci to "zwisa", to po co tu w ogóle napisałeś?

To właśnie ludzie podstawiają wszystkich, kto ma rurki jako pedałów, a wszystkich, którzy mają dresów- jako wiejskich gangsterów. Dlatego napisałem, że to stereotyp.

Opublikowano

Jestem tolerancyjny, ale jak widzę 'chłopaka' najczęściej w wieku 14-18 lat w spodniach, które są tak obcisłe jak leginsy + do tego vansy / conversy i grzyweczka wystająca zza workowatej czapki to moment, w którym najbardziej popieram przymusowy nabór. Piszecie że tacy by nie wytrzymali. Nie mieli by wyjścia w polskim wojsku nie ma czegoś takiego. Tam sobie szybko by poradzili z takim czymś. Moim zadaniem chłopak powinien wyglądać jak chłopak a nie jak pizda !

ravensygna.png
Opublikowano

Jestem tolerancyjny, ale jak widzę 'chłopaka' najczęściej w wieku 14-18 lat w spodniach, które są tak obcisłe jak leginsy + do tego vansy / conversy i grzyweczka wystająca zza workowatej czapki to moment, w którym najbardziej popieram przymusowy nabór. Piszecie że tacy by nie wytrzymali. Nie mieli by wyjścia w polskim wojsku nie ma czegoś takiego. Tam sobie szybko by poradzili z takim czymś. Moim zadaniem chłopak powinien wyglądać jak chłopak a nie jak pizda !

Nic dodac nic ujac.

xxx

Opublikowano

Nie trawię za bardzo ludzi tak ubranych tzn. kiedyś nie było zwrotów takich jak swagg czy jakieś inne gówna. Prawdą jest to, że obecnie dużo kobiet uważa, że modnie ubrany facet jest atrakcyjniejszy od takiego ubranego "standardowo". Oczywiście nie mam nic jak ktoś nosi jedno z podanych chyba w pierwszym poście ubrań. Sam np. noszę często fullcapy i snapbacki, ale to ze względu na kulturę jaką żyję od 10 lat, czyli Hip-Hop. Denerwuje mnie to,że np. te czapki stały się popularne wśród ludzi, którzy nie utożsamiają się z tą kulturą i noszą je tzw. hipsterzy. Jednak wracając co mi przeszkadza w facetach ubranych w modne ciuszki? Ano jak widzę kolesia (faceta), który idzie ulicą i ma założone jakieś kolorowe trampeczki, zielone jeansy, jakiś tam pulowerek, dupne okulary na pół ryja, torbę na ramię, fullcap, a do tego jeszcze włosy do ramion i kolczyki w uszach to krew mnie zalewa. Może powiem bardzo prostacko, ale facet to ma być facet, a nie ciota. Jak mówiłem nie przeszkadzają mi te elementy osobno ubierane (no może poza kolczykami,okularkami dla szpanu (zerówkami) i trampeczkami kolorowymi). Jasne, każdy ubiera się jak chce i nie przeszkadzają mi ludzie noszący dresy, jeansy etc. A dlaczego? Bo to już jest od dawna. To się nosi od lat. Jednak w ciągu kilku ostatnich lat można zaobserwować, że ta moda zmierza w dziwnym kierunku. I o ile jeszcze dziewczyna w męskiej koszuli czy bluzie wygląda sexy tak facet w spodniach robiących mu w kroku jajecznicę, czy facet z kolczykami to jest to tragedia. Zauważymy, że jeśli zobaczymy dziewczynę w ten sposób ubraną jak wymieniłem kilka linijek wyżej to popatrzymy i pomyślimy "Ok, nawet fajnie wygląda lub nawet zajebiście", ale jak zobaczymy takiego gościa to co myślimy? Już niezależnie od naszego stosunku do tego, wyda się nam to troche dziwne. Już pomijam fakt, że jeszcze nie widziałem dobrze zbudowanego gościa, który by się tak ubrał. Zazwyczaj te nowe "stajle" wybierają "faceci" którzy wyglądają jak patyczaki, kości im zewsząd wychodzą i o mało nie przewracają się jak wiatr zawieje.

Ktoś pewnie będzie bronił i starał się mi coś udowodnić lub napisze,że pierdole głupoty i jestem nietolerancyjny, ale jak przeczytacie z uwagą co napisałem i się zastanowicie to też zauważycie, że w tych nowych STAJLACH ubierania się, zwłaszcza facetów w dzisiejszych czasach jest coś nie halo.

Opublikowano

Ta dres JP JP JP 100 % .

A ty chodz dalej w spodniach od ktorych masz odciski ; <

ŚMIE\r/DZIELE

Opublikowano

Moim zdaniem upodobania są lepsze w chłopakach którzy chodzą w bluzkach, koszulkach niż co noszą dresy itp..

Moim zdaniem ludzie którzy chodzą w dresach i liczy się dla nich JP to są żałośni..A także którzy palą fajki dla szpanu i mówią "Ty ale był gruby melanż", a tak na prawdę to był Kubuś na pięciu !! Myślę że u dziewczyn się podobają lepiej chłopacy którzy chodzą normalnie ubrania a nie jak dzieci "JP".. To tyle ode mnie

Opublikowano

Moim zdaniem upodobania są lepsze w chłopakach którzy chodzą w bluzkach, koszulkach niż co noszą dresy itp..

Moim zdaniem ludzie którzy chodzą w dresach i liczy się dla nich JP to są żałośni..A także którzy palą fajki dla szpanu i mówią "Ty ale był gruby melanż", a tak na prawdę to był Kubuś na pięciu !! Myślę że u dziewczyn się podobają lepiej chłopacy którzy chodzą normalnie ubrania a nie jak dzieci "JP".. To tyle ode mnie

Chciałem się przekonać co kilka dziewczyn w mojej szkole sądzi o takim ubraniu... Nie będę mówił co powiedziały prawie wszystkie ale w skrócie: Nie trawią takich. (O rurki i te sprawy jest tak samo.)

graphic.png

Opublikowano

To jest swego rodzaju stereotyp, gdyż nie każda dziewczyna jest taka sama.

Mym pięknym i jakże pożytecznym zdaniem chcę powiedzieć przez to, iż moim zdaniem kobiety którym podoba się na chłopcach jakieś rurki etc. są puste, gdyż jest to zwykłe puste wybieranie chłopaka ze względu na ubiór. Szczerze...? Wkurzają mnie chłopacy którzy noszą czerwone Conversy, czy inne buciki dla kobiet, którzy są uczesani jak pedały ( to też jest swego rodzaju temat tabu, ale ja mówię o ,,Złych pedałach"), a więc proszę nie przyrównywać mnie tym zdaniem do rasisty w stosunku do ludzi homoseksualnych.

Z tego co wiem tematem tabu jest również to, że kobiety są płcią ,,Piękną", a co za tym idzie to one mają w naturze ubierać się pięknie, a nie mężczyźni. To kompletna paranoja.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Chciałem się przekonać co kilka dziewczyn w mojej szkole sądzi o takim ubraniu... Nie będę mówił co powiedziały prawie wszystkie ale w skrócie: Nie trawią takich. (O rurki i te sprawy jest tak samo.)

Dobra, ja tu nie mówię żeby od razu się ubierać jak ***** Tylko normalnie..Czyli koszulka, spodnie jakieś fajne itp ;) A nie jakieś dresy i stać przed szkołą telefon w ręku i rap :) Ich hasło "Jaki RAP takie życie" bez sensu !! I mówić "W ch*u mam Policję" a jak co do czego to osrany !! I takie są upodobania dziewczyn !

Opublikowano

To jest swego rodzaju stereotyp, gdyż nie każda dziewczyna jest taka sama.

Mym pięknym i jakże pożytecznym zdaniem chcę powiedzieć przez to, iż moim zdaniem kobiety którym podoba się na chłopcach jakieś rurki etc. są puste, gdyż jest to zwykłe puste wybieranie chłopaka ze względu na ubiór. Szczerze...? Wkurzają mnie chłopacy którzy noszą czerwone Conversy, czy inne buciki dla kobiet, którzy są uczesani jak pedały ( to też jest swego rodzaju temat tabu, ale ja mówię o ,,Złych pedałach"), a więc proszę nie przyrównywać mnie tym zdaniem do rasisty w stosunku do ludzi homoseksualnych.

Z tego co wiem tematem tabu jest również to, że kobiety są płcią ,,Piękną", a co za tym idzie to one mają w naturze ubierać się pięknie, a nie mężczyźni. To kompletna paranoja.

Najpierw spójrz na siebie, a potem oceniaj innych.

Po drugie, czy każdy musi być pedałem, bo nosi drogie ubrania, dba o swoją fryzurę itp? NIE.

Częściej spotyka się dresa, który jest gejem, lub po prostu przeciętnego człowieka..

Opublikowano

Wydaje mi się ze duzo robi "fejm"

nie masz 800 znajomych na fb to nie dam z toba związku lol, chociaz sa akcje typu jestes z laska wrócisz do domu zwiazek juz czeka.

Co do full capów itp to przecież taka moda kiedyś moda była na afro każdy miał afro teraz full capy i vansy sa full capy i vansy chociaz vansy zalatuja pedalstwem ale to tylko moje zdanie :)

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Najpierw spójrz na siebie, a potem oceniaj innych.

Po drugie, czy każdy musi być pedałem, bo nosi drogie ubrania, dba o swoją fryzurę itp? NIE.

Częściej spotyka się dresa, który jest gejem, lub po prostu przeciętnego człowieka..

Nie mówimy tutaj o tylko i wyłącznie drogich ciuchach,

ale o tym, że one są drogie i pedalskie,

co jest jednocześnie też głupotą (fajnie jest mieć trampki za 400zł?).

Poza tym, nie jest tutaj mowa o gejach, ale o pedałach.

Żaden gej zazwyczaj nie pokaże tego, że jest homoseksualistą.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Oświecę Was, PEDAŁ=GEJ=HOMOSEKSUALISTA.

Te trzy słowa znaczą to samo.

Wnioskując po Twojej wypowiedzi, twierdzisz, że drogie ubrania są pedalskie?

Czyli prosty, normalny garnitur (z lepszej półki) jest PEDALSKI?

Zaprzeczasz sam sobie.

Opublikowano

Oświecę Was, PEDAŁ=GEJ=HOMOSEKSUALISTA.

Te trzy słowa znaczą to samo.

Wnioskując po Twojej wypowiedzi, twierdzisz, że drogie ubrania są pedalskie?

Czyli prosty, normalny garnitur (z lepszej półki) jest PEDALSKI?

Zaprzeczasz sam sobie.

mentalność gimnazjum.

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Świat idzie do przodu, razem z modą i mózgami innych ludzi...

Kiedyś nie trzeba było kupować Vansów za 200 zł fullcapów, koszul i itd. ;]

Po prostu taka jest moda i tyle.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...