Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsze upodobania dziewczyn

Messor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robię ten temat, żeby poruszyć pewien problem, który obserwuję już od dłuższego czasu.Dlaczego dzisiaj dziewczynom podobają się chłopaki ubrane w jakieś kolorowe koszule w kartę, fullcapy, snapy, nie snapy inne dziwne czapki, vansy, conversy, chudzi niscy i przede wszystkim sluchajacy pseudo rapu typu b.r.o, Pezet czy coś takiego.Co dziewczynom w tym imponuje? I to nie tylko w gimbazie, u mnie w mieście przechadzajac się po galerii można zobaczyć, że co 2 chłopak chodzi tak ubrany i w okół niego kręci się pełno napalonych lasek.Ja tego kompletnie nie rozumiem.

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo najbardziej przypominają im samych siebie xD

Nienawidzę takich pedałków! TĘPIĆ GNOJÓW!!!

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Bo najbardziej przypominają im samych siebie xD

Nienawidzę takich pedałków! TĘPIĆ GNOJÓW!!!

Błagam cię wyjdź bo zaniżasz średnią poziomu tej dyskusji. Myślisz, że jak ktoś ma vansy to jest homoseksualny? No ludzie.. nie ośmieszajmy się. Nie wiem czemu dziewczyny takich lubią, szczerze? Jak dziewczyna chodzi z chłopakiem, bo ma vansy, to super miłość, nie ma co.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

też tego nie rozumiem. Polska próbuje się upodobnić do USA myśląc , że każdy tam tak wygląda i jest cool tak samo jak swag. Trochę to żałosne biorąc pod uwagę , że tam człowiek ala justin bieber jest dosłownie wyśmiewany. Może to się wzięło z Niemiec , tam jest podobnie :/ Żenujące to jest każdy wygląda identycznie ma koszule z HM i myśli , że jest nie wiadomo jakim bogaczem. Uwaga do biberów - HM jest tanią marką , tak samo jak conversy ...

Opublikowano

Błagam cię wyjdź bo zaniżasz średnią poziomu tej dyskusji. Myślisz, że jak ktoś ma vansy to jest homoseksualny? No ludzie.. nie ośmieszajmy się. Nie wiem czemu dziewczyny takich lubią, szczerze? Jak dziewczyna chodzi z chłopakiem, bo ma vansy, to super miłość, nie ma co.

Nie, że jest gejem, tylko tak wygląda.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja jedynie mogę napisać, że nie ubieram się tak, ale też nie hejce wszystkich, którzy są tak ubrani ...

Trochę tolerancji ludzie... Jak chcą wyglądać tak jak uważacie, że wyglądają, to nic wam do tego ;P

Opublikowano

Ja jedynie mogę napisać, że nie ubieram się tak, ale też nie hejce wszystkich, którzy są tak ubrani ...

Trochę tolerancji ludzie... Jak chcą wyglądać tak jak uważacie, że wyglądają, to nic wam do tego ;P

Moge tolerować czarnych, azjatów, żydów, latynosów i homosów ( o ile nie będę musiał na nich patrzeć), ale nie debili którzy ubierają się jak pedały i zachowują sie jak pedały.

Dostanie taki jeden strzała i z płaczem do rodziców leci.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie, że jest gejem, tylko tak wygląda.

To gdzieś ty widział homoseksualistę z grzywką?

Szczerze mówiąc, nigdy nie widziałem geja wyglądającego w ten sposób, zazwyczaj ubierają się dosyć wyważenie, jakbym miał porównać to do Piroga...

TOPIC

Lubią ich, żeby dupa bolała tych "normalnych" :D

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Mnie wkurwia to ,że taki pedałek w kolorywch rurkach bajeruje wokół dziewczyny i się lansuje. Pamiętać, taki nigdy się nie odczepi ,gdy nie dostanie porządnego wpierdolu

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Zazwyczaj tacy kolesie to pedały (zgadzam się), bo np. dostanie w ryja od dresa, ucieknie i wystawi mu palca i będzie żałośnie go tyrał.. Ja chodzę w normalnych ciuchach, nie jakieś kurde żółte, czerwone i inne spodeneczki, jakaś bluzka, czapka z daszkiem itp. Bo to standard.. szczerze? DZISIEJSZA MODA JEST WEDŁUG MNIE GŁUPIA. Nigdy się nie odczepi taki koleś, jedyną opcją jest BMW* Nie wiem jak kolesie się czują w takowych spodniach, nie gniotą im się jaja przypadkiem xD

* - Bardzo Mocny Wpierdol xD

Opublikowano

jebać was i wasze zdanie. chodzę tak ubrany na codzień, dupeczkę mam i jestem z tego dumny. :)

@Takie życie :)

Zazwyczaj tacy kolesie to pedały (zgadzam się), bo np. dostanie w ryja od dresa, ucieknie i wystawi mu palca i będzie żałośnie go tyrał.. Ja chodzę w normalnych ciuchach, nie jakieś kurde żółte, czerwone i inne spodeneczki, jakaś bluzka, czapka z daszkiem itp. Bo to standard.. szczerze? DZISIEJSZA MODA JEST WEDŁUG MNIE GŁUPIA. Nigdy się nie odczepi taki koleś, jedyną opcją jest BMW* Nie wiem jak kolesie się czują w takowych spodniach, nie gniotą im się jaja przypadkiem xD

* - Bardzo Mocny Wpierdol xD

wrzucasz wszystkich do jednego wora. wyobraź sobie, że jak dres w moim wieku lub niewiele starszy by do mnie podszedł i chciał zajebać to prędzej ja bym zajebał. duża część osób które chodzą tak ubrane rzeczywiście nie potrafiłaby się obronić ale też niektóre osoby takie jak ja chodzą na sztuki walki i dają sobie radę.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

@Up

To czekaj na BMW od kogoś normalnego :D

Ładnie macie nasrane w łebkach, żeby mówić (bo do czynów pewnie nie dojdzie miśki :)), że komuś wpierdolicie za ubiór...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Jak kogoś kręci wygląd pedała to jego sprawa.

Zaśmiał bym się prosto w twarz dziewczynie, która polubiła by mnie za wygląd :)

A sam ubieram się zwyczajnie/przeciętnie. (tzn. Jeansy, koszulka i bluza od dresów, bo po chuj bawić się w jakieś "cuda"?)

graphic.png

Weteran
Opublikowano

W Polsce brakuje wojska, powinien być nadal przymusowy nabór.. bo potem chodzą tacy, co wyglądają jak baby.. trzeba uciekać z tego kraju :O

Sam nie wiem, czemu dziewczyny takich lubią.. i nigdy nie zrozumiem ;x

1329036830-U154499.png
Opublikowano

W Polsce brakuje wojska, powinien być nadal przymusowy nabór.. bo potem chodzą tacy, co wyglądają jak baby.. trzeba uciekać z tego kraju :O

Sam nie wiem, czemu dziewczyny takich lubią.. i nigdy nie zrozumiem ;x

Ta? To powiedz to naszym rządowym :)

Większość z tych kretynów nie wytrzymało by tygodnia w wojsku.

A takie dziewczyny niech przejrzą na oczy puki nie jest za późno.

Z resztą, ja sobie mogę mówić, ale one wiedzą najlepiej.

Po prostu Ci co narzekają nie mają pieniędzy na taki ubiór.

Po prostu ZAZDROŚĆ. Znając życie chcielibyście być szczupli, wysocy, mieć iPhone i inne tego typu gadżety.

O czym ty pierdolisz? Nie zazdroszczę im, bo dla mnie taki ubiór jest śmiechu warty...

Jestem szczupły, mam 198 cm wzrostu..

Wymień mi jedną zaletę tego ubioru, czy choćby samego posiadania kasy na takie "gadżety"

PS. szpan to nie zaleta.

graphic.png

Opublikowano

Po prostu ZAZDROŚĆ. Znając życie chcielibyście być szczupli, wysocy, mieć iPhone i inne tego typu gadżety.

Opublikowano

Jaki ubiór? Na koszule za 10zł z rynku?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

po prostu im się to podoba taka Moda :)

a to że koleś śmiga w rurkach czy różowej koszuli nie znaczy ze jest gejem czy wyglada jak pedal

was to boli bo stac ich na ciuchy po 500-1000zł a was nie i dlatego szukacie zaczepki zeby ich osmieszyc

i jeszcze jedno

kto powiedział że faceci w rurkach nie potrafią się bić ?

ogolicie leb na lyso ubierzecie dresy z krokiem po kolana włączycie "RPK" itp zaczniecie się wozic po mieście szkole i myslicie ze jesteście w czymś lepsi ?

u nas w szkole był wlasnie taki jak "wy" co obrażają ludzi w rurkach

dostał wpierdo* od pewnego typa (właśnie w rurkach) i od 3 miechów do szkoły nie chodzi wstydzi się ze taki kozak a poskładał go koleś w rurkach :)

Weteran
Opublikowano

Wartości nie kupisz za pieniądze.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Jaki ubiór? Na koszule za 10zł z rynku?

No wiesz, Vansy, Conversy i inne firmy tanie nie są.

Zwykli ludzie nie mogą sobie na takie rzeczy pozwolić.

Więc jakie 10 zł?

Poza tym każdy ubiera się jak chce.

Opublikowano

@UP6 i @UP7:

Racja :D Co prawda nie było mnie jeszcze w tych starszych czasach, ale wtedy musiało być lepiej. Ksiądz lubi opowiadać historię z lat 70, 80 i są ciekawe :) Gdyby takiego pedałka wsadzić do wojska, to by chyba nie przetrwał.. W sumie nie na temat, ale kiedyś było zdecydowanie lepiej, a nie teraz co 3-cia, nawet druga osoba to rureczki..

Weteran
Opublikowano

Zwykli ludzie nie mogą sobie na takie rzeczy pozwolić.

Wow, widzę jakaś szlachta się tutaj wypowiada. Mówisz, że ta "wyższość", która kupuje sobie rzeczy za pieniądze bogatych rodziców jest lepsza?

To nie jest temat o wartościach tylko o modzie.

O modzie? raczej o upodobaniach dziewczyn. A Ty w swoich wypowiedziach według mnie stawiasz na to, że Ci, co mają lepsze ciuchy są lepsi. 21 wiek, pozdrawiam.

Możesz chodzić jak chcesz, rurki, dres, tunika, kimono, okey. Ja wyrażam swoje zdanie, że osobiście nie pochwalam ludzi, którzy się tak ubierają, ale to TYLKO moje zdanie, mogę je wyrażać..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

po prostu im się to podoba taka Moda :)

a to że koleś śmiga w rurkach czy różowej koszuli nie znaczy ze jest gejem czy wyglada jak pedal

was to boli bo stac ich na ciuchy po 500-1000zł a was nie i dlatego szukacie zaczepki zeby ich osmieszyc

i jeszcze jedno

kto powiedział że faceci w rurkach nie potrafią się bić ?

ogolicie leb na lyso ubierzecie dresy z krokiem po kolana włączycie "RPK" itp zaczniecie się wozic po mieście szkole i myslicie ze jesteście w czymś lepsi ?

u nas w szkole był wlasnie taki jak "wy" co obrażają ludzi w rurkach

dostał wpierdo* od pewnego typa (właśnie w rurkach) i od 3 miechów do szkoły nie chodzi wstydzi się ze taki kozak a poskładał go koleś w rurkach :)

Gdzie, to było? W podstawówce czy gimbazie?

Tak, to jest jak jakiś idiota kozaczy, gdyby ten pedał w rurkach spotkał kogoś normalnego, to by ze szpitala przez tydzień nie wyszedł.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...