Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsze upodobania dziewczyn

Messor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiesz, Vansy, Conversy i inne firmy tanie nie są.

Zwykli ludzie nie mogą sobie na takie rzeczy pozwolić.

Więc jakie 10 zł?

Poza tym każdy ubiera się jak chce.

No dobra, każdy ubiera się jak chce, ale jak właśnie taki gościu co ma ciuchy za 1000 zł

i zacznie mi wypominać, że ubieram się jak biedak / ciota to co mam przez to rozumieć?

U mnie właśnie tacy są najcwańsi - a co gorsza, kozaczą tylko wtedy gdy stoją w grupie

3-5 osobowej i myślą, że im nic nie odpowiem.

graphic.png

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No wiesz, Vansy, Conversy i inne firmy tanie nie są.

Zwykli ludzie nie mogą sobie na takie rzeczy pozwolić.

Więc jakie 10 zł?

Poza tym każdy ubiera się jak chce.

vansy i te wasze conversy, to nic innego jak zwykłe trampki za 10zł z rynacza tylko z logo czy tam napisem vansy/conversy i na tym mądrzy ludzie zarabiają.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Robię ten temat, żeby poruszyć pewien problem, który obserwuję już od dłuższego czasu.Dlaczego dzisiaj dziewczynom podobają się chłopaki ubrane w jakieś kolorowe koszule w kartę, fullcapy, snapy, nie snapy inne dziwne czapki, vansy, conversy, chudzi niscy i przede wszystkim sluchajacy pseudo rapu typu b.r.o, Pezet czy coś takiego.Co dziewczynom w tym imponuje? I to nie tylko w gimbazie, u mnie w mieście przechadzajac się po galerii można zobaczyć, że co 2 chłopak chodzi tak ubrany i w okół niego kręci się pełno napalonych lasek.Ja tego kompletnie nie rozumiem.

Mam kilka kolorowych koszul w kratę, czerwone rurki, jestem pedałem? Stereotyp na bok kolego. Co innego chłopak, który nosi to bo lubi, a co innego chłopak, który nosi to, żeby się przypodobać, słucha czegoś, czego nie lubi, bo inni tego słuchają. Ci drudzy to nie pedały, a po prostu lizidupy. :)

@UP6 i @UP7:

Racja :D Co prawda nie było mnie jeszcze w tych starszych czasach, ale wtedy musiało być lepiej. Ksiądz lubi opowiadać historię z lat 70, 80 i są ciekawe :) Gdyby takiego pedałka wsadzić do wojska, to by chyba nie przetrwał.. W sumie nie na temat, ale kiedyś było zdecydowanie lepiej, a nie teraz co 3-cia, nawet druga osoba to rureczki..

Ksiądz też by chyba się zesrał będąc w wojsku. Te tłuste klechy wcale nie są lepsze.

Opublikowano

Jezeli nie jestes pierwszym lepszem pedalem w vansach i rurkach w dodatku z grzyweczka w miare dluga i kolczykiem w dupie to nie masz co startowac to tych dziewczynek aka sexi fanka justinka i czytelniczka bravo ktora o zyciu dowiedziala sie z gazety.

Tyle, spoleczenstwo zmienilo sie diametralnie na zle, bo jezeli facet gniecie sobie jaja by byc "modnym" (co jest gowno prawda) to juz to jakas katastrofa, elko. : )

@Dest ( up )

ale wyjdz na ulice, wiekszosc to nosi bo idzie za tlumem nie dlatego ze chce ;]

Opublikowano

po prostu im się to podoba taka Moda :)

a to że koleś śmiga w rurkach czy różowej koszuli nie znaczy ze jest gejem czy wyglada jak pedal

was to boli bo stac ich na ciuchy po 500-1000zł a was nie i dlatego szukacie zaczepki zeby ich osmieszyc

i jeszcze jedno

kto powiedział że faceci w rurkach nie potrafią się bić ?

ogolicie leb na lyso ubierzecie dresy z krokiem po kolana włączycie "RPK" itp zaczniecie się wozic po mieście szkole i myslicie ze jesteście w czymś lepsi ?

u nas w szkole był wlasnie taki jak "wy" co obrażają ludzi w rurkach

dostał wpierdo* od pewnego typa (właśnie w rurkach) i od 3 miechów do szkoły nie chodzi wstydzi się ze taki kozak a poskładał go koleś w rurkach :)

Ty weź stąd idź lepiej, wolę wydawać pieniądze na coś lepszego, niż ciuchy przeznaczone dla dziewczyn. Jak masz kasiorę to może zmień płeć, co? Szkoda, że teraz ludzi nie szuka się po prawdziwej przyjaźni, tylko po kasie, popularności itp. Powoli odchodzę od tematu niestety.. Dla mnie się liczy tylko przyjaźń, a nie to, co kto ma.

Opublikowano

jebać was i wasze zdanie. chodzę tak ubrany na codzień, dupeczkę mam i jestem z tego dumny. :)

@Takie życie :)

wrzucasz wszystkich do jednego wora. wyobraź sobie, że jak dres w moim wieku lub niewiele starszy by do mnie podszedł i chciał zajebać to prędzej ja bym zajebał. duża część osób które chodzą tak ubrane rzeczywiście nie potrafiłaby się obronić ale też niektóre osoby takie jak ja chodzą na sztuki walki i dają sobie radę.

beka

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Gdzie, to było? W podstawówce czy gimbazie?

Tak, to jest jak jakiś idiota kozaczy, gdyby ten pedał w rurkach spotkał kogoś normalnego, to by ze szpitala przez tydzień nie wyszedł.

powiadasz normalny :)

normalny człowiek nie przejmuje się ubiorem innego rowiesnika

no ale w koncu to Polska... dobrze mowia ze dzieci pokolenia JP sa za przeproszeniem pojeban*

Opublikowano

Z tego co wiem to od czasów jaskiniowców jest trend polegający na imponowaniu/podobaniu się płci pięknej (nie liczę średniowiecza, wiadomo :P). Nie widzę nic złego w tym, że dziewczyny lubią gości w rurkach, trampkach i fullcapach. Z resztą może i jest to popularny trend ale w gimnazjum, w średniej szkole już czegoś takiego nie zobaczycie.

Venti_ jesteś idiotą i tyle w temacie. Zwykły polaczek, który nie może znieść, że komuś coś się udało. Rozumiem gdyby taki ktoś panoszył się wokół ciebie, ale komu przeszkadza gość po drugiej stronie ulicy, nie rozumiem.

Kurwa kiedyś o gustach się nie dyskutowało, teraz są hipsterzy, pedały, dresy i chuj wie co jeszcze. Niech każdy się ubiera jak chce, póki nie będzie nakazu chodzenia w rurkach to mi to nie będzie przeszkadzać.

Dobra, reasumując: jeżeli ktoś ma swój styl, czyt: spodnie przygniatają mu jajca albo wygląda jakby miał w gaciach kilo kartofli to jego problem. Nie rozumiem też wjazdów na firmy pokroju vans, converse, prosto itp. To ten sam shit tylko skierowany do innych grup społecznych, najczęściej na tym samym, gimbazjalnym poziomie intelektualnym.

Noś się kurwa jak chcesz, taka puenta na zakończenie.

@flap

Kup sobie trampki za 10 zł i Conversy za 180 i powiedz, które ci się rozwalą po tygodniu, a które po roku.

Opublikowano

Ty weź stąd idź lepiej, wolę wydawać pieniądze na coś lepszego, niż ciuchy przeznaczone dla dziewczyn. Jak masz kasiorę to może zmień płeć, co? Szkoda, że teraz ludzi nie szuka się po prawdziwej przyjaźni, tylko po kasie, popularności itp. Powoli odchodzę od tematu..

witamy w Polsce :)

masz PLN masz wszystko

Opublikowano

powiadasz normalny :)

normalny człowiek nie przejmuje się ubiorem innego rowiesnika

no ale w koncu to Polska... dobrze mowia ze dzieci pokolenia JP sa za przeproszeniem pojeban*

A ktoś tu wspominał o dzieciach JP?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

jebać was i wasze zdanie. chodzę tak ubrany na codzień, dupeczkę mam i jestem z tego dumny. :)

@Takie życie :)

wrzucasz wszystkich do jednego wora. wyobraź sobie, że jak dres w moim wieku lub niewiele starszy by do mnie podszedł i chciał zajebać to prędzej ja bym zajebał. duża część osób które chodzą tak ubrane rzeczywiście nie potrafiłaby się obronić ale też niektóre osoby takie jak ja chodzą na sztuki walki i dają sobie radę.

Wyjebalem sie ze smiechu, z calym szacunkiem do ciebie, ale tacy kolesie co ubieraja sie jak pizdy zawsze byli i beda pizdami ( potwierdzone naukowo, pozdrawiamy Macka z Lodzi)

Opublikowano

Jezeli nie jestes pierwszym lepszem pedalem w vansach i rurkach w dodatku z grzyweczka w miare dluga i kolczykiem w dupie to nie masz co startowac to tych dziewczynek aka sexi fanka justinka i czytelniczka bravo ktora o zyciu dowiedziala sie z gazety.

Tyle, spoleczenstwo zmienilo sie diametralnie na zle, bo jezeli facet gniecie sobie jaja by byc "modnym" (co jest gowno prawda) to juz to jakas katastrofa, elko. : )

@Dest ( up )

ale wyjdz na ulice, wiekszosc to nosi bo idzie za tlumem nie dlatego ze chce ;]

Chodzę po ulicach i widzę wielu... 'dziwnych'. Mam ich w dupie, może z tego wyrosną, znajdą swój styl. Takie 'napalone dziunie', to zazwyczaj tępe, rozchichotane... dziwki, bo inaczej tego nie można nazwać, więc po co sobie nimi tyłek zawracać? :)

Opublikowano

vansy i te wasze conversy, to nic innego jak zwykłe trampki za 10zł z rynacza tylko z logo czy tam napisem vansy/conversy i na tym mądrzy ludzie zarabiają.

Tak, pewnie, wmawiaj sobie dalej.

Po pierwsze te Twoje trampeczki za 10 zł nie wytrzymają w bardzo dobrym stanie przez rok.

Ja się ubieram jak chcę, a to, że jestem szczupły, wysoki to już nie moja wina :#. (chociaż to uwielbiam <3)

Po drugie, mnie nie interesuje opinia innych, mogą ją sobie w dupę wsadzić.

HATERS GONNA HATE SO FUCK IT.

Opublikowano

Wyjebane mam ile wytrzymają i te i te wyglądają tak samo tylko jedne, to vansy/conersy, a drugie zwykłe no namowe trampki.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Z tego co wiem to od czasów jaskiniowców jest trend polegający na imponowaniu/podobaniu się płci pięknej (nie liczę średniowiecza, wiadomo :P). Nie widzę nic złego w tym, że dziewczyny lubią gości w rurkach, trampkach i fullcapach. Z resztą może i jest to popularny trend ale w gimnazjum, w średniej szkole już czegoś takiego nie zobaczycie.

Venti_ jesteś idiotą i tyle w temacie. Zwykły polaczek, który nie może znieść, że komuś coś się udało. Rozumiem gdyby taki ktoś panoszył się wokół ciebie, ale komu przeszkadza gość po drugiej stronie ulicy, nie rozumiem.

Kurwa kiedyś o gustach się nie dyskutowało, teraz są hipsterzy, pedały, dresy i chuj wie co jeszcze. Niech każdy się ubiera jak chce, póki nie będzie nakazu chodzenia w rurkach to mi to nie będzie przeszkadzać.

Dobra, reasumując: jeżeli ktoś ma swój styl, czyt: spodnie przygniatają mu jajca albo wygląda jakby miał w gaciach kilo kartofli to jego problem. Nie rozumiem też wjazdów na firmy pokroju vans, converse, prosto itp. To ten sam shit tylko skierowany do innych grup społecznych, najczęściej na tym samym, gimbazjalnym poziomie intelektualnym.

@flap

Kup sobie trampki za 10 zł i Conversy za 180 i powiedz, które ci się rozwalą po tygodniu, a które po roku.

Nie toleruje ich i raczej nic komuś to do tego. Ich zachowanie normlanie rozpierdala mózg bo widzę takich przydupasów codziennie na praktykach

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Wyjebalem sie ze smiechu, z calym szacunkiem do ciebie, ale tacy kolesie co ubieraja sie jak pizdy zawsze byli i beda pizdami ( potwierdzone naukowo, pozdrawiamy Macka z Lodzi)

Uwierz, że wolę moje rurki, niż 'dresiarzy', którzy wyśmiewają moje rurki za 100 zł, a sami noszą jedne spodnie cały rok (wiosna, lato, jesień, zima) typu RPK za 300 zł. :) Wolałbym mieć 3 pary po 100zł.

Opublikowano

@flap

Mówisz, że taka moda jest od zawsze? No nie wiem.. Moi rodzice dużo opowiadali mi, jak było kiedyś. W tym momencie oni sami nie czają tego świata

i się zamartwiają o mnie bo nie potrafię znaleźć sobie dziewczyny -.- A ja im odpowiedziałem, że bezmózgie dziwki mnie nie interesują.

@down

Nie o to chodzi.. że ja nie umiem. Po prostu nie interesują mnie takie dziewczyny, fatalnie trafiłem do szkoły w której są tylko takie co oceniają po wyglądzie i kasie.

graphic.png

Opublikowano

Kurwa mać, to kup sobie ferrari z częściami od malucha, też wygląda tak samo a "wyjebane masz ile wytrzyma"

@up

Mówię o tym, że moda była ZAWSZE i zawsze będzie, stety/niestety. Jak nie możesz sobie znaleźć dziewczyny to jesteś ofiarą losu i nie zrzucaj tego na otoczenie.

Opublikowano

Ja chodzę do gimbazjum i ogólnie powiem tak: Nie rozumiem tej całej mody rurki, vansy itp. Prawie każdy tak chodzi.. Wyglądają jak jakieś klony.. A te ciuchy to jakaś po prostu kawałek popularnej szmaty, sznurówki, podeszwy.. Wiem, jak wyglądała przeszłość i powiem, że było lepiej.. średnia krajowa taka sama, wojsko było popularne i wtedy dziewczyny na to leciały, na mundurowego <3 Ale i tak nie było równo, przejeżdzała kontrola i ludzie kampili wszystko, co mogłoby zostać zabrane ;) A i jeszcze: ganianie po polu, każdy znał się z każdym, nie jak teraz.. kiedyś sąsiad znał praktycznie całe miasto, a teraz ja nawet nie wiem jak wszyscy w mojej klatce mają na imię.. wtedy to były czasy B)

Opublikowano

Tak, pewnie, wmawiaj sobie dalej.

Po pierwsze te Twoje trampeczki za 10 zł nie wytrzymają w bardzo dobrym stanie przez rok.

Ja się ubieram jak chcę, a to, że jestem szczupły, wysoki to już nie moja wina :#. (chociaż to uwielbiam <3)

Po drugie, mnie nie interesuje opinia innych, mogą ją sobie w dupę wsadzić.

HATERS GONNA HATE SO FUCK IT.

Ta i to co mowiles na ts.

" od zawsze chcialem byc kobieta"

sorry ale ja z takim kims co wyglada jak strach na wroble z przerosnietymi oczami to nawet nie bede dyskutowac bo nie ma o czym a na pewno nie o modzie i trendzie xD

Opublikowano

Ja chodzę do gimbazjum i ogólnie powiem tak: Nie rozumiem tej całej mody rurki, vansy itp. Prawie każdy tak chodzi.. Wyglądają jak jakieś klony.. A te ciuchy to jakaś po prostu kawałek popularnej szmaty, sznurówki, podeszwy..

A dresy RPK/Prosto to bawełna zbierana przez mudżynów na plantacji (40 zł) + napis RPK (260 zł) = 300 zł xD Mentalność gimbazjuszy.

Opublikowano

Ta i to co mowiles na ts.

" od zawsze chcialem byc kobieta"

sorry ale ja z takim kims co wyglada jak strach na wroble z przerosnietymi oczami to nawet nie bede dyskutowac bo nie ma o czym a na pewno nie o modzie i trendzie xD

Tak, po 1 nigdy tak nie MÓWIŁEM, po drugie, niby z TOBĄ MOŻNA NA TEN TEMAT DYSKUTOWAĆ?

Chyba Cię główka boli.

Idź załóż swój dwuletni dres i trampeczki za 10 zł.

Opublikowano

Dlaczego się tak ubierają? Ponieważ chcą wyglądać modnie. Taki styl przyszedł z Ameryki oraz Zachodniej Europy, które wciąż się rozwijają. Gdyby w Polsce, co druga osoba nie wyzywała chłopaka w rurkach od pe*ałów, to byłoby o wiele lepiej i może przyćmilibyście, jako Polacy, tezę że jesteście nietolerancyjnym narodem, który umie się zgrać ze sobą, tylko wtedy, kiedy jest jakaś tragedia. Mieszkam za granicą od kilku lat i podkreślam to już w paru tematach. "U mnie" nie ma takiego czegoś, jak wyzywanie od grubasów czy pe*ałów, bo ktoś ubiera się jak chce. Nie ma tutaj wyrzucania kogoś z danej grupy etnicznej, czy to w szkole czy to w pracy, bo ma brzydką twarz i nieuczesane włosy. Nie mam tutaj zamiaru nikogo obrazić, ani krytykować polaków, ale niestety, dopiero jak się przeprowadziłem zagranicę, to zrozumiałem, dlaczego Polska jest postrzegana tak, a nie inaczej. Nie wspominam o rządzie, którego każdy się boi, jak za czasów komuny. W Belgii chcieli podnieść podatki, to WSZYSCY wyszli na ulicę, wszyscy uczniowie nie poszli do szkoły, nawet dzieci protestowały, bo nabyły wystarczającą o tym wiedzę. Dlatego teraz wychodzę z tego tematu i życzę Wam miłych wyzwisk od pe*ałów, gejów, Justinów Bieberów czy idiotów. Nie zapomnijcie też wypomnieć osobom, które bronią tych pe*ałów, że piszą tak, a nie inaczej, bo są przecież z bogatej rodziny i nie muszą pracować. Załamanie.

Opublikowano

A dresy RPK/Prosto to bawełna zbierana przez mudżynów na plantacji (40 zł) + napis RPK (260 zł) = 300 zł xD Mentalność gimbazjuszy.

ALE KURW DO CHUJA NIKT TUTAJ NIE WSPOMINAŁ O DRESACH!

@

Anja Rubik? Serio? Dojebałeś teraz chłopie....

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...