Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] MerkavaBot

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cisne leonkiem :)

Przestań spamować bezsensownymi postami !

@Topic

Zastanawiam się jak z wykrywalnością :)

Ale myślę że to od twórców Merkavy to chyba będzie bezpieczny :)

• Odpowiedzi 659
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm :P Wiecie co ja tu nawet przyuważyłem że skrzynki sie nawet opłacaja

(Polskie znaki sie pi**rza)

Porównałem konto na x-1 Tylko na Boxy z kontem na x-2 leonovem (po co mam zdradzac firme)

I wyszlo mi tak ze to konto na x-1 zebralo wiecej z boxów niż leonov na x-2 :) jednakże to na x-2 zdobyło doswiadczenie i powazanie. Napomne ze oba maja zero dedow

Jednakże Potem leonov poczal odsadzac boxa

Opublikowano

jedna sprawa jest strasznie denerwujaca czasami jak ktos ubije ci bota to on zamiast wracać na mapę na której został ubity to leci na x2 wrogiej firmy...

jak by twórca tu mógł zaradzić, żeby nie robił sobie urlopu i leciał na wczasy do wrogich x2

czasami jest tak, że po ubiciu przylatuje na mapę której został ubity i stoi na porcie

gdy odznaczę: collect resources, kill mobs on map a potem znowu to zaznaczę, to zaczyna reagować czyli zrobi taki myk:

leci do portu ukosnego po czym wraca i znowu stoi :D

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Ustawiłem na nockę. Uzbierał 2k i się wyłączył. Da radę coś z tym zrobić czy ten bot jest po prostu chujowy i trzeba go pilnować?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ustawiłem na nockę. Uzbierał 2k i się wyłączył. Da radę coś z tym zrobić czy ten bot jest po prostu chujowy i trzeba go pilnować?

Zdarzają mu się takie zawiechy. Niestety na chwile obecną trzeba siedzieć i go pilnować lecz nie każdy ma problem z jakimiś zawiechami itp

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

umnie sie zwiesil dopiero raz , za to nie zbiera boxow mam wszystko odchaczone i lipa

Zaznacz że ma zbierać boxy w zakładce collect i przejdź do zakładki Main i tam zaznacz collect resources

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

@Topic

Ja was nie rozumiem... Mi wszystko działa dopóki amunicja nie skończy się w laserach, tak to jest wszystko git. Po prostu co nie którzy zapominaja o niektórych rzeczach.. a potem tu z żalem wbijaja. Ja jakos sobie wszystko ustawiłem i mi zebrał 1000 urki w pół godziny czyli powinno być 2k/h i ja jestem happy z takiego powodu, po prostu. Nauczcie posługiwać się botem, wtedy zrozumiem wasze problemy.

Opublikowano

Ach w końcu na nowym koncie zakupiłem cpu amunicyjny, bo zaczęło mnie denerwować, że nie mam ammo i bot stopuje, albo wlatuje w stado allienów nic nie robi, a potem ucieka :D

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

@Up no i macie recepte na większosc waszych problemow -.-

Opublikowano

bot mi smiga pięknie ,nie zawiesza mi sie ,nie mam problemów :) wystarczy mieć cpu na ammo

moja srednia : 3 k uri / h

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

@Topic

Ja was nie rozumiem... Mi wszystko działa dopóki amunicja nie skończy się w laserach, tak to jest wszystko git. Po prostu co nie którzy zapominaja o niektórych rzeczach.. a potem tu z żalem wbijaja. Ja jakos sobie wszystko ustawiłem i mi zebrał 1000 urki w pół godziny czyli powinno być 2k/h i ja jestem happy z takiego powodu, po prostu. Nauczcie posługiwać się botem, wtedy zrozumiem wasze problemy.

to ja k...a ciebie nie rozumiem od czego jest CPU?

a bot to teraz mi się co 1.5 h przycina w nocy to git majonez po 40 k uri na każde z 4 kont

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

@Up ja napisałem że nie rozumiem graczy którzy zamiast pomyslec chwilę to zaraz biegna tutaj z placzem, ja mam CPU Amunicyjne i mam wszystko w dupie. Rozumiem błędy bota, ale to już sa bledy ludzkie

Opublikowano
More stable jumping in ports. Added switch configurations when

you go to repair or run away from enemy ----- to zostało naprawione

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

Do czego sluża te konfigi ;d ?

ustawiasz na jakiej ma latać

a w weapons : zmienia konfigi jak wróg cie atakuje

;d

Opublikowano

Ja nie moge się doczekać robienia wrot oraz palladium :D

Również czekam na te opcję :D

Swoją drogą 0.7 działa mi o wieeeele lepiej :) widać postępy więc pozostaje czekać na na nowe wersje

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Również czekam na te opcję :D

Swoją drogą 0.7 działa mi o wieeeele lepiej :) widać postępy więc pozostaje czekać na na nowe wersje

tak ,mi też lepiej działa

najbardziej mi zależy na palladium ,bo wrota sa najopłacalniejsze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...