Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] MerkavaBot

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 659
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko ładnie działa, ale mam pytanie co do zbierania skrzynek, czy nie istnieje przypadkiem system antybotowy podstawiajacy niewidzialne dla gracza boxy które bocik zbiera ? - może i głupie pytanie, ale wróciłem do gry po 4 latach i nie wiem jak to się ma na dzisiejszy dzień :)

Opublikowano

@Up nic takiego nie ma :) tylko po 3h zbierania boxow jego zbieranie jest nie opłacalne bo zostało cos wprowadzone ze juz sie mniej dostaje czy wogule urka nie leci dokładnie nie wiem :)

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

@Up nic takiego nie ma :) tylko po 3h zbierania boxow jego zbieranie jest nie opłacalne bo zostało cos wprowadzone ze juz sie mniej dostaje czy wogule urka nie leci dokładnie nie wiem :)

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, jak nie wiesz o grze dużo.

Wszystko ładnie działa, ale mam pytanie co do zbierania skrzynek, czy nie istnieje przypadkiem system antybotowy podstawiajacy niewidzialne dla gracza boxy które bocik zbiera ? - może i głupie pytanie, ale wróciłem do gry po 4 latach i nie wiem jak to się ma na dzisiejszy dzień :)

Jest nadal skrypt HoneBox, ale od dłuższego czasu nie widać banów. Ponad to sądzę, że ten bot ma zaktualizowany kod HB

Opublikowano

Mam pytanko czy zbiera już bot palladium ? Bo jest opcja do zaznaczenia aby zbierał palladium ale spytam was czy już zbiera :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Mam pytanko czy zbiera już bot palladium ? Bo jest opcja do zaznaczenia aby zbierał palladium ale spytam was czy już zbiera :)

nie zbiera ,próbowałem

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Moze glupie pytanie :D

Ale jak to uruchomic na boxy na 1-2 ? :D

Zaznaczasz w bocie w zakładce Main "Collect Resources"

Opublikowano

Ok, wystarczy trochę cierpliwości. Trzeba poczekać przy logowaniu ale bot wbije. Trochę się tnie ale lepiej tak niż ma całą noc bezczynnie konto leżeć :)

Ps ja swój puściłem na 1-2

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

U mnie konto główne bez zarzutów, poboczne na x1 też skrzynki zbieraja i nie tnie się , niewiem o co wam chodzi bot na razie spisuje się wzorowo, przynajmniej wedle mojej opinii ;)

Opublikowano

Mam problem otóż po około 1h bot sie zatrzymuje i trzeba nacisnac na mapke. Ma ktos taki problem ? i może wiecie jak to rozwiazac ?

re.

Opublikowano

Uwaga! Osoby które mają problemy z polskimi znakami (chodzi tu o ś i ą) to informuje, że jest to spowodowane botem ;). Wystaczy go wyłączyć i wszystko będzie działało :)

no a ja się zastanawiałem dlaczego nie mogę wpisać si, nawet teraz nie mogę :D

musiałem aż sięgać do alfabetu, żeby skopiować literkę bo akurat to był element mojego nicku :D

radzioro12 ja tak nie mam, normalnie skacze przez port na 1-3 naprawia się i leci, lecz u mnie za to inna sprawa mnie gnębi tzn, mam tak raz na 3 godziny, że jak zostanie ubity bot to dolecieć do mapy doleci, ale zostaje na porcie...

together

to ładnie

wkurza mnie taka jedna sprawa: bo można maksymalnie 4 konta bocić, a jak to zrobić, żeby bociło więcej?

radzioro12 powiedział mi o panelu admina na win, ale to mi nie pasi, próbowałem odpalać owego bota w innych folderach też nie pomagało,

macie jakis inny sposób?

byku bez plastiku to że co ładnie wyglada nie znaczy, że jest dobre, ja osobiscie uważam, żę one s do dupy, nic nie wnosza, sa po prostu dla poczatkujacych, do bocenia to jest standardowo leonek i tego się bodzio trzymaj...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...