Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] MerkavaBot

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 659
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W czym jest napisany ten bot ? :)

mysle ,ze w javie

@topic

cos mi slabo bot zbiera ,2k na godzine :(

Opublikowano

Uwaga! Osoby które mają problemy z polskimi znakami (chodzi tu o ś i ą) to informuje, że jest to spowodowane botem ;). Wystaczy go wyłączyć i wszystko będzie działało :)

Opublikowano

Czy to jest tak samo wykrywalne jak kbot? Chcę odpalić na głónym koncie ale ja się trochę cykam

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Czy to jest tak samo wykrywalne jak kbot? Chcę odpalić na głónym koncie ale ja się trochę cykam

Jak już mówiłem. Nie ma wykrywalności botów. Dodatkowo teraz nie banują już od dłuższego czasu ;)

Opublikowano

tepy bot 1 raz go wlaczlem a ten juz mi wylecial poza mape !!!!

A na jakiej mapie go właczyłes bo mi pięknie smiga na 1-4 już 7k urki nabił w niecałe 2h.

Opublikowano

wlaczylem go na 5-3, jak go wogole obslugiwac bo mi lata jak glupi i nic nie robi i czy zbiera pallke?

Opublikowano

wlaczylem go na 5-3, jak go wogole obslugiwac bo mi lata jak glupi i nic nie robi i czy zbiera pallke?

Przeczytaj pierwszy post. Polecam też przeczytać cały changelog. Znajduje się tam informacja, że bot działa tylko od x-1 do x-4 i NIE POWINNO się go wysyłać na palkę.

Opublikowano

Na 5-3 nie właczaj on narazie działa na 1 gali włacz go na alienki i boxy na 1 gali i normalnie będzie latał.

Opublikowano

Ten bot zbiera zielone skrzynki ? bo kbot mi nie działa a mam dużo kluczy

Nie zbiera zielonych skrzyń, nie widze w nim takiej opcji.

Opublikowano

z doświadczenia może mi ktoś polecić na której mapie i z jakim wypo bocić tym bocikiem :D? tylko golec w tym momencie, potem kupię leona ale najpierw bocę golcem

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

też tak macie że jak się boci leonkiem na 1-3 i bot skoczy na 2-3 i jak wróci i się scina i skaczę z 1-3 na 2-3 i tak w kółko tak samo jest na 1-4 tylko ze wtedy skacze z 1-4 na 3-4 i tak w kółko.

b_560x95.png

Opublikowano

z doświadczenia może mi ktoś polecić na której mapie i z jakim wypo bocić tym bocikiem :D? tylko golec w tym momencie, potem kupię leona ale najpierw bocę golcem

Ja boce nim golcem na x4 i już 10k urki nabił bez zwiechy i ani razu nie padł , pierwszy konfig FS i 2 osłonki na dronach 2 konfig FS i full osłonek na dronach napęd złotkiem podkręcony osłonki sepro.

Opublikowano

też tak macie że jak się boci leonkiem na 1-3 i bot skoczy na 2-3 i jak wróci i się scina i skaczę z 1-3 na 2-3 i tak w kółko tak samo jest na 1-4 tylko ze wtedy skacze z 1-4 na 3-4 i tak w kółko.

Pewnie spowodowane jest to tym że leonek przeskakujac na obca mapke traci bonus który działa tylko na rodzimych mapach dolnej gali i się zwiesza bo traci hp bonusowe i osłonke ja boce golcem i nie mam żadnych problemów

Opublikowano

A ten bocik podczas ucieczki zmienia konfy?

Zmienia ale on nie ucieka w trakcie gdy go ktos zaatakuje tylko gdy wróg jest blisko niego.

Mam problem botem, a mianowicie gdy już się zalogowałem i wybralem serwer to na tej jakby mini mapie mam czarne tło i tak cały czas. I tak uruchomiałem jako administrator i inne duperele.

Ma być czarna mapka nie wyswietla tła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...