Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] MerkavaBot

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wedlug mnie to teraz jest wszystko jedno na drugim i troche "ciasno" jest w tych opcjach ;p

w następnej wersji mam nadzieję, że to poprawia...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

• Odpowiedzi 659
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde., jest cos nie ta kz botem nie chce bic tylko leci i bije z mojej firmy gosci chociaz odznaczyłem opcje bicia ale alienkow nie bije :/ ( Jak macie wojne w klanie bot jest wtedy do dupy :( jak zauwazy gracza z wojna to bije go chcociaz macie odznaczone bicie graczy :( i nie bije alienow tylko lata za tym graczem :( )

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

Bocik działa świetnie, dziękuję za rady. Wtedy o 8:00 odpaliłem kompa od nowa i zaczęło działać. Chyba tak jest najlepiej: zresetować kompa.

PS. pamiętajcie żeby usunać config.dat

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

ja nic nie musze usuwac jak weszla nowa wersja bota wyl tego odpalilem spowrotem i tam zawsze jest download klik i smiga wsio pieknie, coraz bardziej mnie przekonuje do siebie ten bocik i chyba go łykne jak bedzie za kase .

Opublikowano

Doszedłem o co chodzi, że bot nie chce logować się na konta, nie chce logować się na konta wp.pl -.- jesli ktos to już napisał to sorki.

PS widzę, że mbot bardzo ładnie się zapowiada :) dużo funkcji przydatnych jak ostrzeliwanie się czy uciekanie kiedy zagrożenie w pobliżu :)

1.jpg

Opublikowano

nie, ale sadze, że w taki sposób będa lepsze zyski, tak ci ucieka jak widzi wroga, a tak przeleci obok i ktos cie ubije, lepiej jak poczeka niz ma latac w ta i z powrotem,

a ta opcja jest idealna, bo mozemy czasami zapomniec o cpu naprawiajacym drony, albo skonczy sie liczba napraw, nie idzie to na plus?

Własnie dodali ta opcje aby bot nie uciekał przed wrogiem bez ataku, na dodatek wrzucili do programu mozliwosc robienia wrót, bajka :->

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

zauważyłem że bot jest bardzo podatny na lagi :c ogladam live stream i widzę jak go cofa, a neta nie mam słabego (20mb) ;/

Opublikowano

jak na wp. ? ze jak ktos ma maila na wp w grze to nie dziala ? jak tak to bzdura umnie wszystko smiga normalnie

jesli masz taki pasek to znaczy, że nie polatasz sobie przez najbliższy czas, zagadam to twórcy czy da radę zrobić aby się logowało.

1.jpg

Opublikowano

mam pytanie odnosnie jak najlepiej ustawic ten suwak ( dystans) na mapie x2 takby jak najszybciej zaznaczal i bil ? ja mam na maxa w prawo czy tak jest dobrze ?

Tak ;D

ŚMIE\r/DZIELE

Opublikowano

do 24 h ma być aktywowany serwer, podajcie link do jakiegos tuta co potrzebne na serwerze itd.

Wystarczy bot... Da się go uruchomić pod linuxem, jednak pierwsze uruchomienie musi być jako administrator, co za tym idzie na linuxie się nie da go puścić.

Poproszę o pomoc, jak schować tego bota tam gdzie zegar.

Nie da się...

Opublikowano

Nie działa opcja ucieczki do portu gdy wróg zostanie wykryty, statek lata sobie jakby nigdy nic, a przeciwnika widać zaraz obok.

Opublikowano

Nie działa opcja ucieczki do portu gdy wróg zostanie wykryty, statek lata sobie jakby nigdy nic, a przeciwnika widać zaraz obok.

Może masz zaznaczona inna opcję, sprawdź to w zakładce weapons

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...