Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] MerkavaBot

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ To że działa tylko na 1 gali to bzdura

Wystarczy manualnie tam polecieć lub do wrót botem i Jump.

Bije dk,mk,sibelonity,lordakium, kubiki, ogólnie całą 2 gale + 4-5 Nie zbiera palki na piratach ale działa tam na 5-1 i 5-2 bo są to mniejsze mapy niż 5-3 na którym bez obrazy ale bot się jebie i nie widać całej mapy

• Odpowiedzi 659
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie dotyczące palladium, jak on będzie tam chodził podobnie do pbdo-bota / bedzie wymienial?

Czy podobnie do opena/kosa?

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Ja mam błąd "System still not loaded..."

jak by ktos nie widział:

jest limit kont, oznacza to, że maksymalnie na tym bocie moga latać 4 konta

jest na to jeden sposób, który mi zaproponował radzioro12: panel admina

a jest jeszcze jaki inny?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Czy wam też działa na x-8? mi na 1-8 smiga na moim flaxiku?;O

@ EDIT: Nie wyjebie mi go gdzies w nocy?:x

nie powinno

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Wam też nie chcę się zalogować?

usuń plik .dat

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Czy jest możliwosc wylaczenia opcji aby nie uciekal przed wrogiem, poniewaz caly czas stoi mi na porcie(warn. enemy)

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

Czy jest możliwosc wylaczenia opcji aby nie uciekal przed wrogiem, poniewaz caly czas stoi mi na porcie(warn. enemy)

nie, ale sadze, że w taki sposób będa lepsze zyski, tak ci ucieka jak widzi wroga, a tak przeleci obok i ktos cie ubije, lepiej jak poczeka niz ma latac w ta i z powrotem,

a ta opcja jest idealna, bo mozemy czasami zapomniec o cpu naprawiajacym drony, albo skonczy sie liczba napraw, nie idzie to na plus?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Mam napis: warning! still not loaded! i nie mam mapki ;/ Wy też tak macie czy tylko ja?

U mnie normalnie smiga już godzine, a ten komunikat masz cały czas czy tylko jak bota odpalasz na poczatku ?

Opublikowano

Mam napis: warning! still not loaded! i nie mam mapki ;/ Wy też tak macie czy tylko ja?

siema ja tak mialem wczoraj z rana otwieralem okno merkavy i zamykalem tak z 10 razy i zatrybilo do tej pory mam spokuj

Opublikowano

1. Przy właczaniu bota wylaczaj antywira

2. Odpalaj najlepiej za każdym razem jako admin

3. Spróbuj go odpalić kilka razy

4. Walnij teraz reinstala i spróbuj powyższych punktów ;)

@EDIT

Co do mapki to nikt jej nie widzi, bo nie ma ich nawet wgranych do bota... :D

73849329345010715164.jpg

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

siema ja tak mialem wczoraj z rana otwieralem okno merkavy i zamykalem tak z 10 razy i zatrybilo do tej pory mam spokuj

ja tak mam jak chcę 5 te konto odpalić :D

Opublikowano

Wyszła nowa wersja bota link >> primochka.net co zostało dodane :

Upgrade system of killing mobs. Added new options in Weapons.

Now you can set critical hp, shield for repairing and shield for
switch configurations. Added Galaxy Gates. Work only on alpha,
beta, gamma. Jump in GG and check Galaxe Gates. Warning!
It test version, so look up how it does work and check distance
for mobs, it may be low). In GG added function restore shields. If
Shield down to critical level, ship will go on big distance and will
restore it until it don't be normal level.

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

Nowa wersja:

Link

primochka.net/download/MerkavaBot.v0.8.rar

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/20ba76f49643c02292d8871a65264e7a913ad56cda4f7ae4b0852aec7ff6f2bd/analysis/

Zmiany:

Wersja 0.8 (Tłumaczenie wykonane przez BlueManPL)

- Ulepszenie w systemie zabijania mobów. Dodano nową opcje w "Weapons". Teraz możesz ustawić życie krytyczne (przy ilu HP ma się naprawiać). Dodano GalaxyGates, działa tylko na Alfie, Becie i Gammie. Wskocz w wrota GG i sprawdź Galaxy Gates. Uwaga! To jest wersja testowa więc sprwadź jak działa i sprawdź dystans pomiędzy mobkami bo może być za mały. Do GG dodano funkcje odnów osłony. Jeśli osłona spadnie do krytycznego poziomu statek poleci na duży dystans i będzie ją odnawiał póki nie będzie na normalnym poziomie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...