Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] MerkavaBot

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol, czemu nie chce mi sie pobrac ? I czemu chce sie przez winrara uruchamiac ? -.^

Pomoze ktos ?

Bo musisz go wypakować winrarem, wypakuj go i dopiero odpal , a co do pobierania może coś Ci blokuje, wyłącz antyvirusa

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

• Odpowiedzi 659
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo musisz go wypakować winrarem, wypakuj go i dopiero odpal , a co do pobierania może coś Ci blokuje, wyłącz antyvirusa

Przed re-installem nie musialem nic wypakowywac, tylko pobralem odpalilem pobralem akt. i mi dzialal, anty wir wylaczony :/

Ma ktos inny pomysl ?

ŚMIE\r/DZIELE

Opublikowano

Pobierz i zainstaluj winrara, potem dany plik wypakuj do folderu który utworzysz

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Pobierz i zainstaluj winrara, potem dany plik wypakuj do folderu który utworzysz

Nom dziala ;)

Trza nadrobic pare godzinek, mysle ze nocka je nadrobi ; )

ŚMIE\r/DZIELE

Opublikowano

a nie wiecie czy się ustawić na tym bocie formację?

przez bota wiem, że nie, ale jakby w grze ustawić formację powiedzmy szewronu, to taka sama będzie w bocie? czy zmienia się na standardowa?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

a nie wiecie czy się ustawić na tym bocie formację?

przez bota wiem, że nie, ale jakby w grze ustawić formację powiedzmy szewronu, to taka sama będzie w bocie? czy zmienia się na standardowa?

Taka sama będzie i w bocie jeśli ustawisz daną formację w grze ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Taka sama będzie i w bocie jeśli ustawisz daną formację w grze ;)

dzięki, dobrze wiedzieć :)

a co z leonkiem na x3 jeżeli skoczy np na 1-3 prawa góra to schodzi mu do 64 k hp to dalej skacze przez port, czy już to naprawili

?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

dzięki, dobrze wiedzieć :)

a co z leonkiem na x3 jeżeli skoczy np na 1-3 prawa góra to schodzi mu do 64 k hp to dalej skacze przez port, czy już to naprawili

?

wraca i zawiesza się przy naprawianiu i musisz go tam ręcznie odwiesić aby nadal latał

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

wraca i zawiesza się przy naprawianiu i musisz go tam ręcznie odwiesić aby nadal latał

a to nie fajnie, dlatego trzeba bocić leonkiem na x2 ... :)

Opublikowano

co do zawieszania sie to nie prawda jak ta mskoczy i spadnie do 64k hp to wraca repa sie i dalej bije alieny wcale sie nie wiesza

Opublikowano

co do zawieszania sie to nie prawda jak ta mskoczy i spadnie do 64k hp to wraca repa sie i dalej bije alieny wcale sie nie wiesza

Mi się nie chciał naprawiać do momentu gdy sam go ręcznie nie odwiesiłem ..każdy ma jakieś inne przypadki z tym botem

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Robił już kto nim wrota ? zawiesza się czy cos ? wolę się upewnić zanim zostawię mu gamme na noc :D

Działać działa, momentami łapie straszne lagi jakoś mi tę alfe zrobił, ale na twoim miejscu nie poświęcałbym mu zrobienia gammy szkoda wrót

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Robił już kto nim wrota ? zawiesza się czy cos ? wolę się upewnić zanim zostawię mu gamme na noc :D

ktos juz wypowiadał sie na temat wrot tym botem, podobno zawiesz się na wrotach ale mimo tego swoje zadanie wykona :)

Opublikowano

bot mi sie ciagle wylacza po jakims czasie albo wogle zanim wpisze pasy i jest ten czerwony napis ze sie nie laduje a jak reinstal robie dziala troche i potem znowu zle

@olon102 jak nie uzywales jeszcze resetowana licka do kbota byla niedawno to uzyj :) (co do restartu licki to takie info dawal pukacz)

Opublikowano

Działać działa, momentami łapie straszne lagi jakoś mi tę alfe zrobił, ale na twoim miejscu nie poświęcałbym mu zrobienia gammy szkoda wrót

uhh no to szkoda.. poswięce te pare godz na gamme :D dzieki za odp

killalllogo.jpg

Opublikowano

hmh... kiedy dodadza palladium ! juz jest wszystko tylko nie palka :(

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Działa wam bot na mapach x-6, x-7 i x-8?

Jeśli już się ktos o to pytał to sorki :)

gdybys czytał temat, to bys wiedział że bot nie obsługuje tych map..

Opublikowano

+ To że działa tylko na 1 gali to bzdura

Wystarczy manualnie tam polecieć lub do wrót botem i Jump.

Bije dk,mk,sibelonity,lordakium, kubiki, ogólnie całą 2 gale + 4-5 Nie zbiera palki na piratach ale działa tam na 5-1 i 5-2 bo są to mniejsze mapy niż 5-3 na którym bez obrazy ale bot się jebie i nie widać całej mapy

Czy wam też działa na x-8? mi na 1-8 smiga na moim flaxiku?;O

@ EDIT: Nie wyjebie mi go gdzies w nocy?:x

Jak widać niektórym działa na mapach 2 gali

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...