Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] MerkavaBot

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zaznaczone "run if saw enemy" w dodatku odznaczyłem sobie użycie amunicji. Wyłaczyłem/właczyłem bota i czekam teraz aż mi sie pojawi jaki wróg by sprawdzić czy co się zmieniło. Mam pytanko też co do opcji czekania "set waiting enemy time" czy działa na zasadzie, że czeka (ustawiony czas) od momentu pojawienia się wroga, a potem obojętnie czy znikł czy nie wylatuje na mapę ?

Mam też sugestię, gdy bocik atakuje alieny i zarazem zbiera boxy czasami zaznaczy cel i nim do niego doleci spotka po drodze boxa to zbiera go jako priorytet, międzyczasie alien zacznie lecieć za innym graczem i w tym momencie bocik goni go mijajac po drodze spore grupy.

• Odpowiedzi 659
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam zaznaczone "run if saw enemy" w dodatku odznaczyłem sobie użycie amunicji. Wyłaczyłem/właczyłem bota i czekam teraz aż mi sie pojawi jaki wróg by sprawdzić czy co się zmieniło. Mam pytanko też co do opcji czekania "set waiting enemy time" czy działa na zasadzie, że czeka (ustawiony czas) od momentu pojawienia się wroga, a potem obojętnie czy znikł czy nie wylatuje na mapę ?

umnie uciekanie dziala jak nalezy

Opublikowano

Poproszę o pomoc, jak schować tego bota tam gdzie zegar.

samo z siebie się nie da

Wystarczy bot... Da się go uruchomić pod linuxem, jednak pierwsze uruchomienie musi być jako administrator, co za tym idzie na linuxie się nie da go puścić.

Nie da się...

sa programy do treyowania, ja używam przykładowo: 4t tray minimizer free 5.52

1.jpg

Opublikowano

We wrotach ma okropne lagi, ma problemy z namierzaniem, ale robić robi, jeśli ktoś pytał

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Witam mam zakupiony serwer VPS na exone chciałem sobie na nim MerkaveBota puścić wchodzę na stronę niby wszystko pisze ze ok serv włączony a nie mogę na niego wejść poprzez pulpit zdalny pokazuje mi zly login lub hasło więc które to dane mam do logowania w tym pulpicie wstukać

Opublikowano

podłączanie pulpitu zdalnego, tam wpisujesz ip

Wpisuje ip i wyświetla się nazwa użytkownika i hasło na maila mi nic nie przyszło a powinno chyba przyjść a te loginy i hasła na stronce nie działaja i nie mogę na panel wejść bo nie mam loginu i hasła.

Opublikowano

Wpisuje ip i wyświetla się nazwa użytkownika i hasło na maila mi nic nie przyszło a powinno chyba przyjść a te loginy i hasła na stronce nie działaja i nie mogę na panel wejść bo nie mam loginu i hasła.

Musisz czekac na e-maila

ŚMIE\r/DZIELE

Opublikowano

w ciagu 24h dojdzie na maila od zatwierdzenia wplaty.

Opublikowano

wiecie jak wyłaczyc to okno o licencji?

http://scr.hu/0for/tbu0k

za każdym razem jak się tp'nie przez portal to mi to wyskakuje ._.

Fakt, jest to denerwujace i to bardzo ale na chwile obecna nic z tym nie zrobisz

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Wiem już jak oni zrobią tego bota na zawsze otóz jak pisza bot bedzie na zawsze chodz data jest do 2014 to to sa tylko testy BETA !

Gdy wyjdzie nowa wersja dadza pewnie ze 20 lat ;)

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano

Wiem już jak oni zrobią tego bota na zawsze otóz jak pisza bot bedzie na zawsze chodz data jest do 2014 to to sa tylko testy BETA !

mylisz sie bo gdy sie skoncza testy to wersja merkavabot bedzie platna

Opublikowano

Edit: Dałem sobie znowu radę. Teraz pytanie:

Co zrobić żeby zmieniał osłonki w czasie uciekania? Ale żeby nie zmieniał w trakcie bocenia

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

MY NIE BYĆ ŚLEPI. Test jest na rok bo nie wiadomo ile będzie trwała beta i lepiej dać licencje na x czasu niż co miesiąc dajmy resetować -.- jakby bot był darmowy z zasady na stałe to po chuja by mieli robić serwer licencji ? -.-

Pytanko merkavabot łączy się automatycznie po restarcie serwera gry czy trzeba ręcznie ?

Sam się reloguje, codziennie o 6 czy 7 z kawałkiem jest reset.

1.jpg

Opublikowano

ok dzięki za info o to mi chodziło bo na vpsie jest włączony i chcę żeby po porannym restarcie dalej latał.

powiem ci tak: restart nastapi i musisz od nowa uruchamiać bota, a tak nawiasem restart jest codziennie o 05:38

dobrze by było, żeby sam się ponownie uruchamiał, moze pozniej to zrobia...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Ucieczka przed wrogiem wraz z atakiem/bez już mi działa dobrze, ale teraz mam problem z naprawą po zestrzeleniu przez przeciwnika. Zamiast pojawić się w bazie mam czarny ekranik bez "kropek", czasami działa to normalnie, a czasami stoi i czeka aż zaloguję się do gry, naprawię i puszczę bota od nowa. Nad ranem zostałem zestrzelony i czekał bot przez 4 godziny aż się pojawię i przed chwilą było to samo. Co do wrót lataliście już na nim ?

EDIT:

Teraz widzę dopiero, ze ten poranny błąd przez restart był, czyli koło 13:57-14:00 też jakiś był czy to już normalny błąd ?

Opublikowano

Ucieczka przed wrogiem wraz z atakiem/bez już mi działa dobrze, ale teraz mam problem z naprawą po zestrzeleniu przez przeciwnika. Zamiast pojawić się w bazie mam czarny ekranik bez "kropek", czasami działa to normalnie, a czasami stoi i czeka aż zaloguję się do gry, naprawię i puszczę bota od nowa. Nad ranem zostałem zestrzelony i czekał bot przez 4 godziny aż się pojawię i przed chwilą było to samo. Co do wrót lataliście już na nim ?

EDIT:

Teraz widzę dopiero, ze ten poranny błąd przez restart był, czyli koło 13:57-14:00 też jakiś był czy to już normalny błąd ?

Same wrota robić robi mi z problemami zrobił alfę, laguje go i to nawet bardzo ale wykonać wrota wykonał

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Same wrota robić robi mi z problemami zrobił alfę, laguje go i to nawet bardzo ale wykonać wrota wykonał

w ile robil i rozlaczal sie ?

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano

w ile robil i rozlaczal sie ?

Nie zwracałem uwagi na czas w jakim były wykonane wrota, rozłączać się nie rozłączył mi ani razu ale jak już mówiłem łapie momentami straszne lagi

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...