Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] MerkavaBot

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pytanko jak mam właczonego bota i mam okienka i chciałbym je ukryc zeby ich nie było widac tak jak jest np w kbocie ze klikam hide i mam w ukrytych ikonkach a tutaj nw jak to zrobic i czy do tego jest jakis program ktory to chowa ?/ prosze o pomoc nagradzam likke !!

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

• Odpowiedzi 659
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moje staty : ( golec FE 8 irkow apis 4 lf4 3-4 )

1h : 3200 uri

2h 3000 uri

3h 3500 uri

4h : 3150 uri

suma : 12850 uri w 4 h = srednia 3212 urki na 1h :)

Przetestuję na moim słabszym koncie, zaraz wam napiszę wyniki:)

@EDIT: Mam administratora na moim profilu i nie wbija mi i pisze, uruchom jako administrator.

Pobrałes wersje 0.6 ? jak tak to powinno działac i bez admina :)

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

Jak go odpalic na palladiu?wystarczy ze jestem na 5-3?zaznaczyc collect palladium i co nasepnie?

nie działa jeszcze palla (chyba)

Opublikowano

Czy kto też miał taki problem, że bot bije te alieny, których nie zaznaczyłem? Chodzi mi o bossa sibelona(sibelona też nie zaznaczyłem) Jak to naprawić?

Opublikowano

Powie mi ktos jak go dobrze ustawić na 1 gale na alienki na X3 i X4, i jak ustawić te suwaki "SET DISTANCE MANUAL" i "SET WAITING ENEMY TIME" poleca lajki.

Opublikowano

@Up podobno mam byc na zawsze :) ale mozliwe przynajmniej ja tak przeczówam ze bedzie pewnie płatne ale bicie alienkow bedzie free tylko ze np wrota będa płatne , palladium zbieranie bedzie płatne itp. a bicie , boxy pewnie free

To nie przeczuwaj ... Czas mozna zmienic przez Cheat Engine ...

Jak go odpalic na palladiu?wystarczy ze jestem na 5-3?zaznaczyc collect palladium i co nasepnie?

Nie zbiera pallki

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano

Mi pisze na samym dole po prawej :

Warning! System still not loaded...

Też tak macie??

@down

Sprawdze :)

DIAŁA dzięki :D

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

Mi pisze na samym dole po prawej :

Warning! System still not loaded...

Też tak macie??

Też tak miałem poprostu usun skrot z pulpitu oraz folder i od nowa sciagnij i wszystko bedzie smigało :)

Powie mi ktos jak go dobrze ustawić na 1 gale na alienki na X3 i X4, i jak ustawić te suwaki "SET DISTANCE MANUAL" i "SET WAITING ENEMY TIME" poleca lajki.

Masz microsoft framework 4 i najnowsz jave ???

Mi zbierał chwile pall i się zwiesił teraz nie mogę odpalić co zrobić zeby tak nie wieszał ?

NIe polata ci na pall za dlugo gora 1 min :) Trzeba jedynie czekac az zrrobia zbieranie pall

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano

szkoda ,że jest bug:

mam ustawione nie bicie devo ,ale bossa devo już zaatakuje :( przez co nie opłaca mi się na x3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...