Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie 21.05.2013 - 20:00! World Of Destiny ! 110cap / Job server / Coin System/ New Arena/ New Avatar/ Polski Project!

WorldOfDestiny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra nich spokojnie pracuje, to nie jest tak prosto poskladac wszystko, jedno naprawi drugie sie zjebie ... nie umrzemy przez noc , nich spokojnie robi ...

Opublikowano

Serwer otwarty, stronka www postawiona, przepraszamy wszystkich graczy za problemy z naszej strony.

Wkrótce będą nowe ciekawe eventy żeby wynagrodzić wyłączenie serwera, i exp został podniesiony 10x.

Opublikowano

Czyli co to działa i można zasysać bo dawno nie grałem w silka a bym pograł coś?

działa tu jakis bot?

Jakie sa raty alchemi max alchemi?

Jak jest tutaj z silkami dokładnie zabije potwora +1 silk czy jak?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Znaczy tak bota "mbot" masz w paczce z naszym clientem.

Alchemią jest zmieniona na troche trudniejszą żeby na serwerze nie latały +15.

i dziś dla wszystkich zarejestrowanych kont zostały rozdane dodatkowe 100 silki.

Opublikowano

"Alchemią jest zmieniona na troche trudniejszą żeby na serwerze nie latały +15." - niema dokładnego rate alchemi - po prostu zmieniona.

Silk - dropią z wszystkich mobów na serwerze i za nie możesz kupić rzeczy z silk shopu w jangan.

Silki z Donate = są do kupienia na stronie naszej i możesz za nie kupować rzecz z Item Mall/

Opublikowano

Ale nadal nie wiem ile wynosi rate alchemi ? jestes tam jakis suportem na serwerze a nie znasz takich informacji? jakie jest rate? 1,5/2/10? przecież ja tego nie znam tylko Wy.

Silki dropia z każdego mobka? czy zalezy od szczęścia można tego nazbierać czy bazujecie tylko na dotacjach?

Jak dobrze rozumiem czyli np grab peta nie ma za free musze dokonać tzw dotacji?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jestem ownerem/gm/założycielem. Chcesz dokładne raty alchemi? mogę ci podać w przybliżeniu do 7 liczby..

Powiem tak raty masz zbliżone do ISRO kiedyś że nie jest łatwo wbić +5 dzięki czemu bronie +7/+9 są bardziej wyjątkowe.

na drop SIlk Coina masz 5% z każdego moba w silku.

Opublikowano

Jestem ownerem/gm/założycielem. Chcesz dokładne raty alchemi? mogę ci podać w przybliżeniu do 7 liczby..

Powiem tak raty masz zbliżone do ISRO kiedyś że nie jest łatwo wbić +5 dzięki czemu bronie +7/+9 są bardziej wyjątkowe.

na drop SIlk Coina masz 5% z każdego moba w silku.

Starczy mi dokładność do 1 liczby po przecinku czy to jest 1,5/2.5/ a możne 10

Jak z tym petem?

ile osób srednio jest na serwerze jakies statystyki ogólnie sa ile osób jest online aktualnie?

max osób na serwerze?

Jakies eventy?(jak są jak często)

To juz będzie na tyle i dziękuje za cierpliwość ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

0.7 +/-

Pet dostajesz na start 3 dni, potem grając zbierasz silk coiny i za nie kupujesz clock na 1 dzien, wiec możesz mieć ciągle grab peta za free będąc aktywnym.

Osób na serwerze przed offem dochodziło do 160, teraz serwer był wyłączony 2 dni. I dziś został włączony z powrotem.

Event są codziennie organizowane przez supportów tzn. H&S a inne Eventu typu "Death Race" i inne nowości są organizowane przez mnie i są wcześniej pisane na naszej stronie internetowej, Staram się żeby były często i były urozmaicone między innymi nowy event Death Race który obecnie już ma 2-3 odmiany.

Dzisiaj o 20:00 naszego czasu jest Death Race (survival).

Polegający na przedostaniu się na 2 strone death ravine, bez używanie zakazanych rzeczy/skilli.

Możesz się zapoznać na naszej stronie internetowej.

Opublikowano

Dodam: http://clip2net.com/s/5dscF9 zniechęcają mnie takie rzeczy choć popieram polskie projekty to juz mnie to odrzuca.

choć jeszcze spróbuje raz może sie uda założyć konto.

edit

cóż udało sie...zarejestrować

Czy na stronie widać jest ilość silków gdzieś jaki aktualnie jest posiadany bo miało być 100 gratis?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Desix mam problem z odapeniem clienta. Wyskakuje mi error w postaci małego pustego okienka mogę dać tam ok odpala mi się launcher ale nie ma START.

Opublikowano

Widze, że wywalił error ale konto zostało jednak założone.

Czy na stronie widać jest ilość silków gdzieś jaki aktualnie jest posiadany bo miało być 100 gratis?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Yhym no to trudno ja w takim razie podziękuje, jedni zostali nagrodzeni inni nie ... choć mam nadzieje, że projekt Ci się uda i nie wszystkich on odstraszy jak mnie.

Powodzenia życzę.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...