Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OSU! - Anime,Muzyka,Gra

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra wciąga a zwłaszcza jak się znajdzie ciekawą muzyczkę która wejdzie nam do głowy podczas grania, sam znalazłem kilka kawałków które bardzo mi się podobają a ich wgl nie znałem xD ale ciężko o takie

na początek aby ogarnąć sterowanie grajcie na 1 gwiazdkach jak ogarniecie to polecam uczyć się na szybszych np 2,5 - 3 bo szybciej idzie

NJxbd4x.png

Opublikowano

W sumie to już chyba wiem dlaczego. Ściągałem mapy swoich ulubionych openingów z anime, one nie były zatwierdzone (?) czy coś takiego. Teraz ściągnąłem pierwszą z brzegu zatwierdzonych i działa. I jeszcze mam pytanie dotyczącej samej gry. Level się wbija zdobywając punkty ?

Openingi też się zaliczają, jeżeli je pobrałeś ze strony.

Po prostu po pobraniu klikaj na nie, a one same się dodadzą.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja ogarniałem jak się gra ze 3 dni xD w sumie to nadal dostosowywuję rozdzielczość, czułość i samą myszkę

dla początkujących:

ze sliderem jest tak że klikacie na tym kółku przy nim i przeciągacie cały czas trzymając klawisz aż do końca

ze spinnerem - kręcicie wokół tego kółka w środku dużego :)

nie wiem jak innym ale mi się lepiej gra z klawiszami Z X zamiast przyciskami myszy lewym i prawym więc musicie sprawdzić jak wam się gra

czułość myszy proponuję na trochę szybszą ustawić, żeby nie musieć po całym biurku jeździć

resztę zaczniecie ogarniać jak chwilę pogracie:) I oczywiście grajcie mode osu!, bo reszta ssie.

Co do levela, tak, nawet jak nie przejdziesz mapy to Ci coś tam wliczy:)

Opublikowano

Jak się wciągnie to fajna ( choć czasem frustrująca :P) gierka , na początku trochę trudna ale gdy się zaczyna ogarniać to samo leci :)

najwyższy rank koło 40 k ale już chyba z 2 tygodnie nawet nie odpalałem i formy ni ma

z i x to mus

najlepsza rozdzielczość wg. mnie to najwyższa panoramiczna bo na full screenie trudno czasem ogarnąć

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Ktoś chętny do gry teraz to pisać na Osu (F9) wpisujecie mój nick Vastus i piszcie xD na razie w 3 gramy

NJxbd4x.png

Opublikowano

no niestety ja nie grałem wczoraj xD, ale dzisiaj można jak chce ktoś grać piszcie mi na gg jestem dziś cały czas na niewidoku xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

kurcze dopiero teraz zobaczyłem a pograłbym :/

kiedy gracie next?

Bij na PW, to sie dogadamy. Ewentualnie próbuj łapać w grze. Tylko uwazaj, bo mam nowy nick: Zboze.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Trochę może odkopię temat jednym pytaniem, po jakim czasie zaczyna się ogarniać Hard/Insane ?
Normale to dla mnie większy problem nie jest, a odpalając Hard odpadam po pierwszych 15 sekundach :D
Długo nie gram, więc nie wiem i się pytam ;p

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Hardy nie są takie ciężkie, grunt to dobra myszka moim zdaniem :s Za to niektóre Insane są nie do zrobienia chyba że jesteś koreańcem xD

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mistrzostwa Świata w Osu! ^^ Polska 5:4 Francja (trzeba dopowiedzieć iż mieliśmy średni skład ;p)

Oglądałem ten stream, i nie uważam abyśmy mieli średni skład zwłaszcza że 3/4 było z top 5 najlepszych polski więc niby kto inny xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ma ktoś jakieś porady dla początkujących.

Zagrałem kilka prostych mapek i ta gra mnie mega wciągneła . Chciałbym zapytać się "pro" graczy o jakieś porady , skróty klawiszowe itd.

Zna ktoś jakieś?

Opublikowano

Ma ktoś jakieś porady dla początkujących.

Zagrałem kilka prostych mapek i ta gra mnie mega wciągneła . Chciałbym zapytać się "pro" graczy o jakieś porady , skróty klawiszowe itd.

Zna ktoś jakieś?

Graj na klawiaturze i myszce i zmień sobie klawisze na a/s bo jest wygodniej

NJxbd4x.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sam gram chętnie od jakiegoś czasu. Grałem od początku tylko myszka i przestawienie na klawiatura myszka nie jest za ciekawe :/.

Jak coś to nick na osu taki jak tutaj. 

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Jak ktoś chce ze mną pograć to pisać na gg to się ustawimy ja mam dużo wolnego czasu teraz, a nick w osu Vastus co zresztą można się domyśleć po screenie xDD

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...