Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OSU! - Anime,Muzyka,Gra

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak już wszyscy wrzucają swojego airmana, to i ja wrzucę :D
6e684ee336.jpg
To było w maju, w tedy grałem lepiej niż teraz, bo skill mi strasznie spadł od tamtego czasu :/
Teraz to się cieszę jak dojdę do połowy, no ale co zrobisz? Nic nie zrobisz ^^

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam grę, bardzo przypadła mi do gustu. Mimo, że gram w nią bardzo długo dalej mi się nie znudziła. Jeżeli ktoś by chciał zagrać to zapraszam na pw. B)

sl539m2qqa9h89wzg.jpg

Opublikowano

Gre polecam jak najbardziej :) Ostatnio wybił mi równy rok gry w nią :D Może 1,5 roku i będę grał mapy trudniejsze niż insane czy też hard z DT. Jestem lewo ręczy a do tego gram na myszce więc jest ciężej ale jakoś daje rade :P

Opublikowano

No czasami bywa i tak, matematyka :D
Powiem tak, że 100 i 50 trafiane na początku, tak samo wpływają na acc, ale mają mniejszy wpływ na pkt niż pod koniec nuty, bo tam zamiast tych 10k pkt za trafienie dostajesz powiedzmy 3k

Opublikowano

Gram od około 7miesięcy poleca ktoś jakiś tablet graficzny który nie kosztuje więcej niż 150zł?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Super gierka :) Polecam!. Ostatnio dosyć rzadko pogrywam (od czasu do czasu) ale z początku, po założeniu konta nie mogłem się oderwać... z czasem trochę nudzi jak zresztą wszystko inne. Co prawda nie mam tego skill-a ale mimo tego nie brakuje dobrej zabawy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...